Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 On 3.04.2022 at 16:33, goldbären dedi ki: hakkaten koca koca adamlar bi imdbden kontrol etmedi mi. kimlerle diziliyoruz yahu. aptal silfatoş kokodemonun mesajı editlemiş 07'den 08 yapabilmiş o da anca. gerzek silf Lan it yeni gordum bunu, kendi istedi editi. Yorunge tatilin guzel gecti mi lan 1 hafta hahhahahah post atamayip kudurdun di mi, kasinma yine kik yersin….!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 "innie'm editlemiş" hıhı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Ben binge watch yaptim, bir gunde bitirdim butun sezonu. Setting guzel, ilk sezon olmasindan gelen cok kisitli ortam ve kisitli karakteri muthis kullanmislar. Yalniz sonraki sezonlarda dis dunyayi nasil kuracaklar onu merak ediyorum, tutarli olabilirler umarim, siyaset, megacorp vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 ne zaman geliyor bunun yeni sezonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 adam yaşlanmış lan 2 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 cokmus cokmus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar