Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Kitabı okumadım ama sadece targaryen hikayesi bu, neden 56 farklı aile tanıtılmadı cevabı çok açık sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Daha işin başındayız. Kitaptaki karakterlerin ne kadarını diziye aktarırlar bilmiyorum ama Targaryenler dışında da bir sürü karakter var. Bir de (diziyle ilgili bu bilgiyi herkes bilmiyor olabilir diye spoiler içine alıyorum): Spoiler Dizinin altıncı bölümüne kadar zaman hızlı geçecek ve altıncı bölümden itibaren bazı karakterleri daha yaşlı başka oyuncular oynayacak. Starklar gibi bazı ailelerin o zamandan itibarenki liderleri daha önemli olduğundan şimdikilerin üzerinde fazla durmamaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 (düzenlendi) eger lore a gore bozmadan ilerlerse asil aksiyonu 2. sezon ve sonrasinda gorecegimizi tahmin ediyorum, ilk sezon prelude olacak iste ana yemek icin. Ağustos 26, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 2.bölüm sızmış yine. Intro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Girişi beğenmedim. Yeni müzik yerine GOT müziğini almışlar, görsel olarak koydukları mühürlerin anlamlarını da kitabı okuduğum halde internete bakmadan anlayamadım. Seyircilerin büyük kısmı zahmet edip bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Intro olmamis. Vermisler muzigi ama o muhurlerin ne oldugu cok belirsiz, bi bok anlasilmiyor. GoT un introsunda en azindan degisik yerleri isimleriyle birlikte haritada gosteriyordu. Hem yerlerin birbirine olan mesafesini anlayabiliyorduk hemde mekanlarin minyaturleriyle beraber isimleri kafaya iyi kaziniyordu. En azindan muhurlerin altina isim yedirebilirlerdi. Su ana kadar senaryo beklenen olcude devam ediyor. GoT tarzi ters kose yapicak bisi cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 bence 2. bolum daha iyiydi. en azindan uyumadim. yine de hala "dizi cok kotu!" diyebiliriz. cok aceleye getirilmis bir konu anlatimi oldugunu dusunuyorum. hala "bu olanlar ile neden ilgilenmeliyim peki?" sorusuna yanit bulamadim. taht su anda onemsiz bir obje olarak duruyor. gucsuz bir yonetimin 2-3 kucuk oda disinda etkisini goremiyoruz. (acilis sahnesi disinda) bir masa basinda bir toplanti yapilirken, bir kralin kendi odasinda, bir de hand'in kendi ikametgahinda "kraliyet gucsuz" izlenimi veriliyor. etkisi ne bunun? bu 3 oda disinda neler donuyor??? dizi bize sunu soyluyor, biz (adini bile hatirlamadigim) "crab guy'i gosterdik. etkisi cok buyuk diye dusun sen onu! daemon da sikinti cikartiyor!! bunu da cok buyuk olay gibi dusun!!!" bu sey gibi, eski dizide, bize wall falan hicbir sey gostermeden. "abi kuzeyde duvarin otesinde mavi gozlu elemanlar gormusler..." gibi bir cumle geciyor gibi hayal edin. hepsi bu olsun. hicbir sey gosterilmesin, hicbir sey aktarilmasin. nasil bir korku yaratmasi lazim anlatilmasin, aciklanmasin... dizi bu. cocuklara anlatilan korku hikayelerinde dahi daha fazla tanim, anlatim, betimleme vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Ben show of forcce yapmaya gittiği yerde kraliyetin pipisinin kalkmamasını anlayamadım. Şakadan envoy yollamışlar. Dune'da envoy nasıl olur gorduk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 23 saat önce, dasaaa dedi ki: dizi bu e kitap bu cunku, g.o.t. gibi tum dunyayi tum factionlari kapsamiyor ki, bir ailenin cogu kendi icinde taht cekismesi iste hemen hersey, arada bir savas 5 ejderha boom boom sonra sag kalanlarin taht cekismesi iste hepsi olene kadar, olay bu. Kitap zaten roman degil pek, tarih kitabi gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 iyi gidiyor bu 3. bölümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 (düzenlendi) Fena degil ama son savas ne alaka... Anlamlandiramadim plani. Spoiler Ben tek hepiniz, cikin disari. Peki. Eylül 5, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 elden ring andırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 1 saat önce, Scalanova dedi ki: Fena degil ama son savas ne alaka... Anlamlandiramadim plani. Daha önce plandan bahsettiler. Yem olarak gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 (düzenlendi) ikiniz de spo yalnız Spoiler ejderin binicisi bu olduğu için tek ve yayan gelince biraz daha rahat bi şekilde saldı adamları. bir türlü düşmeyip adamları tek tek öldürünce de daha bir gaza geldi. başka ejderin geleceğini hesaba katmadı sanırım. karşılığında savaşın başından beri ejderle terör estiren adamı öldürmek vardı, gereksiz riske etti. diğer dragon daha önce bu savaşlara katılıyorsa kitapta falan, çok saçma. de çok da adamı yokmuş lol. o mağaraya 2 ok yemiş bir şekilde tek başına girip tek başına çıkması baya büyük şans sdf. Eylül 5, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 (düzenlendi) O mağara olayı baştan saçma zaten. Spoiler Bu tiplerin sorun olmasının sebebi etraftan geçen gemilere saldırmaları. Bunu yapabilmeleri için gemileri olması lazım. O gemileri de mağaralara saklanarak koruyamazlar. Gemilerini yaktıktan sonra istedikleri kadar mağarada saklansınlar, bir tehlike olmaktan çıkarlar. Mağara olayı yerine, okçular/ballistalar/scorpionlar yüzünden ejderhalar yeteri kadar efektif olamıyor şeklinde bir engel düşünülse daha mantıklı olurdu. Eylül 5, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 sahilde kart kurt yuruyenlerin magarada saklanmasi... hmm fo$ik hebeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Crabfeeder plotu bayağı kötüydü, onun haricinde dizi iyi bence son dönem ortalamasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 On 05.09.2022 at 18:49, razzRaziel dedi ki: hahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Ama o kadar kurnaz ve üçkağıtçı bir adam değil ki. Yaptığı şey aslında çok basit; kendi ailesini kraliyet ailesiyle birleştirip güç kazanmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Spoiler ben de çok zeki olmadığına katılıyorum. dragonu olan prense buradan sağ çıkamazsın diye atarlanmak falan saçmalıktı. prenses gelmese orada duman ederdi onları matt smith. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 53 dakika önce, Komutan dedi ki: Ama o kadar kurnaz ve üçkağıtçı bir adam değil ki. Yaptığı şey aslında çok basit; kendi ailesini kraliyet ailesiyle birleştirip güç kazanmaya çalışıyor. Aynen. Tam oran vermek gerekirse Littlefinger kurnazlığının 1/45i, Tywin'in daşşağının 1/100ü diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 ilk insanlar değil mi bunlar, andaval hepsi cahil sağı solu belli olmuyor hiç birinin asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Spoiler age of 2 savaşı gibi savaşlar, fogun arkasından geliyorlar 10 saniyede 1 ekran alıyorlar. Adam mesaj getirdim diyor, o ana kadar 1 kişi sen kimsin dememiş. Üzüyor cidden, bu mudur yani çektiğiniz dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar