dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 2 saat önce, monoscope dedi ki: İçeriği gizle Kralın bütün dizi boyunca ailesiyle ilgili kendini kandırması ve ölmeden önce herkesi son bir kez bir arada göreyim demesi tam bir anadolu annesi tadındaydı dizinin tamami turk dizisi olarak geciyor aslinda. rastlantisal seyler dahi turk dizisi kivaminda. bir sonraki bolumde yeni evlenen cocuklarin birisinin esi "haluk! mutfak!!!" derse, kocasi da "ba-ba-ba!!" yaparsa olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 ne cekti viserys. yarasindan beresinden bahsetmiyorum. huzur icinde yemek bile yenemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Alicent’ın üçüncü oğlu Daeron dizide yok sanıyordum ama Martin şöyle bir şey demiş: “Alicent gave Viserys four children, three sons and a daughter, their youngest son Daeron is down in Oldtown, we just did not have the time to work him in this season” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 bi heyecan geldi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 (düzenlendi) Spoiler Türk dizisi mutahiti kıvamındaki yeni kingsguard dışında gözüme batan oyuncu yok. ama prenses de boşu boşuna yıktı döktü ya. O kadar artistlik yaptı daldi baktı baktı gitti yani pffff Ben rhaenera ile beraber dalarlar diye beklemiştim halbuki hiç gözükmedi bölümde. neyse bir bölüm daha varmış, görürüz anyayi konyayi. Ekim 17, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Spoiler Salona Rhaenerys dalar hayırdı m*n* koyim benim tahtımda ne işiniz var diye yakar geçer herkesi diye umut ettim ama olmadı ikinci bir red wedding vakası hoşuma giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 (düzenlendi) Spoiler Olan işten atılma tehdidiyle mitinge zorla getirilen işçi sınıfına oldu gene, kahrolsun böyle düzene. s01e09 Ekim 17, 2022 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Spoiler Rhaenys şatodan sıvışırken yanan ev kimin eviydi? Özellikle gösterdiler onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Spoiler Ayak fetişinin bilgi sızmasını bitirmek için kraliçe arıyı ezelim dediği işti heralde, şu Daemon'un fahişelikten hanım ağalığa sınıf atlattığı hatun. O değil de, şu doğan her 5 bebekten birine Aegon ismini koymayı bırakmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 (düzenlendi) 9 saat önce, Aket-Atum dedi ki: İçeriği gizle Rhaenys şatodan sıvışırken yanan ev kimin eviydi? Özellikle gösterdiler onu Spoiler asılan adamı da gösterdi, eski krala ihanet etmeyenler diye anladım ben. Ekim 18, 2022 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 (düzenlendi) 9 saat önce, Aket-Atum dedi ki: İçeriği gizle Rhaenys şatodan sıvışırken yanan ev kimin eviydi? Özellikle gösterdiler onu Spoiler Mysaria’nın eviymiş. Onu kendilerine düşman etmeleri büyük hata. Ekim 18, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Sonunda aranan heyecan geldi. Spoiler Rhaenerys diyecektin orada Dracarys savas mavas olmadan bitirecektin isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Sonunda 1dk CGI için aksiyon geldi denemez ya, 35dk adam aradılar bayik entrikalı bir bölümdü yine. Üstüne gereksiz fetiş sahneleri vardı, tarantino muyuz bilader biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 On 5.10.2022 at 06:30, dasaaa dedi ki: day for night abi. zaten belli kisimlarda gunes bulut arkasindan cikinca "karanlik" azalip sonra tekrar artiyor falan. cogunlukla sevmedigim ama sart bir sey iste day for night shot. E bekleyip gece çekselermiş bu ne saçma is. Diziyi izlemiyorum ama sinir oldum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 ucuz abi sdfsdfsdf. herkesin is programina uygun sonucta. gece cekmek icin de zaten yogun zorluklar var. ama hotd'dan cok daha iyi yapan binlerce film vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 ep 10 erken düşmüş torrente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 ep10 Spoiler neyin ne oldugunu bilmediğimiz bu zamanda en iyisi çocukları yollayım çok mantıklı xd xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Spoiler savaşa girmek istemeyen kraliçe değil de dizinin bütçesiydi heralde sdf nese 2. sezona artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Spoiler 30 40 dk entrika 5 dk aksiyon izlemekten baydim cidden, 16 yaşında olmasi gerekirken 30 yaşında gösteren aemond'u yanlışlıkla öldürdüm tripleri bile inandirmiyor. Butun sezon en kotu benim en tehlikeli benim diyen adam bu ya, rezil bı sezon cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Aemond'u Jarlaxxle gözüyle izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Sezon finali?? Pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 golden globe vermisler en iyi dram kategorisinde. odulun turlusu kotu ve adaletsiz, lobicilik donuyor falan, katiliyorum ama bu kadari artik rusvet olmali. better call saul, severance falan uzerinden almis. ayni ligin dizisi bile degil house of dragon. umarim belgelenir de belgeselini ceker HBO'nun rakipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2024 (düzenlendi) norakla aynı anda görmüşüz sdf Mart 21, 2024 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar