µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2026 s3e2 Spoiler aemond dangalağına gülmekten sonuna odaklanamadım resmen
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2026 Spoiler önceki gri saç ona harrenhal'ı vermedi aemond'ı healleyip ona yavşayacak o kadın kesin
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2026 Spoiler Koskoca dragona kalkmis "Sheepstealer" diye isim takmislar. Bak digerlere; Syrax, Vhagar, Caraxes, Vermax, hepsi karizmatik. Hayvan bence ona bozuldu, yakti gemileri.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2026 Spoiler abi anladık build up bölüm ama insan 1-2 kırıntı birşey atar, gerçi yine kitap okumayan cahil tayfadan olduğumdan merakla izliyorum ama, o bölüm sonu nedir ya, cheap dizimisiniz moruk size yakıştımı. s3e5
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2026 ben de az önce izledim Spoiler gold cloak nasıl bu kadar fason olabiliyor? adamlar kimsenin ruhu duymadan hepsini öldürmeyi bırak, sanat icraat edip son akşam yemeği tablosu yapmış. ne olm bunlar, kaç kişiler? nasıl şehrin en iyi savaşçılarını böyle topluyolar, ki haberleri de var alert durumdalar adamlar. çok abartıydı.
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Spoiler Arada çok da bir zaman atlaması yok sanki. Daemon gazladı askerleri, sonra elemanı sorguladı, cevabı aldı. Kaleye döndü, olan biteni söyledi, geri gelmedi mi? Ne arada bütün adamlar paket oldu da mizansen yapıldı mübarek.
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Spoiler Bana o isin altinda Sevens var gibi geliyor, saraya o kadar rahat girip cikan baska grup yoktur. Ama sonucu baskasi ustune alicak. Daemon da hakli, Rhaenyra nin elinde o kadar dragon var. Bulutlarin ustunden direk surgical strike usulu inip Ormund u oldugu ana binayi dumduz edebilirsin. Alicent ta ne bileyim, her bolum su kadar gozukecem diye sozlesmemi imzalamis nedir? Her bolum gereksiz bir teranesi var.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Spoiler Kadının tek arzusu sevilmek ve değer görmek. Bu yüzden sürekli iyi davranmaya çalıştığı yerlerden ihanet gördü sürekli. Hikayeyi bilmiyorum ama muhtemelen yine bu yüzden ölüp gidecek tahtı kaybedecek.
Öne çıkan mesajlar