vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 helal be güven basıyor adam geçiyor bozuyor ve gol de atıyor. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Abi teknik ekip o kadar yetersiz ki oyuncu sokmadilar Wellington yerine yedik golu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Abi olay da tam şu. Oyuna tam girecek necip. Bizim teknik ekip yeleği giydiriyor ısın biraz daha diyor. Golü yiyoruz o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 kenan gol attı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 cenabet kenan attı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Valla attı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 topu yanındakine karşısındakine bırakma saçmalığını bi bıraksa takım çok daha farklı olacak sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Takımın fiziksel olarak düştüğünü heralde herkes görüyordur. Hala degisiklik yapmadı bizimkiler ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 emre oyuncu değiştirdi bizimki hala izliyor. güven yoruldu, kenan zaten yok ne bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 şu bb yi yenemedik aptalca gol yemekten yorulmadılar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Taraftarın gazına gelip serpil Hamdi, Beşiktaş , aşk vs cümlelerine kanıp yetersiz bir td ile sözleşme imzalamak dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Bu kadar yetersizlik olmaz. Bu kadar kötü analiz olmaz. 54. Dk da beraberlik golünü atiyosun. Takım fizik olarak düşüyor 75te sadece 1 oyuncu değişikliği yapiyosun. Gerçekten yazık şu takımın emegine. Resmen yetersiz ki ne yetersiz td. Şu takımda cikartilmayacak tek adam güvendi onu da batsu ile değiştirdi. Resmen ezbere değişiklik. Yorulsa bile çift fw ye dönersin gene tutarsın güveni sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 önder hocanın kafa gitmiş ya. İyi oynayan takımı bozuyor... 3 kupanın ardından bu kadar vahim bir tabloyu ancak Beşiktaş yaratabilirdi, onu da yaptık. Tek umudum bir şekilde uefaya kapağı atıp seneye Ghezzal, Josef, Gedson, Talisca... Şenor mu olur artık kim olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Abi ne şenoru ya. Walla bu önder şenor'un adamı mı acaba diye düşünüyorum, şenor'u getirmek için bilerek mi yanlış tercihler yapıyor falan, komplo teorilerine bağladım, nolur şenor görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Abi hangi akla hizmet U19 TD sini sezonun kalanı için a takım TD si yapar birileri. İnanılmaz gerçekten. Karşında guardiolanin nefesini yalamış adam var. Bizim ki u 19td si sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 super kupa aldi lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Çıkan kadro necip hariç harika. En az 3 gol atarız. 3 de yemezsek kazaniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 her zaman ki hizli basladi. pozisyon da var gol yok. penaltiyi da pas gecti yine oclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 fuckir kardes de skor tahmini yapti. yine puan kaybi icerde. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Abi bu teknik direktörü cidden şaşırıyorum artık. Takım canavar gibi bastırıyor 1 0 öne gecmissin. Yahu ne akla hizmet durup dururken larini sağa, ghezali sola alıpta takımı otomatik geri itiyosun. Şu değişiklik bildiğin Şenol Güneş değişikliği sürekli yapardı faydasını da nerdeyse hiç görmedik. Şenol gunes bunu gerideyken veya berabere iken skoru bulmak için yapardı hadi birşey deniyor dersin. Bizim ki takımı durdurdu resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 larin hep çöptü. sergen arka direkte uzun uğraşlar sonucu verim aldı. sergen gidince yine çöp oldu. gol de bariz kaleci hatası var bence, hayır boyu da uzun değil çok önde pozisyon aldı, hataylı oyuncu kurnaz tabi bu hatasını değerlendirdi. td potansiyel belli, oyuncu kalitesi ortada. kendi sahamızda farka gidilecek maçta 1 puanı kurtarırsak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Batsu 4. Netini kaçırdı altı pastan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Olan benim 3.5 üste olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 yıllar sonra nkodou girdi oyuna. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 bu adam bambaşka bir boyut ya. Gerçekten bundan daha yeteneksiz daha mal biri izlemedim hiç Hala kadroda olunca yoruluyorum resmen. Beşiktaş acilen td bulmalı, şenor mu geliyor kim geliyor haftaya başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git