Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 EDIT YAP, 100000 STR VER BİZE!!1. yolunuz açık olsun, umarım poc güzel tamamlanır da yatırım alıp ilerlersiniz. oyun yapmak zaman ve enerji sömüren bir şey hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 https://massivelyop.com/2021/08/10/galaxies-of-eden-is-a-new-sandbox-mmorpg-with-all-the-star-wars-galaxies-trappings/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 güzel duruyor. umarım başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 bir tane mmo vardı böyle çok geniş bir şeyler yapmaya çalışıyorlardı patlamıştı sonra ne oldu bilmiyorum direkt ona benziyor, o firma değilseniz bir araştırın forumda vardır aynı çukura düşmeyin. test vs yardım gerekirse pm atın yardımcı oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Abi biz bile anlamadık neden bahsettiğini, adamlar nerden bulup çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 bir tane mmo vardı, çok şey yapmaya çalışıp patlamıştı olan kaç milyor tane proje var acab asdgfhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 (düzenlendi) ulen hepiniz ordaydınız. adını bilsem söyleyecem asdjasjd galaxies patladıktan sonra onun benzeri deli gibi crafting vardı grafikleri tırttı community supportuyla bir şeyler yapmaya çalışıyordu alfası olduydu. free style world building vs. bilim kurgu kafasında fantastik bişi yok açıklama boşa gitmesin asda --> buldum şu Repopulation Ağustos 16, 2021 Milamber tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 (düzenlendi) The Repopulation olduğunu iddaa ediyorum. Ağustos 17, 2021 serkanay tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Bence de The Repopulation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Sanırım The Repopulaiton'dan bahsediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Ben the repopulation olduğunu en başından anlamıştım ama milamber araştırıp bulsun istedim . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 sonra o oyun şuna dönüştü sanırım; https://store.steampowered.com/app/441790/Fragmented/ ben almıştım bunu repopoulation iken. 30 tl miydi neydi. gözümün önünde eridi gitti oyun pef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 La bunlar Repopulationun kodunu alıp, parlatıp piyasaya sürüyor olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MIRCybernetics Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Arkadaslar merhaba, Server-side'da tamamen kendi yazdigimiz propriety bir engine kullanmaktayiz, simdilik MIR Server Engine olarak adlandiriyoruz, general purpose bir server engine, sadece MMO degil herhangi bir distributed system yapmaniza yariyor. Burada MIR Server Engine'den cok fazla bahsetmeyecegiz ama oyun piyasaya suruldukten sonra open-source ve revenue share lisans sistemini kullanarak onu da piyasaya cikaracagiz. Bir kac gun once yeni development blog'u yayinladik, buradan da haber vermek istedim: https://galaxiesofeden.com/2021/09/05/devblog-01-combat-modes-and-more/ Paticik'de ciddi manada elite MMO oyuncusu dolu oldugu icin yorumlarinizi beklemekteyiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 muhasebe yazılımı geliştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oldjoe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 abicim themepark yap geç işte, niche yapıp gelecek 11 kişimi seni finanse edicek. yine uzay yap, yine cüceler olsun, kel kadınlar olsun ama niche yapma abicim scifimmo yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Eline sağlık harika görünüyor. Takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 action/social combat ayrımına bayağı uğraşılmış gibi görünüyor, umarım pratikte de o kadar emeğe değer. ancak pve veya pvp'de action ve social combat arasında effectiveness bakımından fark olmayacak mı? onu tam anlayamadım. onun haricinde skill sistemini beğendim teoride iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MIRCybernetics Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Alıntı action/social combat ayrımına bayağı uğraşılmış gibi görünüyor, umarım pratikte de o kadar emeğe değer. ancak pve veya pvp'de action ve social combat arasında effectiveness bakımından fark olmayacak mı? onu tam anlayamadım. onun haricinde skill sistemini beğendim teoride iyi gözüküyor. Acikcasi action mode daha cok casual bir sekilde oyunu oynamak icin var. Caniniz sikilinca kafa goz yarmak icin action mode'a gecebiliyorsunuz. Yakin bir zamanda action mode'e sprint ve melee attack'lari da koyacagiz, misal cani azalmis bir NPC'ye kosup silahinizin kabzasiyla vurup oldurebileceksiniz. Action Mode'da recoil ve spread oldugu icin yaptiginiz DPS orani biraz ne kadar iyi nisan alabildiginize bakiyor, bu nedenle Social Mode bazi durumlarda daha cok DPS yapmanizi saglayabilir ama bu miktar cok buyuk olmayacak. Oyundaki combat acikcasi inanilmaz zor degil, oyunu %100 Action Mode'da oynayip end-game content'i o sekilde yapabileceksiniz. Kisacasi, eger cok hardcore bir player degilseniz Social/Action Combat mode secimi tamamen nasil oynamak istediginize kalmis. Alıntı abicim themepark yap geç işte, niche yapıp gelecek 11 kişimi seni finanse edicek. yine uzay yap, yine cüceler olsun, kel kadınlar olsun ama niche yapma abicim scifimmo yapma. Haklisiniz da su aralar piyasa ciddi anlamda themepark oyununa doymus durumda. Bu nedenle Themepark oyunu pazarlayabilmek icin milyon dolarlari reklama yatirmak lazim, firma kucuk oldugu icin niche oyun yapmak bizim icin daha yararli olabilir diye dusunduk. Zamanla gorecegiz bu karar dogru mu yanlis mi ama acikcasi simdilik iyi gidiyor, insanlar gercekten sandbox MMO'lara ac su aralar. Onun disinda Themepark oyunlarini ciddi manada sevemiyorum, ara sira yeni MMO cikinci misal oyuna giriyorum ama 10 dakika icinde uninstall ediyorum. Bikmisim artik fare kesmekten level atlamaktan =)) Onun icin biraz kendimin de oynayabilecegi oyun yapmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 anaa bu olay repopulationda da vardı. aga dürüst ol repop'u mu çarptınız sdgfjkdsv açık konuşayım ben orda hiç tutmamıştım bu sistemi. bir mod diğerine göre azıcık bile olsa avantaj sağlıyorsa ötekini oynamanın bi anlamı kalmıyor. Ben mesela first person'u third persona tercih ederim zevk olarak ama third person etrafı görme konusunda avantaj sağlar. online bi oyun bana bunu seçenek olarak sunarsa her türlü third oynarım avantajından ötürü. Action mod kafası o yüzden çalışmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 theme park olayı bizim gibi ihtiyarlar ile birlikte yaşlandı artık ya. wow ile mmo'nun formülü bulunmuştu para kazanmak isteyenler kopyaladılar hep vs.vs. de aynı model de sıktı artık güzel bir video konuyla ilgili: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 @MIRCybernetics serverlar kaç kişilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 2000 dersen çekeceğin var bizden dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar