Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Geçen sene PlayStation sunumunda gördüğümden beri bunu bekliyordum. Sonunda gameplay trailer çıktı. 2022'nin başında da kendisi çıkacakmış: https://store.steampowered.com/app/1332010/Stray/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 güzelmiş bunu kedili topice atam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Goat bee ardından serinin üçüncüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 onlardan ciddi duruyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 bu yarin cikiyor, bolca gameplay oldugu icin sunu koyayim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 reviewlar iyiymişde çok kısaymış oyun. Bir yerde 5 saat süresi olduğunu gördüm bayağı kısa öyleyse. Ha ben aldım bu arada uehae kedicikkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 5 saat süresi varda iade ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 8 saat denen oyunları genelde her yeri göreyim, hepsiyle konuşayım, her taşı kaldırayım diye 15 saatte bitiren biri olduğumdan, 8 saat verdiğim ₺144 için eh işte bir süre. Oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 "around 8 hours long, longer for picking up all collectibles" açıklamaya gel oyunu açık bırakıp gidersek de gameplay bıraktığımız süre boyunca uzuyor muymuş yoksa? 5 saat sıkıntı değil bence, oyun iyi olduktan sonra. yani o 5 saatte ne yaptığın önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Oyunun iyiliği ayrı tabii. What Remains of Edith Finch her bir şeyini yapınca 5 saat filan sürüyordu ama günümüzün parasıyla 200 ya da 300 lira vermiş olsam bile pişmanlık duymazdım. Mükemmel bir deneyimdi. 5 saat oynayıp indirim beklesem de olurmuş dedirtirse ama rahatsız olurum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 kedi editoru koysalarmis etkisi 3x fazla olurmus sanki, herkes kendi kedisini oynarmisti negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 cikti meow: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 ratingler hep dalga tabi miyavlamış sadece millet lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 film izler gibi oyun yapmışlar ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 ooo gamepasse gelse oglan oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 sony exclusive, gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 alfabeyi cozmusler eger okuyacak ben herseyi diyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Bir saat kadar oynadım, başta takılma vardı ve yavaş hissediyordu ama 60fps'ye kitlemişler, onu açınca 130-140 arasında akıcı çalışmaya başladı. Bir saat kadar takıldım, hoparlörlere geçip miyavlama tuşunu kullanınca kedim de yanımda bitip nerede bu kedi diye etrafı inceledi biraz Güzel gidiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2022 ben başına baktım sadece ama 4 kedi gezerken miyavlayınca diğerlerininde karşılık vermesi komikti . miyavlaya miyavlaya koşturuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Bu sabah yama çıktı, oynamaya devam ediyorum şu anda. Oyun tamamen akıcı oldu, işlemciyi de %80 civarı kullanıyordu, %20'ye indi. En azından oyunculara QA yaptırmak sadece 4 gün sürdü Oyun epey epey iyiymiş bu arada, öneririm hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Bitti şimdi. 5 saat değildi oyun, 10-11 saat kadar sürdü. Ama şimdi tekrar girsem oyundaki 2 saatten önce bitir archivement'ını da alırım yani; yavaş yavaş oynayıp her yere girdim, yan görevleri yaptım, şarkıları dinledim, çiçekleri yoldum, minderlerde uyudum, koltukları parçaladım ben. ₺144'ün karşılığını veren güzel bir deneyim oldu. Sanatsal oyunlar arasındaydı, deneyim ve kedinin yolculuğuydu önemli olan, gameplay değil. Türü sevene tavsiye ederim. Bu tarz oyunları favoriniz değilse %50 bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar