Scalanova Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Btw Switch on deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 26 dakika önce, Scalanova dedi ki: Kultur farkli..baklava diyo, sucuklu yumurta ver olmadi daha iyi emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 haliyle steril evleri seçmişler veya ona göre editlemişler videoyu, üstüne atlayan zorla elini sıkan da oldu kadrajda olmayan korumalar dövdü belki sosyal mesafe falan diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Hadi gaben uzatma ver aleti kisa kes sisko diyenleride kesmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 of kanuni, baklava referansını da açıklattırdın. valla salgın olmasa kucaklardım da adamı. ama norak’ın dediği gibi dayak yenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 (düzenlendi) Biliyom be ya, beceriksiz herifler.. uyuzluk yapiyorum. Mart 2, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 baklava bizim hassas noktamız aşil tendonumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Kadinin teki de hic tanımıyor kargocu muamelesi cekiyor sdfss insan merak edip kameralari sorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 8 saat önce, Scalanova dedi ki: Hadi gaben uzatma ver aleti kisa kes sisko diyenleride kesmislerdir. Bu geldi aklıma dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 8 saat önce, goldbären dedi ki: baklava bizim hassas noktamız aşil tendonumuz. Xanax iyi gelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 11 saat önce, Scalanova dedi ki: Hadi gaben uzatma ver aleti kisa kes sisko diyenleride kesmislerdir. asıl half life soranları kesmişlerdir. gaben de şşş onu karıştırma şimdi başka sattığımız bişeyin reklamını yapıyoruz şu an demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 o değil de @imamizer ne çökmüştü baklava paralarına. sonra da ultima gibi oyun yapcam diye kandırmıştı bizi ulan tam lord british olcak adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Yok ya bana paramla oyun almıştı. Backlog’da duruyor gerçi hala oynayamadım o ayrı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 8 ay sonra sıra geldi sonunda deck için. hsonu elimde olacak bakalım. umarım kütüphanemde olup vakit bulamadığım oyunları sağda solda beklerken bitirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 hiç öyle dertlerimiz yok bizim komple satılmıyor tr ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 ben de tr deyim ama almanyadaki arkadaşa söyledim adres. dün eline ulaştı. hsonu istanbula gelecek bir arkadaşıyla gönderecek. şartları zorladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 almanyadaki fiyatları kaç para bu aletin? fiyatlarını bile göremiyoruz buralardan eskiden baktığımda librarysi çok fazla değildi ama şu an 2bin küsür oyun görüyorum deck verified oyunlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 675 euro 512gb lik en yüksek paketi. 12300 e geldi wise transfer ücretiyle birlikte. sahibindende abartıp 22k ya fln koymuşlar ilana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 https://www.hepsiburada.com/steam-deck-64-gb-p-HBCV000032D5R4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Satıcı:360 AVM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 no scope 360 avm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2022 On 16.09.2022 at 12:58, df dedi ki: ben de tr deyim ama almanyadaki arkadaşa söyledim adres. dün eline ulaştı. hsonu istanbula gelecek bir arkadaşıyla gönderecek. şartları zorladım o gün arkadaşına yetiştiremedi daha dün elime geçti alet. witcher 3 high/ultra arası oynatıyor. spider man i baya akıcı ve iyi grafiklerle oynatıyor fln alet. uncharted, god of war vs de tam uyumluymuş. nintendo dan sonra çok iyi geldi valla. benlik oyun dolu. orada zelda dışında hiçbirisi sarmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Diablo 4 bunda düzgün çalışır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 720p olduğundan çalışabilir. Asıl sıkıntısı vram çünkü. Aklıma gelse open betada denerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Almayı düşünüyorum, elimde switch var ama bu çok daha iyi, Diablo 4 oynanabilirse şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar