Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 yiğidim nasıl çözmüş 2 dkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 (düzenlendi) dün gece eşim açmış izleyelim dedi, göz ucu ile baktım cast di caprio jennifer lawrence(yumy), cate hele meryl tanrıça görünce hemen tribe girdim. tabi alışmışım universal, wb, paramount opening beklerken dandik netflix dıdımm diye açıldı zaten çoğu netflix filmlerinde böyle dandik açılış var, havaya giremiyorum. neyse bilim, uzay diye bekliyorum parodi çıktı. birde isim yapmış hollywood yıldızlarının netflix filmlerine atmosfer olarak gitmediğini düşünüyorum, bir türlü ısınamıyorum filme. eleştiri, ironi güzel ama geçişler çok hızlı, kamera açısı mı görüntü mü teknik çok bilgim yok ama çok kötü. hanım dayanamadı zaten bıraktı ben de cast in hatrına izleyeym dedim. konu içerik vs kötü değil ama yapımcı şirketleri tarafından yapılsa faha farklı olurdu sanırım. Ocak 8, 2022 vivavale tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 abi naptın yav sdfs. dalga geçicem de kızacaksın sonra bişey demiyorum. kedi sağdır inşallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 adam mckay bu, big short'u paramount yayınlarken de, vice'ı united artists yayınlarken de böyleydi adamın tarzı. netflix'le alakası yok, bütçesi az değil fazladır bile sırf kadroya bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 abi bilmiyorum netflix filmleri ham geliyor bana. eski kafalıyım sanırım sarmadı bu netflix. @goldbären bro sen takıl np, kedicik iyi de kısırlaştırdılar yeni kendine geldi bi kaç gündür tadı yoktu. ona da ayrı üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 absürt güzel bir filmdi. hiçbir ön bilgim yoktu afişinden normal duygusal falan bir film sandım. tamamen farklı bi konuymuş. alakasını söyle deseniz söyleyemem ama galaksi rehberi ve rick morti tadı aldım. yıh yıh diye izlemelik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 olmasi gerekenden uzun tutulmus, biraz kor gozune parmak sokmaya calisan bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar