Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Yemek siparişleri getirenlere eskiden 2-3 TL veriyordum ama artık direkt en az 5 TL veriyorum. Kargoya ben de vermiyorum ama haftalık Migros geliyor mesela onu getirene de veriyorum. Dışarda yemeğe gidince ise minimum %10 şeklinde planlıyorum ama hizmet kötüyse tabii ki vermeyenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 aslında kargocular daha düşük maaşa daha çok yoruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 On 14.03.2022 at 14:21, Soimyr dedi ki: Ve ortalama bir lokantadaki ortalama bir garsonunda bizim vereceğimiz bahşiş ile hayat standardınınv e refahının uzun vadede artacağına o da evine market alışverişi yapıyor bim yerine a101e gitse yine topluma fayda sağlık sistemi açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 app uzerinden veriyorum ordan yuvarlamak daha kolay. cash pek tasimadigimdan istesem de zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 app uzerinden verilen bahsislerden komisyon kesiyor firma bir de vergi galiba FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Artik onu da ben dusunmiyim sdf en sevdigim de balikciya grupla gidildikten sonra milletin kafa kafaya verip bahsis icin muthis bir hararetle nasdaq borsasi gibi kendi aralarinda para alisverisi yapmasi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 On 15.03.2022 at 21:28, fresia dedi ki: yazı kışı yağmuru çamuru dengesiz sürücüler çok kolay canım sıfır risk O benim yorumum değil arkadaşımın söylediği şey. Bana göre zor, ona göre çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 12 saat önce, Akhlaur dedi ki: O benim yorumum değil arkadaşımın söylediği şey. Bana göre zor, ona göre çok kolay. fresia'ya sorarsak yurt dışından yabancı gelin getirmek öte yandan risksiz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 abi bunun kuryelerle ne alakası var sdfsdds gümrük vergisiyle gelmedi kardeş, oturma izni vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 sana ilk laf attığım konuyu bana bi atsana nerden kaynaklanıyor bunu çözelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 1 Mayıs 2022'den itibaren Çin ve ABD'den sipariş edilen ürünlerin gümrük vergisi yüzde 20'den yüzde 30'a çıkacak. Hemen ithal edin başka düşünen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar