Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Deck (GabeBoy)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

haliyle steril evleri seçmişler veya ona göre editlemişler videoyu, üstüne atlayan zorla elini sıkan da oldu kadrajda olmayan korumalar dövdü belki sosyal mesafe falan diye sdf.

Mesaj tarihi:

of kanuni, baklava referansını da açıklattırdın.

valla salgın olmasa kucaklardım da adamı. ama norak’ın dediği gibi dayak yenilebilir.

Mesaj tarihi:
11 saat önce, Scalanova dedi ki:

Hadi gaben uzatma ver aleti kisa kes sisko diyenleride kesmislerdir.

asıl half life soranları kesmişlerdir. gaben de şşş onu karıştırma şimdi başka sattığımız bişeyin reklamını yapıyoruz şu an demiştir.

• 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

8 ay sonra sıra geldi sonunda deck için. hsonu elimde olacak bakalım. umarım kütüphanemde olup vakit bulamadığım oyunları sağda solda beklerken bitirebilirim ?

Mesaj tarihi:

ben de tr deyim ama almanyadaki arkadaşa söyledim adres. dün eline ulaştı. hsonu istanbula gelecek bir arkadaşıyla gönderecek. şartları zorladım?

Mesaj tarihi:

almanyadaki fiyatları kaç para bu aletin? fiyatlarını bile göremiyoruz buralardan ?

eskiden baktığımda librarysi çok fazla değildi ama şu an 2bin küsür oyun görüyorum deck verified oyunlarda...

Mesaj tarihi:

675 euro 512gb lik en yüksek paketi. 12300 e geldi wise transfer ücretiyle birlikte. sahibindende abartıp 22k ya fln koymuşlar ilana. 

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 16.09.2022 at 12:58, df dedi ki:

ben de tr deyim ama almanyadaki arkadaşa söyledim adres. dün eline ulaştı. hsonu istanbula gelecek bir arkadaşıyla gönderecek. şartları zorladım?

o gün arkadaşına yetiştiremedi daha dün elime geçti alet. witcher 3 high/ultra arası oynatıyor. spider man i baya akıcı ve iyi grafiklerle oynatıyor fln alet. uncharted, god of war vs de tam uyumluymuş. nintendo dan sonra çok iyi geldi valla. benlik oyun dolu. orada zelda dışında hiçbirisi sarmamıştı?

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...