aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Grafikler değişik geldi ama rahatsız etmedi. Başından çok az baktım. Erkek korsandan çok kadın korsan var etrafta o daha saçma geldi Bu arada animasyonlar falan çok güzel. 2d oyunda etrafta anime olacak ne kadar obje varsa hepsi canlı, hiçbir zaman sabit arakplan grafiği üzerinde hareket ediyor gibi hissettirmedi. 5 saat önce, axedice dedi ki: Olm manyak mısınız seviyorsanız alın oynayın 10 dolardan ucuz oyun Resmen ramazanda belediye otobüsüne binmiş gibi ağız koktu burası Ay malesef ya, bok atma timi çıkacak operasyon arıyormuş da bunu bulmuş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Ben de kendimi '5 cocigim var hangibirine yetiseyem gecinemiruk BAS EMMMUGA AMBULE' diyen oruçlu gibi hissettim yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 bu oyun çok pahalı ya, grafikleri de rezil yapmışlar. Call Of Duty'nin yenisi çıksın da onu satın alıp oynarım, en azından zevkli bir deneyim sunar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 olm adamlar switch'e cikarip xbox'a cikarmamislar ya hey yarappim... nasil bir akil tutulmasisiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Switch exlusive'mis oyun pardon. Batarlar umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 seneye oynarsın büyüyünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 7 saat önce, senko dedi ki: Switch exlusive'mis oyun pardon. Batarlar umarim umarım. Switch exclusive çıkaranlara müstahak. Monkey Island dediğin PC exclusive'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 kötü namımız melee island'a kadar ulaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 midnight express anıları bi bitmedi mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Sonu tatmin etmedi. Spoiler Guybrush'ın LeChuck ve Madison ile son bir defa karşılaşıp zafer kazanmasını isterdim. Ondan sonra bu yazdıkları son ile devam edebilirlerdi. Bu haliyle oyunun sonu havada kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 7 saat önce, Silphatos dedi ki: midnight express anıları bi bitmedi mi lan müziği efsane ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 para almış, fonlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 On 22.09.2022 at 21:00, Komutan dedi ki: Sonu tatmin etmedi. İçeriği gizle Guybrush'ın LeChuck ve Madison ile son bir defa karşılaşıp zafer kazanmasını isterdim. Ondan sonra bu yazdıkları son ile devam edebilirlerdi. Bu haliyle oyunun sonu havada kalmış. Bence dlc gibi birşey gelecek ve "tamam tamam gerçek sonu anlatıyorum" diyecek . Ben sürprizli olmasını sevdim ama evet baya havada kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 part 4 e kadar geldim. hani zorla oynuyorum desem yeridir ya. eğlendiğimi hissettiğim bir kısım olmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 cogu kisi senin gibi diyor maalesef cok duydum sirf monkey island diye oynamak zorunda hissedip oynadim diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar