Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 ulan şişko o kadar darlanıyorsan git başında dur işin. her akşam mekandan mekana geçip yemek yiyeceğine götünü kaldır yazarlar odasında gezin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 https://georgerrmartin.com/notablog/2024/09/04/beware-the-butterflies/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 Yav bunlari yazan tonlarca manyak eleştirmen falan var. Otur sen kitaplarını yaz yeter gayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 `And there are larger and more toxic butterflies to come, if HOUSE OF THE DRAGON goes ahead with some of the changes being contemplated for seasons 3 and 4…` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 direk hayvan gibi spoiler vermeseymiş daha iyi olurmuş George. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 Martin yazıyı kaldırmış. Belki HBO kulağını çekmiştir. Dizi devam ederken aleyhinde konuşması sözleşmesine aykırı olabilir. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 ne yazmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 Seriyi bitirmeden dizinin bitmesine izin verince benim gözümde her türlü hakkını yitirdi, artık ne yapsalar yeridir. Okuru geçtim kendini de piç etti. A song of ice and fire GRR Martin'in eseri değil artık tam anlamıyla, dizi yapımcılarıyla ortak eseri. Anca mızmızlanır durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 Bidi bidi yapacagina romanlari bitirseydi boyle olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 eldar, 5.09.2024 09:13 tarihinde dedi ki: Seriyi bitirmeden dizinin bitmesine izin verince benim gözümde her türlü hakkını yitirdi, artık ne yapsalar yeridir. Okuru geçtim kendini de piç etti. A song of ice and fire GRR Martin'in eseri değil artık tam anlamıyla, dizi yapımcılarıyla ortak eseri. Anca mızmızlanır durur. House of the Dragon’dan bahsediyor, Game of Thrones’dan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2024 Farkındayım ama her türlü hakkı bitti (benim gözümde), House of the Dragon roman bile değil zaten, Asoiaf olmasa anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar