Gungor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 önceki sezonlara göre fark olarak bir de bu varmış, okuyunca farkettim https://eksisozluk.com/entry/145102943 kendi adıma 3. sezonun en büyük değişikliği yılmazın sürekli sinirli tavrı. yılmaz ilkkan kavgaları önceki sezonlarda var mıydı? vardı. ama bu sene sürekli azarlayan, bağırıp çağıran bir yılmaz izliyoruz bu en büyük değişim. bence keyfi kaçıran bir değişim aynı zamanda. ersoy da aşırı ezik tavırlarıyla o eski saftoroz eğlenceli halinden biraz uzaklaşmış. sürekli ezilip büzülen bir ersoy, sürekli bağırıp çağıran bir yılmaz izliyoruz. mesela ben ilkkanın güzel sanatlardan mezun olup dans üstüne yüksek lisansının bulunduğu yalanı ciddi şekilde dinleyip, üstüne işeyen ilkkana, bak ilkkan, seninle ilgili çok şey biliyorum, terazi kaydı falan diye derdini anlatan yılmazı seviyorum. bu sezon benzer durumda yılmaz altına işedin seni sikeyim sikeyim seni diye bağırırdı gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Ghosting güzeldi Spoiler Ersoy şimdi kadının duş buharına girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 ben bu sezonu komple çok sevdim. daha bir dizi gibi dizi. ilk sezon çok deneyseldi. ikincisi absürttü. bu sezon ise daha oturmuş karakterler ve hikayeler var. ilkkan öne çıkamıyor pek ona üzülüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 (düzenlendi) Rüyalı bölümü pek beğenemedim, onun haricinde çok güzel gidiyor bence. İlkkan karakteri tam oturdu zaten, evlat olsa sevilmeyecek bi tip. Büfe bölümü efsaneydi. Kasım 28, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 tüm sezon çıksın da bingeleyelim ya böyle haftalık izlemek yarım tad bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 (düzenlendi) 7 saat önce, aktiftablet dedi ki: Spoiler Rüyalı bölümü pek beğenemedim, onun haricinde çok güzel gidiyor bence. İlkkan karakteri tam oturdu zaten, evlat olsa sevilmeyecek bi tip. Büfe bölümü efsaneydi. spo Kasım 28, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 nesi spo olm abartmayın, konusu olmayan bi dizide istesen de spo veremezsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 4. sezon 31 Mart'ta başlıyor! 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 3. Sezon kötüydü umarım bu sezon daha iyi olur. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 esprilerin ilk 5 saniye komik olduğunu anlayıp family guy gibi 15 dakika yerde yatan peter griffin gibi espriyi uzatmasalar daha komik olucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 ilk bölümü çok sevdim ya. bu diziden bütün beklentilerimi karşılayan bi bölüm asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 gibiyi izleyip begenenler taharet muslugunu da sonuna kadar aciyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 baya kaliteli bölüm olmuş gerçekten ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 3. sezonun yaşattığı minik tatminsizlik sonrası bu bölüm aşırı iyi geldi ya. Tekrar izlerim bu hafta içi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 TVdeki gelmis gecmis en iyi komedi isi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 3. sezonun topundan daha iyidi ilk bolum, tartısmasiz alfa bir dizi, bu dizinin personasına Oscar yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 patidekiler diziyi överken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Son 5-10 dakikası hariç pek bir olayı yoktu ya bölümün cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 gibi gibi bulumdu valla uzun zamandir gulmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Ben mi yaşlandım bilmiyorum da, esprilere çok ergen bir yan eklenmeye başladı gibi geliyor. Mesela son bölümün bütün absürdlüğünde satılan nesnenin dildo olup olmaması aslında hiç bir değişiklik yaratmayacak. Tamam Tanju önceden sex shopçu olarak belirtilmişti de herhangi başka bir ürün olsa da aynı absürd durumlar yaşanacak. Durup dururken 1000 tane herhangi teknik garip mamul (ne bileyim trigger kayışı mesela) satılmaya kalkılsa da aynı olacak yani her şey. Ama dildo denmesi "ahauahah abi bin tane sik ya ahuahaha" basitliğine düşürmüş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Son bölümü ben de beğenmedim pek ama olsun. Dizinin varlığı hayatımız için bir katma değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 bence hiç ergence değildi bölüm, izleyenler arasında "bin tane sik auha ya" diye gülen olduğunu, varsa da diğer esprileri anlayacağını sanmıyorum. siz bence dildodan korkuyorsunuz... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Beni en çok 2. sezon güldürmüştü. Bu sezon sanki ortalama gidiyor, aralardaki ince göndermeler güzel tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 bu diziyi izleyecegime bahceli mitingi izlerim gulmek garanti hic olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 bahçeli mitingi izlemeye bahane arıyosun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar