Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 TRT2 sinemanın kemik kadrosundan Alin Taşçıyan ve Mehmet Açar’ın sunumuyla canlı olarak yayınlanıyor. Üçüncü konuşanı bilemedim, olmasa daha iyiymiş. TRT2 Canlı TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Sunucular geri dönmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 üç kadın sunucu tutmak bir erkek sunucu tutmaktan ucuza geldi dediği yerde infilak ettim asdasfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Dune yargilicak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 senelerdir görmüyordum alin bana benzemiş sdhshfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) Geçen sene tarihin en kötüsüydü açık ara, bu yıl gene o kadar değil ama gene kötü. Flash’ın spastik koşmasını kesin internet oylarıyla trolleyip zirveye koymuşlar lmao, dreamgirls hariç hiçbirşeyi alkışlamadılar. Çok trajik şeyler var. Erkeklere açık tacizi de skeç yapmışlar artık cidden progresifliğin dibine vurulmuş. ukrayna’ya 2 sayfa yazı ayrılmış sadece, sean penn’in oscarlarını eritmesini canlı izlemek daha heyecanlı olabilir lol. geçen seneden sonra artık izlemem demiştim ama geç yattığım bir döneme denk geldi neyse. Canlı tweet, reddit tepkileri izlemek daha ilginç. Bond segmenti iyiydi gerçi. trt’de izlerken maalesef çeviriyi kapatamamak bayağı öldürüyor yalnız. Eşzamanlı çeviriye müsait değil pek spontane espriler filan. bir de devamlı stüdyoya dönüyorlar yorum için, kesiyorlar konuşmaları. Kötü trt maalesef. lmao snyder hayranları kesin brigadelemiş bu oylamaları ahahah army of the dead fan favorilerde birinci. Mart 28, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) Lmao will smith yumrukladı chris rockı sonra da küfretti lmao what the fuck ahahaha çeviriden anlayamadım fuckin lmao inanılmaz tarihe geçti iyi ki canlı izlemişim. ahahahaha Godfather anması güzel oldu. Mart 28, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Adam cikardi ve masaya koydu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Once bozuntuya vermeyip gulmus ama karisinin eyeroll ardindan attigi yakici bakislar demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Lmao will smith kazandı, kamera onu göstermiyordu önceden ama yapacak birşey yok artık. Kazananların önceden belirlendiğinin kesin ebedi kanıdı oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 vay arkadas nurtopu gibi bir meme'miz daha oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) Lmao twitterda zenciler beyazları suçluyor, özür dilemesine gerek yok, beyazlar gülsün diye karısıyla dalga geçti, onurunu korudu filan diyor. Amerika’da töre cinayeti zihniyeti lmao Mart 28, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Özür bile dilemeyen, kendini acındıran adamı alkışladılar cidden yuh. Bir de denzel arada telkin etmiş bunu. Cidden koca holivud sözde progresif, özde afganistan. Abc de rating katladı diye bir ödül daha versin de tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 The Power of The Dog iyi patlamış ahahaha çok overrated filmdi iyi olmuş. Will Smith yayınını vermediler yazıyordu, ben hala gerçek mi bilemiyorum. Yani chris rock'ın hiç bir şey olmamış gibi devam etmesi de acayip. Adam ödülü alınca bir de ağladı filan sahnede... will smith cancel yer ahhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 rezalet hakkaten, sabah ben de gördüm twitter'da zenciler, beyazları suçluyor konu ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) 45 dakika önce, BiTcH_oFBaT dedi ki: The Power of The Dog iyi patlamış ahahaha çok overrated filmdi iyi olmuş. Will Smith yayınını vermediler yazıyordu, ben hala gerçek mi bilemiyorum. Yani chris rock'ın hiç bir şey olmamış gibi devam etmesi de acayip. Adam ödülü alınca bir de ağladı filan sahnede... will smith cancel yer ahhau Gerçek ben canlı izledim işte, herif başta güldü, sonra karısı kaşgöz yapınca kalkıp dövdü. Tam bir maganda. Will smithe saygım sıfırlandı, chris rocka hiç saygım yokken saygı duydum çünkü adam profesyonelce karşılık verdi, insanlar skeç sandı o yüzden deli herif bizimkiler apartmanındaki horozlu katil gibi bağırmaya başlayana kadar. Cidden cuck lafını gerçekten hakediyormuş. “komedyene zeval olmaz” düsturu bu kadarmış işte gördük holivudun dibini. O adamı paketleyip dışarı atmak yerine ayakta alkışlayıp kucaklamak. Ben orada olsam boğazım yırtılana kadar yuhalardım. Böyle pespayelik olmaz. Tolerans gösterilmesi büyük utanç. Mart 28, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 2 saat önce, Sam dedi ki: Lmao will smith kazandı, kamera onu göstermiyordu önceden ama yapacak birşey yok artık. Kazananların önceden belirlendiğinin kesin ebedi kanıdı oldu ama. yani 2 saat önceden de belirlemiyorlardır herhalde. o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Abi şimdi izledim ben tüm o kısmı da karısı kafasını kazıttı diye muhtemelen o espriyi yapıyor. ama ondan sonra godfather anmasına çıkan adam bunu ile içinde partide çözeceğiz dediğinde will smith baya gülüyor. bu nasıl iş anlamadım? karısı da mı maganda abi, kaç gözle adam dövdürtsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 baştan aşağı kurgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 kurgu net ama sağlam tokatlamış asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) 29 dakika önce, Seru dedi ki: yani 2 saat önceden de belirlemiyorlardır herhalde. o kadar da değil. Hani o mektupların gerçekliğine inanmayanlar oluyordu ya ondan dedim. Kazanmamış olsa belki attıracaklardı adamı, bilemeyiz gerçi ama. 27 dakika önce, BiTcH_oFBaT dedi ki: Abi şimdi izledim ben tüm o kısmı da karısı kafasını kazıttı diye muhtemelen o espriyi yapıyor. ama ondan sonra godfather anmasına çıkan adam bunu ile içinde partide çözeceğiz dediğinde will smith baya gülüyor. bu nasıl iş anlamadım? karısı da mı maganda abi, kaç gözle adam dövdürtsün? Gülüyor çünkü maganda. Denzel ve tyler perry telkin etmiş koçum meyve vereni taşlarlar tier. Denzelin söylediğini anlattı konuşmasında zaten, denzele de saygım azaldı. Karısı belli ki dominatrix, aldattı onu küçük emrah oğlunun arkadaşıyla ve terketmedi adam. Baktı ki gidip gene başkasıyla aldatacak çıktı sahnede adam dövdü. Koyduğum videoda izleyin sahneyi. Önce gülüyor karısı göz devirirken ama hemüz görmüyor. Sonra birden üstüne yürüyor. cancel culture işine karşıyım bilirsiniz ama cancellanması lazım. O zaman her şaka yapanı çıkıp dövsünler. Gervaisi sıra dayağından geçirsinler bir daha çıktığında. Böyle kepazelik inanılmaz cidden. chris rockı da zerre sevmem ve gülmem, smithi ise belair prince vaktinden beri izliyorum, 30 yıldır. İki laf etti diye cancellanıyor insanlar, dünyanın önünde fiziksel şiddete eyvallah denecekse kapatıp dükkanı gitsinler. Mart 28, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Cringe duzelerinde bi fake'lik akiyo olaydan ya, izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Yahu canlı tvde şaaak diye ses çıktı, hani böyle sokakta kadın bıçaklanırken film çekiyorlardır diye seyreden insanlar gibi yaklaşımlar ilginç. Olayın kendinden daha sürreal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar