Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuryelere bahşiş veriyor musunuz?

Kuryelere bahşiş veriyor musunuz?  

90 oy

1. 1. Bahşiş?

• Hayır
      52
    • Evet
      38

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Yemek siparişleri getirenlere eskiden 2-3 TL veriyordum ama artık direkt en az 5 TL veriyorum. Kargoya ben de vermiyorum ama haftalık Migros geliyor mesela onu getirene de veriyorum. Dışarda yemeğe gidince ise minimum %10 şeklinde planlıyorum ama hizmet kötüyse tabii ki vermeyenlerdenim.

Mesaj tarihi:
On 14.03.2022 at 14:21, Soimyr dedi ki:

Ve ortalama bir lokantadaki ortalama bir garsonunda bizim vereceğimiz bahşiş ile hayat standardınınv e refahının uzun vadede artacağına

o da evine market alışverişi yapıyor bim yerine a101e gitse yine topluma fayda sağlık sistemi açısından

Mesaj tarihi:

Artik onu da ben dusunmiyim sdf

en sevdigim de balikciya grupla gidildikten sonra milletin kafa kafaya verip bahsis icin muthis bir hararetle nasdaq borsasi gibi kendi aralarinda para alisverisi yapmasi ahah ?

Mesaj tarihi:
On 15.03.2022 at 21:28, fresia dedi ki:

yazı kışı yağmuru çamuru

dengesiz sürücüler

çok kolay canım sıfır risk

O benim yorumum değil arkadaşımın söylediği şey. Bana göre zor, ona göre çok kolay. 

Mesaj tarihi:
12 saat önce, Akhlaur dedi ki:

O benim yorumum değil arkadaşımın söylediği şey. Bana göre zor, ona göre çok kolay. 

fresia'ya sorarsak yurt dışından yabancı gelin getirmek öte yandan risksiz tabi

Mesaj tarihi:

1 Mayıs 2022'den itibaren Çin ve ABD'den sipariş edilen ürünlerin gümrük vergisi yüzde 20'den yüzde 30'a çıkacak. Hemen ithal edin başka düşünen varsa

• Yeni Oluştur...