Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 https://variety.com/2022/film/news/bruce-willis-retiring-acting-apashia-1235219017/ afezi teşhisi konmuş, bundan ötürü para biriktirmeye çalışıyormuş demek ki dandik filmlerle. razzie’de bu yıl ona özel kategori koyup günahını almışlar. çok üzüldüm ya, bruce başgan umarım olabildiğince rahat yaşar emekliliğini. çok yazık. geçmiş olsun başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 geçmiş olsun ya, hep çocukluğumuzun Zor Ölüm filmleriyle hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 (düzenlendi) ben de okumuştum alzheimer söylentisi olarak geçiyordu o ara. adam walter white'lamış hakkaten. 90'lar sonu çok karizmatik bi aktördü. favorim fifth element olarak kalacak. Mart 30, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 her filmden 1 m alsa. güzel para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 son 10 yılda dişe dokunur 3 filmi falan vardı ama son dönem cidden rezaletti. böyle haber alınca cidden koyuyor. kötü ya. bir de aksiyon figürleri böyle hallere düşünce daha da üzülüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Bruce Willis benim çocukluğumun aktörlerinden birisi. Bir noktadan sonra tipi kayınca kafamda hatırladığım gibi kalsın deyip hiçbir filmini izlememeye başlamıştım. Live Free or Die Hard'ı bile izlemedim mesela -ki ilk Die Hard benim her noel haftasında açıp izlediğim filmdir- Umarım yüz taramasını satmıştır da bilgisayar efektleriyle şunla bunla görmemiz mümkün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 fazla mı anlam yüklemişsiniz bi tane aktöre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Bruce Willis in en buyuk olayi piyasadaki devasa, kasli aksiyon oyuncusu (Arnold & Sly) imajini Die Hard la yikmasidir. Birde TRT zamanindan sevdigimiz Mavi Ay dizisindeki imaji var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 8 saat önce, Akuma_Blade dedi ki: Bruce Willis benim çocukluğumun aktörlerinden birisi. Bir noktadan sonra tipi kayınca kafamda hatırladığım gibi kalsın deyip hiçbir filmini izlememeye başlamıştım. Live Free or Die Hard'ı bile izlemedim mesela -ki ilk Die Hard benim her noel haftasında açıp izlediğim filmdir- Umarım yüz taramasını satmıştır da bilgisayar efektleriyle şunla bunla görmemiz mümkün olur. yani çok iyi bir film değildi ama dediğin ölçüde die hard seven birinin gene izlemesi lazım çünkü kapanış o oldu seriye. yüz taramasını rus reklamcılara satmış galiba: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Şu haber cidden canımı sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Die Hard o kadar iyi filmmiydi ya? ben hic bir sahnesini hatirlamiyom. izleyip izlemedigimi bile hatirlamiyom. show tv de fln haftasonu cikmissa izlemisimdir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 (düzenlendi) die hard kendi iyi film olmasının yanında die hard film türü diye bir genre başlattı: https://www.denofgeek.com/movies/16-films-that-are-die-hard-on-a/ https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DieHardOnAnX aksiyon sineması tarihinin en trendsetter filmi olabilir. Mart 31, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 https://www.netflix.com/tr/title/80990849?s=a&trkid=13747225&t=cp&vlang=tr&clip=81498015 Bu belgeselde özel bölümü var, neden kült bir film olduğunu daha iyi anlamak açısından ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Üzüldüm ya. The 5th element ile hatırlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar