Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Severance (2022 - Apple TV+)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
On 3.04.2022 at 16:33, goldbären dedi ki:

hakkaten koca koca adamlar bi imdbden kontrol etmedi mi. kimlerle diziliyoruz yahu.

aptal silfatoş kokodemonun mesajı editlemiş 07'den 08 yapabilmiş o da anca. gerzek silf

Lan it yeni gordum bunu, kendi istedi editi. Yorunge tatilin guzel gecti mi lan 1 hafta hahhahahah post atamayip kudurdun di mi, kasinma yine kik yersin….!.

• 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben binge watch yaptim, bir gunde bitirdim butun sezonu. Setting guzel, ilk sezon olmasindan gelen cok kisitli ortam ve kisitli karakteri muthis kullanmislar. Yalniz sonraki sezonlarda dis dunyayi nasil kuracaklar onu merak ediyorum, tutarli olabilirler umarim, siyaset, megacorp vs.

• 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Dizinin olayı cliffhangerdı, ilk bölümde bunun olmaması hem bölümün temposunu düşürmüş hem de kafamda soru işareti uyandırdı. Bu sezon biraz sürüncemeli geçebilir böyle uzatmalara giriyorlarsa.

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

S2 final

Spoiler

gene lost'a bağlayan bir dizi daha. saçma sapan bir sürü gizem koyalım. ama hiç açıklaması olmasın xD

tüm seriyi çöp etti benim için bu final bölümü.... 

Mesaj tarihi:

finali izlerken the constant tadı aldım ben referans olarak losta gönderme var ise. 

dizinin çok basit gelebilecek bir olayı çok iyi gizemle anlatabilmesi zaten psikolojik şaheser. final de sinema filmi izliyormuşum gibiydi.

Mesaj tarihi:

dizinin s3'ü de olacakmış. s2 de bitiriyorlar sanmıştım. iyi oldu çok garip bitiyor s2 çünkü 😄 mecbur bekleyeceğiz 1-2 sene daha. 

Spoiler

milçikin bir dünya gif i salınacak gene internete 😄 

tetik sahnesi harikaydı. mektup gayet içtendi. mark s. sözünü tuttu en azından eşi kurtardı, kendisini kurtarabilecek mi bakalım şimdi 😄 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

zar zor ittire ittire izledim ben

ilk sezon dansları sevdiler diyip seviye atlatmışlar da saçma sapan bişey olmuş o sahne

ya konu özünde iyi gibi de çok şeyttiremiyolar gibi

• Yeni Oluştur...