Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 https://m.imdb.com/title/tt6710474/ Hayatimda izledigim en güzel 3,5 filmden biridir. Kesinlikle gidip, sinemada izleyin. Bu filmi , kurguyu yapabilmek icin insan ustu bir varlik olmak gerek. Filmin konusu ve türü ayni ismi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Afişi güzelmiş. Action, advanture, comedy demiş türüne. Öyle “hayatımda izlediğim en iyi 5 film” denince komedi giremiyor pek ama izleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Salgın sonrası sinema seyircisini çekmek için abartılıyor olabilir, hadi gideyim madem sinemada, sıkılmadan izlesem kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 2 saat önce, neutrino dedi ki: Afişi güzelmiş. Action, advanture, comedy demiş türüne. Öyle “hayatımda izlediğim en iyi 5 film” denince komedi giremiyor pek ama izleyip göreceğiz. Türlendiremiyorum tam bir spaghetti. Drame da var içinde oyle çiğ komedi degil , action hic durmuyor tam bir duygu seli yaşiyorsun,Sinematografisi muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 izlemek istiyordum ancak sadece rusca getirmisler. ruslarin her seyi zararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Multiverse of Madness direk bu film. Kurgucusuna hayran kaldik, o nasil bir emektir arkadas. Spoiler Kotu karakterin hikayesi ve amaci biraz cacik geldi filmin son kisminda, ama iplemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Bayram tatilinde ablam ile birlikte izledik. Genel olarak enteresan bir deneyimdi, kaya sahnesi ise efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 burada yazılanları okuyup merak edip demin izledim. göndermeler, verilmeye çalışan mesajlar , beyni mıncıklayan sahneler eyvallah, ama benim için biraz anti kılaymektik oldu son 20 dakika şu yoklukta standart dışıdır, tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Eğlenceli bir aksiyon filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Film güzel beğendim. Her boka gülen seyirci tayfa harici eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 en cok ana hikayeyi ve sonlarinda duygu seli oldugu yerleri begendim. gorsel anlatimda da guclu film. aksiyonu I know kung-fu ve siradisi cozumler atesledi, kareografiyle gelen fiziksel komediyi niteliksiz sakalara teslim ettikleri yerler sondurdu. mesela tabela sahnesini jackie chan izlediyse gozleri yasarmistir. ziplamalarin yol acitigi sosyal durumlar, sosis parmaklarin ustun ayaklara yol acmasi, zihnin googly gozunu acmak... yazabildiklerinin bir suru kaniti var. belki de swiss army man ile ihya olmus adamlara denmez bu ama ziplama aktivasyonunun rastgele bir seye yuklenmesi bir seyler getiriyorsa bunu butt plug esprisi icin harcamak da bir seyler goturuyor. bu arada tematik olarak izledigim en rick and morty seydi bu film. benzer hissiyata kapilan varsa: Alıntı Scheinert: I feel like Rick and Morty was the first. Kwan: Yeah. It was actually hard to watch because we had already been working on the draft for a while. Watching the second season of Rick and Morty was really painful. I was like, “They’ve already done all the ideas we thought were original!” It was a really frustrating experience. So I stopped watching Rick and Morty while we were writing this project. birader izlememis haliniz buysa bir gun live action R&M cekilecekse dusunmeden size emanet etsinler. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Ben beğenmedim ya, yarısına kadar falan seyrettim ama o bahsedilen ucuz espriler, buttplug bilmemne cok ciğ kalmış. Gülsen komik degil, hikayeye katkısı yok, hikaye zaten çok sağlam değil.. Bayağı overrated film. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 çok beğenmedim abartı sahneler yüzünden. ama bi filmde ilk defa kafam güzelken izlesem baya eğlenirmişim gibi hissettim. biraz içip çakır keyif izleyin diye tavsiye edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 niye gündem oldu bu şimdi 2-3 ay önce izlemiştim, baya kafa yoran yanları var, sinemadan çıkınca ne izledim noldu falan demiştim ama eğlenceli ve düşündüren bi yapım diyebilirim 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 vay stealth fulllemiş bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 çok ilginç bir film bu. ya sev ya nefret et şeklinde ayrılıyor izleyenleri ortası nedense yok. 11 dalda oscar adaylığı açıklanmış. https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/stil/2023-oscar-adaylari-aciklandi-42209199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 cok iyi filmdi. "this is how i fight" aglatti. key huan kesin alir, michelle yeoh %80 alir. yonetmen ve en iyi filmde surpriz olur. supporting actress'lerin sansi pek yok ama stephanie hsu'nun performansini da cok begenmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 18 saat önce, Oce4n dedi ki: çok ilginç bir film bu. ya sev ya nefret et şeklinde ayrılıyor izleyenleri ortası nedense yok. 11 dalda oscar adaylığı açıklanmış. https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/stil/2023-oscar-adaylari-aciklandi-42209199 Oscar kalite için gösterge degil neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Ben izlemedim ama yorumculara gore en iyi kadinda Cate Blanchett cok iddiali bu sene. Michelle Yeoh a kalmaz oscar. Key Huan bana da alir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Inisherin !! inisherine verin her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 hepsi fazla olur biraz da başkaları alsın hemisherim!! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 şahsen ben baya beğendim de 11 oscar adaylık film değil evet. aslında bu olay geçtiğimiz sene adam akıllı sinema filmi çıkmadığını özetliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Ben bu filmi beğendim ama neden Oscar bir suru ona yetemedim pek. Oyunculuklar da ne var ki? Yetememisim herhalde. Hollywood a uzak doğu pazarından para lazım ya da yatırım yaptılar bir yerlere. NBA gibi al Çinli oyuncu sat forma ver Oscarı götür parayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 1 saat önce, goldbären dedi ki: hepsi fazla olur biraz da başkaları alsın hemisherim!! ?? Doğru hemisherim. Keserim parmağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 (düzenlendi) 9 dakika önce, Scalanova dedi ki: Ben bu filmi beğendim ama neden Oscar bir suru ona yetemedim pek. Oyunculuklar da ne var ki? Yetememisim herhalde. Hollywood a uzak doğu pazarından para lazım ya da yatırım yaptılar bir yerlere. NBA gibi al Çinli oyuncu sat forma ver Oscarı götür parayı... adamin asyali olmasi 30 sene oyunculuk yapmamasi sonra ilk filminin bu olmasi birden fazla farkli karakteri oynamasi gibi etkenler.. michelle yeoh'a da ayni sekilde bana gore o yuzden oscar verecekler, guzel hikayesi var malezyali balerin model sonra dovus filmleri james bond guzel bir rol alamamasi, basrol oynadigi nadir filmlerden biri, filmin sukse yapmasi. film de gocmen aileyi konu aliyor, anne kiz iliskisi. cate da cok guclu ama bana michelle gibi geliyor. ha bide a24 aylardir filmi gundemde tutuyor, cok buyuk campaign yaptilar. oscar zaten cok hakedene verilmiyor ki. genelde arkada bi hikaye oluyor. gecen sene coda aldi sagir dilsiz filmi. sean penn hatirlarsaniz bush'a karsi miting yapti ya adami disliyoruz gozukmeyelim diye oscar verdiler. zenci ve irkcilik filmleri genelde oscar alir vs. Ocak 26, 2023 Seru tarafından düzenlendi edity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar