Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House of the Dragon (2022) - HBO Max

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Seriyi bitirmeden dizinin bitmesine izin verince benim gözümde her türlü hakkını yitirdi, artık ne yapsalar yeridir. Okuru geçtim kendini de piç etti. A song of ice and fire GRR Martin'in eseri değil artık tam anlamıyla, dizi yapımcılarıyla ortak eseri. Anca mızmızlanır durur.

Mesaj tarihi:
eldar, 5.09.2024 09:13 tarihinde dedi ki:

Seriyi bitirmeden dizinin bitmesine izin verince benim gözümde her türlü hakkını yitirdi, artık ne yapsalar yeridir. Okuru geçtim kendini de piç etti. A song of ice and fire GRR Martin'in eseri değil artık tam anlamıyla, dizi yapımcılarıyla ortak eseri. Anca mızmızlanır durur.

House of the Dragon’dan bahsediyor, Game of Thrones’dan değil. 

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ya buradaki sikinti adamin elbette kimseye borcu filan yok. Ama bos yapacagina arkadaslar kitlendim gitmiyor veya zevk almiyorum deseydi su kadar zaman once herkes rahatlardi. 5 yil olayi tamamen bir hata gibi gozukuyor, geri donemiyor simdi 4.5. kitaplardan. Okay sikinti yok, dersin ki hikaye soyle sonlanacakti veya iki yol cizersin senaryo olarak. Dizi su yolu tercih etti, bir de su var gibi. Ya da novella yaz Duncan & Egg devam et ya da onun gibi.

Yok 10 sayfa yazdim yok 5 sayfa yazdim yok 5 tane yeni projem var. Hadi abi. Yani sonucta hala Westeros'u sagiyor mu sagiyor. O zaman durust ol bari. eldar hakli yani artik senin degil bu IP. Gecti oradan. 

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...