Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Çin/Kore mmorpg'larındaki sivri, sert, plastik, süslü tasarımlara çok benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 yeni expansion için umutluyum, çünkü shadowlands'le öyle bi rock bottom gördü ki oyun/lore artık bundan kötü olamaz diye umuyorum. titan watcherlar, dragonlar falan bunlar oyunun temelleri diye düşünüyorum, konunun da en azından şimdilik sadece "azeroth'a can basalım" olması çok iyi haber that being said dracthyr'in tasarımını ben de pek beğenmedim, ama dur bakalım belki oyunda görünce alışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Yine alıp ne varmış diye bakacağız mecburen. Artık boost veya gold farmlayıp prepaid veya oyun gift olarak göndermek 'de uygun olmadığı için umarım oyunda keyif alacağımız içerikler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman12 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Valla FFXIV oynuyordum fakat son zamanlarda WOW baya sardım, WOW sadece Trial denemiştim fakat insanların 25 kişilik raidleri yaptığını görünce Rift mazilerim canlanıyor. Büyük ihtimal bende alacağım Expansion'u ve oyunu hikayesiyle birlikte göreceğim. FFXIV story için iyi fakat raidleri Rift, WOW tarzı keyif vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Dragonflight bu yıl geliyormuş ön satış açılmış base edition 500tl kotik ms almadan parayı süpürme peşinde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 (düzenlendi) evet dün pre-order a açıldı allahtan euro olarak almak zorunda değiliz yoksa iyice ayvayı yemiştik. en geç 31 Aralık çıkıyormuş bu arada. Haziran 22, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 yarım depo mazot parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Depoya göre degisir o, benim depo 60lık, çeyreğin 50 üstü bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 (düzenlendi) Eylül 29, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 prepatch ne zaman gelcek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 26 Ekim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 xp buff da geldi bu arada bu pre-patch e kadar oynamak isteyen varsa %50 boost. https://worldofwarcraft.com/en-us/news/23859628/the-winds-of-wisdom-50-experience-buff-returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 yine uzun aradan sonra hype oluştu, yalnız wowhead bizlere kapatmış kapılarını. wowhead'e ulaşmanın kolay bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 58 dakika önce, Robert_Poche dedi ki: yine uzun aradan sonra hype oluştu, yalnız wowhead bizlere kapatmış kapılarını. wowhead'e ulaşmanın kolay bir yolu var mı? en kolay yolu vpn. Opera kullanıyorum ben, kendi vpn'i gayet rahat çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 aynen ben de sırf onun için opera yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 super fikir teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 wowhead bende sıkıntısını yaşıyorum, firefox free vpn ne kurulmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Ben de yaktim kendimi actim oyunu tekrar… Guild falan var mi Dragonflight’ta raid m+ falan yapacak. Tanidigim bildigim aktif guild kalmamis hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 şimdilik wotlk de solo takılıyorum df ye daha çok var diye başlamadım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 yeni başlayacak olan varsa recruit a friend linki koyuyorum, hesabı düz aktive edeceğinize birbirinizin linklerinden girerseniz daha fazla yararı olur. Arada 1 ay sub da veriyor . https://battle.net/recruit/B66ZG6TCTJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 inactive hesabınız varsa şöyle bir göz atmak için bir kaç gün vaktiniz var https://www.icy-veins.com/forums/topic/69687-play-wow-free-from-november-17-20/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 hayatımda bu kadar basit bir yeni class görmedim evoker 5 tuş oynuyor oyunculuk farkı fln koymak imkansız classta dps olanı için konuşuyorum.Zamanında düzgün rotation için 10larca addon kullanırdık ordan 5tuşa gerçekten harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 aktif oynuyormusun nasıl son durum? ilk hype aldanıp gaza gelmiyim diyorum içerik konusu sanki zayıf gibi, şuanki ekip olması gereken yetkinlikte değil gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 2 saat önce, GreenPeace77 dedi ki: aktif oynuyormusun nasıl son durum? ilk hype aldanıp gaza gelmiyim diyorum içerik konusu sanki zayıf gibi, şuanki ekip olması gereken yetkinlikte değil gibi geliyor bana. ben açıkcası loreu beğendim, raidide beğendim, ama bunlar kıstas değil tabiki shadowlandste ilk geldiği content iyiydi natriaya kadar yani umarım sonradan bozulmaz shadowlands gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 On 22.11.2022 at 10:05, kujo123 dedi ki: hayatımda bu kadar basit bir yeni class görmedim evoker 5 tuş oynuyor oyunculuk farkı fln koymak imkansız classta dps olanı için konuşuyorum.Zamanında düzgün rotation için 10larca addon kullanırdık ordan 5tuşa gerçekten harika demon hunter da aynı değil miydi ya işte, 4 tuşa basıyosun. hala da aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar