kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Miyazaki goes on to mention a few of the titles that inspired the game " As a user, I played many open-world games called 'masterpieces', and was inspired by each of them. There's no time to name them all, but certainly The Elder Scrolls series and The Witcher 3. In recent years especially, I think The Legend of Zelda: Breath of the Wild should be mentioned. " Teşekkürler Miyazaki reis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Confessor actim, ilk bossta yattim ondan sonra oyun takildi acilmiyor, sansimi ... 2-3 kere denedim ayni yerde takiliyor, video cekip psn e gondersem para iadesi yaparlar mi acaba ulan playstation you have one job... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 (düzenlendi) Kaldırıp yeniden kurmak ise yaramadi mi? Veri doğrulama yaptin mi? — you “had” one job bi de sdfs Mayıs 28, 2022 neutrino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Arkadaşlar seamless coop mode çıktı. Mükemmel olmasa da oldukça iyi çalışıyor. Oyunu komple multi oynayabilirsiniz. Kolaylaşıyor doğal olarak, ama summon büyülerini yaptırmıyor oyun size bu durumda zaten. Çok eğlenceli tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 ohaaaa hell yeaa cok iyi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 achivementları deaktif ediyordur herhalde. peki pirated kuranlarla da oynayabiliyor muyuz? yoksa illa official serverlara mı bağlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 payrıt olanda steam üzerinde test game gibi gözükmesi için peç yapmışlar. txt dosyası editleyip şifre giriyorsun, aynı şifreyi girmiş olanları aynı oyuna sokuyor bildiğim kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 83 saat sonra bitti. Overrated demiştim oyuna, arkadaşın zoru ile başladım aslında, neticede göt oldum. bitince üzüldüm Çok eğlendim gerçekten. Dolu dolu muhteşem geçti. Helal olsun Fromsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 (düzenlendi) Melina dlc'den ilk görüntüler sızmış fsdfsd Ağustos 11, 2022 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 play time 221, save file 205 saat ile bitti. =( bu kadar temiz gameplay zor görürüz bir daha. by that i mean sonraki from soft oyununa kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 (düzenlendi) https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/510 coop için bir mod yapılacak deniyordu, epey geliştirilmiş ve 1.4.5 versiyonu bile çıkmış. Elden Ring'te canımı sıkan şeylerin bir kısmı değişmiş bu mod sayesinde. coop oynuycaz diye iki dakikada bir invasionla uğraşmak zorunda değilsiniz. password'le oyun başlatıyorsunuz ve sadece birbirinizi görüyorsunuz. birisi grace'e tıklayınca diğerinde de aktifleşiyor. eskiden host'a join olan çıktığında aynı grace'leri kendi oyununda da aktifleştirmesi gerekiyordu tek tek gidip. birlikte level atlıyorsunuz, açtığınız chestlerden birlikte loot yapabiliyorsunuz. bölge değiştirirken veya dungeona girerken "sis bölgesinden geçeceğiz, bağlantıyı kes, bölge değiştirip altın işaret yarat" gibi gereksiz işlerle uğraşmıyorsunuz. biri öldüğünde bağlantı tümüyle resetlenmiyor. grace'de doğup takımdakilerin yanına gidebiliyorsunuz. bug yüzünden veya lag yüzünden disconnect sorunu çıkarsa, anında aynı yere geri bağlanabiliyorsunuz. Easy Anti-Cheat disabled olduğundan başka modlar yükleyip arkadaşlarla birlikte oynayabilirsiniz demiş, ama bu nasıl çalışıyor hiç denemedim. Şubat 27, 2023 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 https://www.ign.com/articles/elden-ring-expansion-announced-shadow-of-the-erdtree Expansion geliyor Elden Ring e. Mükemmel haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 coop modu direkt entegre edebilecekler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 intelligence build için Dark Moon Greatsword, Moonveil, Starscourge Greatsword, Death’s Poker, Sword of Knight and Flame kullanılıyormuş. bende şu an Sword of Knight and Flame +5 ve Moonveil +5 var ama Moonveil'in büyüsü etkisiz geldi. hele Knight and Flame'in comet'i bosslarda çok kolaylaştırıyor işi. Sword of Knight and Flame buildi önerebilecek var mı? Vigor 30, Mind 18, End 12, Str 12, Dex 18, Int 28, Faith 24, Arc 10 Twinsage Glintstone Crown, Radagon's Scarseal, Marika's Scarseal ile Vigor 33, Mind 21, End 15, Str 15, Dex 21, Int 37, Faith 27, Arc 13 oluyor. Sword of Knight and Flame Str 12, Dex 12, Int 24, Fai 24, Moonveil Str 12, Dex 18, Int 23 istiyor. acaba Moonveil'i sallasam, Dex 18 çıkarmakla uğraşmayıp Mind ve Int'e mi ayırsam onları da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Elden Ring has scored a win at the Nebula awards this week, netting the Best Game Writing award for George R.R. Martin, Hidetaka Miyazaki, and FromSoftware. The Nebulas are awarded by the Science Fictions & Fantasy Writers Association, known as the SFWA, and are one of the highest profile awards in English-language speculative fiction writing. https://www.pcgamer.com/elden-ring-wins-the-nebula-award-for-game-writing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 The update was shared by Ziostorm on X, after the user noticed Elden Ring's DLC category had been amended on SteamDB. The update in question doesn't have a name, and is merely listed as "SteamDB Unknown App 2778580" .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 https://www.google.com/search?q=elden+ring+mobile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 https://store.steampowered.com/app/2778580/ELDEN_RING_Shadow_of_the_Erdtree/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 bu yerlere herkesin mesaj koymasının iyi bir fikir olduğunu kim söyledi acaba bunlara. sırf görmemek için offline mı oynanır ulan bir hypela aldım, metrekare başına 5 mesaj düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Su oyuna tek isinamayan benim heralde ya. Yaslandik mi bilmiyorum da; art super immersion hersey atmosfer mukemmel. Souls style combat hakikaten gitmiyor heralde bana; boss hareketi ezberle, dodge dodge dodge…alakasiz tabi ama bg3 te her encounterda aldigim zevki defalarca dusunerek yaptigim seyler vs burada saniyelik dodge yedirmece olmadi bana. Cidden boss fight olmayan yerlerden daha zevk aldim oyunda ama gidemedim cok. Belki bir sans daha veririm. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Coop dene kanka ark varsa. Iki kisi cok farkli bir oyun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Sotto, 29.05.2024 16:25 tarihinde dedi ki: Su oyuna tek isinamayan benim heralde ya. Yaslandik mi bilmiyorum da; art super immersion hersey atmosfer mukemmel. Souls style combat hakikaten gitmiyor heralde bana; boss hareketi ezberle, dodge dodge dodge…alakasiz tabi ama bg3 te her encounterda aldigim zevki defalarca dusunerek yaptigim seyler vs burada saniyelik dodge yedirmece olmadi bana. Cidden boss fight olmayan yerlerden daha zevk aldim oyunda ama gidemedim cok. Belki bir sans daha veririm. Meta buildlere bakabilirsin bossları lap lap 10 sn altında indirmek için. Veya mimice full upgrade basıp bir elde kahve ile boss kesmek de mümkün. Hiçbiri olmadıysa offline da karakteri 999 lvl yapabiliyorsun banlanmadam. Yalnız souls serisinin en güçlü yanı boss fight, bundan zevk almadıysan geriye sadece pvp kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 ben pes ettim, refund basıyorum. dünya çok güzel görünüyor ama bu kavga ne diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Grego, 29.05.2024 20:32 tarihinde dedi ki: ben pes ettim, refund basıyorum. dünya çok güzel görünüyor ama bu kavga ne diye refund saatini geçmişiz, fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar