lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 revive buglı ki çoğu zaman yerdeki adamı kalduıramıyorsun. support oynanmıyor çünkü ölen adamlardan mermi düşüyor. medic oynanmıyor çunkü respawn daha hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 kötü bir çin klonu hakikaten, warzone gibi boş koşmalı haritalar, eski oyunlarda fixlenen / eklenen / çoktan standart olmuş fiçırların bir sene içinde belki yarısının anca düzeltilip geri gelecek olması falan, bir fps oyununda cs beta6.1'den kötü hitbox reg olmasını saymıyorum bile. oynayanların keyif almasına sevindim ama bundan keyif alacak kadar starcitizen olmalarına da üzüldüm........ anlıyana(!)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Tek oyunda 24 kişi kaldırdım ( köşede öleni kaldırama hatası olmasa 30-35 ) Tek oyunda iki kez en üst seviyede sağlık paketi dağıttım Breakthrough da Singapur haritasında yalnız başıma elde kalan tek noktada 5 kişiyi ayakta tutarak kazanmamızı sağladım Oyuncular bunu farketti ve o anı yaşadım Yardım eden oyuncu var Yardım eden sayısı artıyor Yeni yapıda olan her askeri denediler ve artık kararını verenler çok — Oyunda var olan en ciddi sorunu bu başlığa bir kişi yazmadı CPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 peki anlatacağın tek cümleyi neden whatsapp mesajı gibi satır satır yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Kızılelma olmak böyle birşey çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Çünkü adam/kadın botumsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 12 saat önce, Xenocide dedi ki: valla bugün full time oynadık xunn'la 12 saat önce, Xenocide dedi ki: özet: oyun gayet iyi, bıkbık edenler kakamı kemirsin daha önce de dediğim gibi oyunu tanıdıklarınızla oynuyorsanız çok keyifli. solo hiç zevk vermiyor neredeyse. mesela halo multiplayer çıktı geçen pc'ye. baya da oynadım kısa keyifli oyunlar ama bf2042 kadar geniş zevk yelpazesine sahip değil. daha bi boş duruyor. özet: arkadaş edinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 CPU da ne sorun var? ben açtım 1942 oynadım 2 el kasma yoktu. şaşkınım. i5 7600K 4.7 @kizillelma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Oyunu ilk açtığımda ve girdiğimde, 3 fps alıyodum. betada da başıma geldi bu. kapatıp nvidia sürücü güncelledim, düzeldi. böyle bi şeyse FYI olsun diye demiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 1 saat önce, tiLi dedi ki: CPU da ne sorun var? ben açtım 1942 oynadım 2 el kasma yoktu. şaşkınım. i5 7600K 4.7 @kizillelma CPU sorunu Bu sorun özel davetiye ile girilen betadan beri var CPU kullanımı % 90-100 e kadar çıkıyor ancak GPU % 50 leri geçmiyor Oysa tersi olmalı Bunu biliyorlar ve hala çözemediler 30 gün içinde gelecek iki büyük yama ile çözmeyi hedefliyorlar bekliyoruz yamaları .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 (düzenlendi) nese betada bıraktığıma sevindim https://www.forbes.com/sites/paultassi/2021/11/20/battlefield-2042-has-entered-steams-10-worst-reviewed-games-of-all-time-list https://np.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qw1mbw/fuck_it_heres_a_list_of_absolutely_everything/ dur lan şunu alıntılamayı unuttum On 09.06.2021 at 23:40, razzRaziel dedi ki: daha sert EA daha sert Kasım 21, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Aaaaa ben .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 No-Pats, It’s only a few days past our global launch, and there are already millions of you playing Battlefield 2042. We’re happy to see so many of you back on the battlefield - almost twice as many at this point as our last release. So first, thank you to all of you - how you’re playing and what you’re creating in the game is amazing and beyond our expectations. We’re also listening closely to your feedback which is helping to shape updates to come. We couldn’t be more passionate about this game and will be supporting and evolving it for years to come. We have confirmed at least two major game updates in the coming weeks, and we'll be here communicating consistently about the changes we are making, as well as new content coming to Battlefield 2042.The teams across the globe are working 24/7 to evolve and deliver improvements to the game. Since launch we’ve made a number of service updates that have improved server performance as well as the vaulting and restoration of content not performing in line with our designs. We also want to give you the assurance that we’re carefully evaluating your desire to see legacy features return. End-of-match Scoreboard, Server Browser, and features like Voice Chat are big topics for us to cover all at once, and we have plenty we want to say around them. We’ll come back to you when we have things that we can show to you, including details about our long-term vision for certain features and functions. Now, let’s focus on what is coming. We’ll be delivering Update #2 for the game on Thursday, November 25, followed by a further, substantial Update #3 in early December. We are also working on another update that we are looking to deploy in advance of the Holidays too. In addition to the updates that are coming, we’ll also be sharing more about Season 1 in early 2022. For the latest on these updates and further developments, we’ll continue to provide updates through Battlefield Direct Communication on Twitter straight from the Development and Community teams. https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-briefing-launch-update-and-the-road-ahead?utm_campaign=bf2042_hd_ww_ic_soco_twt_tw-road-ahead&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=71833&ts=1637762620863&isLocalized=true Teşekkürler DICE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 aralık olsun bakarız update 3 çıktığında. abi yani open betayı 2 hafta yapıp, 2-3 hafta daha erteleme yapsaydı o kadar shit storm dönmezdi. bu kadar mı geri zekalı olunur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Uçaklar konusundaki ağlamalarimi geri aliyorum sanirim. 2 kere 2vs1 dogfight kazandıktan sonra gelen özgüven ile serverlarda terör estirip bütün missilelari unlock ettim 3-4 saatte tşkrlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Update 0.2.2 Spoiler Bullet spread has been reduced on all weapons except Shotguns. This should result in better accuracy during gameplay Increased PP-29 vertical recoil to ensure that the weapon does not overperform when engaging outside of its intended combat range Resolved an issue where players who were killed close to obstacles such as walls or water were unable to be revived Resolved instances where players were stuck in a downed state and unable to respawn. We’ve also introduced a hidden timer that will activate after 30 seconds of being in a downed state that will force a redeploy should it be required MD540 Nightbird Mounted 20mm Cannons - we are reducing the radius at which bullets do damage upon impact, and decreasing their splash damage Reduced Blast Radius size from 3 to 2 Reduced Inner Blast Radius damage from 1.5 to 0.75 KA-520 Super Hokum - 30mm Cannon (side mount) - we are reducing overall damage and range at which bullets do full damage, while increasing the overall bullet spread Reduced Blast Radius from 2 to 1.6 Reduced Blast Damage from 20 to 14 Reduced bullet damage before Damage Fall Off starts 18 to 15 Reduced Damage Fall Off distance from 200 to 180 Reduced bullet damage at max Fall Off distance from 8 to 6 Increased bullet range and spread AH-64GX Apache Warchief and KA-520 Super Hokum - 30mm Cannon - we are reducing the radius at which bullets do damage upon impact, and decreasing their splash damage Reduced Blast Damage from 20 to 18 Increased the Damage Fall Off for enemies that are further away from the bullet impact center We reduced the overall damage of the Minigun for all Land Vehicles, alongside bullet damage drop off now starting earlier Reduced bullet damage before Damage Fall Off starts from 18 to 13 Reduced Damage Fall Off distance from 60 to 40 Reduced bullet damage at max Fall Off distance to 6 Equipped armor type for the LCAA Hovercraft has been adjusted which increases it’s vulnerability against different weapon types Battlefield Portal - UAV-1 The UAV-1 has been re-enabled within Battlefield Portal Greatly reduced health regeneration delay and speed Increased missile damage against vehicles and infantry The drone is now able to roadkill enemies Breakthrough matches will now correctly end after the last sector has been captured Resolved an issue that caused players queued for a match in Battlefield Portal to be sent back to the menu, instead of joining the match when a slot became available Made general improvements to stability to prevent rare occurrences of game crashing Büyük yama haftaya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Oyun versiyonu 0.larda mi su an ahdhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 sdfg gerçekten 0.2.2 imiş ahaha güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 On 20.11.2021 at 20:09, kizillelma dedi ki: CPU sorunu Bu sorun özel davetiye ile girilen betadan beri var CPU kullanımı % 90-100 e kadar çıkıyor ancak GPU % 50 leri geçmiyor Oysa tersi olmalı Bunu biliyorlar ve hala çözemediler 30 gün içinde gelecek iki büyük yama ile çözmeyi hedefliyorlar bekliyoruz yamaları .. Mesaj öyle bir formatta yazılmış ki google'da birinci sonuç çıkmak için kasan scam sayfalar gibi okudum resmen GS FB maçı ne zaman? GS FB maçı saat kaçta? GS FB maçı hangi kanalda. GS maç kadrosu. GS FB pazar günü oynanacak. Beşinci sıradaki GS ile üçüncü sıradaki FB maçı var. Ligde puan durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Derin Galatasaray’ın temsilcilerinin şoku atlatamadıkları BF başlığında bile belli olması Ari Fenerlileri mutlu etmektedir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 On 09.06.2021 at 23:40, razzRaziel dedi ki: daha sert EA daha sert adamlar global fiyattan kitleyecekken erken fiyat koymanın azizliğine uğramışlar globalde 110 dolar bizde 66 şu an. yakında 1300 e fln çeker dolara göre. düşünen artık pahalı vs demeden alsın ki baz oyun iyice bedava olmuş. 34 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Tomorrow Update #3 https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-2042-update-notes-3?utm_campaign=bf2042_hd_ww_ic_socd_twt_core-update3web&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=71919&ts=1638381441485&isLocalized=true " https://twitter.com/BattlefieldComm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 On the Battlefield - Unscripted Grounded Cinematic https://youtu.be/5rM8DHUfExc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 hı hı evet mostly negative hıhı. bu arada geçen gün bi detay gördüm höeğh dedim. üstümden jet geçti, geçtikten 1-2 saniye sonra yerdeki tozlar kağıtlar falan havalandı hafifçe. delayli olmasına boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar