neokrasi Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 fazla popüler oldu. soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Diziyi izlerken aklima geldi, karakterlerin psikolojideki id-ego-superego yi temsil ettikleri (bu benim teorim en azindan, bilincli mi yapilmis yoksa bilinsiz mi orasini bilmem hehe) Yilmaz id i temsil ediyor, aklina geleni soyleyen, tamamen durtusel davranan, yemek yerken konusuyor agzindan biri igrenir mi umrunda degil, icinden geldigi zaman kufur ediyor, agresif vs. Ilkkan superego yu temsil ediyor, surekli ozlu sozler, apollonik ideallere vurgular yapiyor, surekli bir ideallere ulasmak icin nasil davranilcagindan bahsediyor Ersoy ise ego, Yilmaz (id) ve Ilkkan (superego) arasindaki catismayi yatistiriyor, taraflarin ortak bir noktada birlesmesini sagliyor, kavgalara son veriyor, Yilmaz in id i ile Ilkkan in superegosunun catismasini yumusatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Son bölüm aşırı iyiydi ya. @nutella yerim bence haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Yeni sezon geldi mi etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Benim iptvde yok. Ama exen 1tl ye deneme üyeliği veriyor sırayla her karttan yeni hesapla onu kullanıyorum Bitince de sırf gibi için 40tl atabilirim. Bu arada androidtv deki exxen appi bombok. Özellikle uğraşmışlar bok gibi olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Dün yeni sezonun ilk bölümünü izledim ama biriksin de topluca bitireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 büfe bence de çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 18 saat önce, aktiftablet dedi ki: Benim iptvde yok. Ama exen 1tl ye deneme üyeliği veriyor sırayla her karttan yeni hesapla onu kullanıyorum Bitince de sırf gibi için 40tl atabilirim. Bu arada androidtv deki exxen appi bombok. Özellikle uğraşmışlar bok gibi olsun diye. bu 1 tl deneme nasıl yapılıyor? yeni hesap açtım ama deneme falan değil direkt aylık veya yıllık paketleri gösterd, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 acun mail atttı yazın 3 ay 1 tl tekrar abone olmak ister misin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Bana niye atmadi acun kankam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 19 saat önce, fresia dedi ki: büfe bence de çok iyiydi Biriktirip izlerim diyordum ama dayanamadım. Büfe bölümü iyiydi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 (düzenlendi) İlkkan için izliyorum bu diziyi ama bu sezon çok aceleye getirmişler sanki, çok fazla gereksiz doğaçlama ve son sezon tuttu diye özlü söz söyleme çabasi içine girmişler. Overacting var bir de Kasım 6, 2022 Laorx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Overacting yok ya. Tartışma sahnelerini çoğaltmışlar onlar seviliyor diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 7 saat önce, Laorx dedi ki: İlkkan için izliyorum bu diziyi ama bu sezon çok aceleye getirmişler sanki, çok fazla gereksiz doğaçlama ve son sezon tuttu diye özlü söz söyleme çabasi içine girmişler. Overacting var bir de ilk 2 bölüm öyleydi, ilkkan standartının üstünde bağırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 son bölüm otobüsteki mektup sahnesi behzat ç hayalet'in mektubu değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 canım nazilli'ye gitmek istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 abi ilkkan hep özlü söz söylüyodu zaten karakter traiti adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Dünkü bölümde ilkkan hiç bağırmıyor fyi Efsane bölüm olmuş yine, maşallah çok iyi gidiyo dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 En son bölüm, Sınıfsal Veda, çok fakir edebiyatı olmuş. Bölümün ilk yarısı diyaloglar çok zorlama ve uzatılmış geldi bana, devamında da bir numara yoktu sanki. İlk iki sezonda da boş bölümler oluyordu, onlardan biri gibi. Genel olarak 3. sezonda bir eksiklik var ama tam da ne adını koyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 26 dakika önce, Aket-Atum dedi ki: En son bölüm, Sınıfsal Veda, çok fakir edebiyatı olmuş. Bölümün ilk yarısı diyaloglar çok zorlama ve uzatılmış geldi bana, devamında da bir numara yoktu sanki. İlk iki sezonda da boş bölümler oluyordu, onlardan biri gibi. Genel olarak 3. sezonda bir eksiklik var ama tam da ne adını koyamıyorum. katılıyorum. izlerken hep nasıl para kazanıyorlar diye soruyor insan, bence bunlara da genel bir cevap. ama ilk defa baydı beni. biraz çıtayı yükselttikleri seviyeden de kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Fakir edebiyatı bi yerde baydı ama yine de güzel bölümdü bence, 3. sezonun en iyisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 59 dakika önce, Aket-Atum dedi ki: En son bölüm, Sınıfsal Veda, çok fakir edebiyatı olmuş. Bölümün ilk yarısı diyaloglar çok zorlama ve uzatılmış geldi bana, devamında da bir numara yoktu sanki. İlk iki sezonda da boş bölümler oluyordu, onlardan biri gibi. Genel olarak 3. sezonda bir eksiklik var ama tam da ne adını koyamıyorum. konuşulmayan sahneler eksik. örneğin çaçalı bölümde terziye gittiğinde kafede oturuyordu, konuşmadan tıkındığı sahne. telefon ekranında siksok alınacak yazıyordu vs. dolaylı anlatan bu ve bunun gibi sahneler eksik, her şey hakkında ve sürekli konuşuluyor bu sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 3 saat önce, BiTcH_oFBaT dedi ki: katılıyorum. izlerken hep nasıl para kazanıyorlar diye soruyor insan, bence bunlara da genel bir cevap. ama ilk defa baydı beni. biraz çıtayı yükselttikleri seviyeden de kaynaklı. Ersoy son işinden dayak yediği için istifa etmişti sdf, iş konusuna daha çok deginseler değişik şeyler çıkabilir cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 son bölüm cidden vasattı, bitirene kadar zorladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Onur bey dkdjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar