Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bruce Willis aktörlüğü bırakıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben de okumuştum alzheimer söylentisi olarak geçiyordu o ara. adam walter white'lamış hakkaten.

EYcwBDm.png

90'lar sonu çok karizmatik bi aktördü. favorim fifth element olarak kalacak.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

son 10 yılda dişe dokunur 3 filmi falan vardı ama son dönem cidden rezaletti. böyle haber alınca cidden koyuyor. kötü ya. bir de aksiyon figürleri böyle hallere düşünce daha da üzülüyor insan. 

Mesaj tarihi:

Bruce Willis benim çocukluğumun aktörlerinden birisi. Bir noktadan sonra tipi kayınca kafamda hatırladığım gibi kalsın deyip hiçbir filmini izlememeye başlamıştım. Live Free or Die Hard'ı bile izlemedim mesela -ki ilk Die Hard benim her noel haftasında açıp izlediğim filmdir- 

Umarım yüz taramasını satmıştır da bilgisayar efektleriyle şunla bunla görmemiz mümkün olur.

Mesaj tarihi:

Bruce Willis in en buyuk olayi piyasadaki devasa, kasli aksiyon oyuncusu (Arnold & Sly) imajini Die Hard la yikmasidir.

Birde TRT zamanindan sevdigimiz Mavi Ay dizisindeki imaji var tabii.

Mesaj tarihi:
8 saat önce, Akuma_Blade dedi ki:

Bruce Willis benim çocukluğumun aktörlerinden birisi. Bir noktadan sonra tipi kayınca kafamda hatırladığım gibi kalsın deyip hiçbir filmini izlememeye başlamıştım. Live Free or Die Hard'ı bile izlemedim mesela -ki ilk Die Hard benim her noel haftasında açıp izlediğim filmdir- 

Umarım yüz taramasını satmıştır da bilgisayar efektleriyle şunla bunla görmemiz mümkün olur.

yani çok iyi bir film değildi ama dediğin ölçüde die hard seven birinin gene izlemesi lazım çünkü kapanış o oldu seriye.

yüz taramasını rus reklamcılara satmış galiba:

Mesaj tarihi:

Die Hard o kadar iyi filmmiydi ya? ben hic bir sahnesini hatirlamiyom. izleyip izlemedigimi bile hatirlamiyom.

show tv de fln haftasonu cikmissa izlemisimdir kesin.  

• Yeni Oluştur...