bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 bu macerada yerinizi almak istiyorsanız hemen şimdi başvurun! Yalnızca sınırlı sayıda... https://spaceforhumanity.org/apply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Hanımın adına başvurdum, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 önce inanmamız lazımmış yoksa uzaya gidemiyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 öncelikle kestane balının diyarı zonguldaktan tüm uzaya selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 32 dakika önce, cacodemon dedi ki: Hanımın adına başvurdum, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Ulan bir ümit girdim goygoymuş :< Tünel kazıp kaçıcam sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 kim ki bunlar? uzaya gönderebilecek 2 tane firma var hükümetler dışında. ama onlar partnerler arasında bile yok. hayvan gibi bilgi veriyosun ama o database'i napacakları belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 tam bir shitcoin sayfasi niteliginde hazirlanmis. tebriksler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar