Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 https://store.steampowered.com/steamdeck https://www.steamdeck.com/en/ Introducing Steam Deck™, starting at $399 USD. Starts shipping December 2021. Switch gibi docku falan da varmış. Bize ne zaman gelir bilinmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 tam akrabaya getirtmelik bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Çok gereksiz ama. 1.6 TFlops diyor, ilk görünen oyun Control. 1.6 TFlops nedir diyen varsa aramızda, GPU gücünün kaba tabiri işte, GTX 1050'de (ti olmayan) 1.8 TFlops var. Onboard Vega 3'den bile zayıf içindeki AMD APU. Alan parasını çöpe atar derim. Önce ikinci elden kapar VN için kullanırım dedim ama Linux bir de, VN'de çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 tr fiyatı en az 5000 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 şunu yapıcagını oyun yapsınalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 her steam hardware gibi bu da patlayacaktır, böyle handheld steam oyunu oynamak isteyen telefonundan tabletinden steamlink ile stream edip oynar zaten lan buna ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 elde tutmak için biraz fazla dev gibi, 669 gram demişler. fazla ağır gibi geldi bana konforlu diyebilmek için. ama ilginç, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 monitore klavye mouse a vs baglanabiliyor iste ucuz pc olarak is gorebilir, gerci dock ayri satiliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 pahalı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 4 dakika önce, Silphatos dedi ki: her steam hardware gibi bu da patlayacaktır, böyle handheld steam oyunu oynamak isteyen telefonundan tabletinden steamlink ile stream edip oynar zaten lan buna ne gerek var evet hep faillerle dolu geçmişleri. steamos, steam machines, steam controller, steam link... vs ya toptan fail ya da sağlam gelir kapısı olup yeni versiyonları iterate ettirecek gelir elde edemediler. ama yine denemelerine sevindim ya. bu sefer biraz daha ucundan tuttururlarsa belki yeniden game based operating system geliştirmeye girişebilirler. pc demiş zaten bu da, hem buna hem tüm steam kullanıcılarına bi os çakarlarsa süper olur. bi de yeni alet demek yeni valve exclusive demek, push'lamak için kesin kütüphanelerinden bi ip'ye yan oyun çekerler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Index VR hala dünyadaki en iyi VR'lardan birisi yalnız. Bi tek bu VR işini tutturdular. Ama TR'ye hiç gelmedi, bu alet de gelmez. Ayrıca 400$ çok para... hatta o da 64gb imiş Alıntı $399 USD 64GB 64GB eMMC internal storage Carrying case $529 USD 256GB 256GB NVMe SSD internal storage Faster storage Carrying case Exclusive Steam Community profile bundle $649 USD 512GB 512GB NVMe SSD internal storage Fastest storage Premium anti-glare etched glass Exclusive carrying case Exclusive Steam Community profile bundle Exclusive virtual keyboard theme Şu an çok saçma gözükse de çıkmasını bekleyip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 1 saat önce, GERGE dedi ki: Çok gereksiz ama. 1.6 TFlops diyor, ilk görünen oyun Control. 1.6 TFlops nedir diyen varsa aramızda, GPU gücünün kaba tabiri işte, GTX 1050'de (ti olmayan) 1.8 TFlops var. Onboard Vega 3'den bile zayıf içindeki AMD APU. Alan parasını çöpe atar derim. Önce ikinci elden kapar VN için kullanırım dedim ama Linux bir de, VN'de çalışmaz. nasıl bu kadar emin konuşuyorsun abi? tflops kıyaslamaları hele de direkt ekran kartı ile kıyaslamak falan yersiz, sadece kağıt üzerindeki tflop değerlerini kıyaslayacaksak konsolların falan hiç gün yüzü görmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Buna özel oyun yapmıyorlar ama, PC oyunu çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 (düzenlendi) ign videosunda Jedi: Fallen Order & Death Stranding oynadik diyor sorunsuz, ama o 2-8 saat gidiyor dedigi sarj 8 saat anca video/stream falan izlerseniz, AAA oyuna saatlerce dayanmaz. Temmuz 15, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Oynanır ki onlar. GTX 1050, Vega 8 ile filan da low ile 30 fps veriyor o oyunlar. PS4 oyunu onlar zaten. Yeni nesil oyunları zor oynarsın ama gibime geliyor. Indie machine olur bu, AAA odaklı olmaz bu sistemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 (düzenlendi) %95-98 nintendo switch oyunlarinin pc oyunlari oldugunu dusunursek buna neden sacma olur dediniz anlamadim. nintendonun kalitesiz hardware i ve sacma fiyatlarina guzel bir rekabet yaratir insallah. switchin ise yarar bazi exclusive oyunlarida var artik emulationda, belki bu da calistirir emulated oyunlari. Temmuz 15, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Ben zaten switchi zelda oynamaya almamistim. Platform oyunlarini, darkest dungeoni fln oynatsin bana yeter ya. Switch oyun fiyatlari hakkaten acayip sacma, cok seviyorum aleti ama anca babasi zengin olanlar rekabeti kotu bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 (düzenlendi) sitesini karıştırırken şunu buldum ya. gman'in alyx'teki versiyonu ama bildiğim kadarıyla ağzında pipo varken görülmedi daha önce. yani özel olarak hazırlamışlar. bu görseli açan linke yazdıkları da “Hold on to your butts!”. Confirmed? https://www.steamdeck.com/tr/software yalnız zaten steamos 3 yüklü geliyomuş, iyi onu geliştirirler bu tutarsa. Temmuz 15, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 jurassic park referansıymış peh. hold on to your butts da oradan, görselin adı da zaten fauxrassic park. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 kaç tane oyun 1280-800 çözünürlük destekleyecek. ekran kartı gücü tartışmalarına girmiyorum ama düşük çözünürlükle açacağı için otomatikman bir performans artışı olur. kart hakkaten zayıfsa tv veya monitore bağlayınca performans düşecektir. sonuçta aaa oyun açıyor diye pazarlıyorlar. gene steam gamepad'lerdeki direction mevzusunu koymuşlar, zaten tutmamıştı. bu arada bu işten kar pek edeceğimizi sanmıyoruz, ekosisteme katkısı oldun uzun vadede ok demişler., bi de her ne kadar içinde steamos ile gelecekse de windows destekli oyunları çalıştıracakmış ayrıca istediğiniz işletim sistemini kurup kullanabilirsiniz diyorlar. tutar mı? zor. geçmiş tecrübelerine bakarsak. ama switch'in gazıyla bişeyler olur mu, belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 ya bir şey diyeceğim. alet çok büyük değil mi? şu videodaki adamın parmakları filan kocaman da rahat rahat oynuyor sanki. parmaklarım veya bileğim ağrır gibi gözüküyor bu aletde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 alet baya iyi, ucuz versiyonu kelepir, steam library'si hayvan gibi olan adam icin biçilmiş kaftan, tabi incelemelere vs vs bakmak lazım aralıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 alet ağır ve büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 gabenin amaci bence tuvalette tf2 oynayabilmek burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar