Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 (düzenlendi) uhaha adam çay içe içe Rizeye uçuyor. Şubat 2, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 7 saat önce, Darksun dedi ki: Ljajic de mantıklı transfer diyorduk kiralıkken harika oynamıştı, 7 milyon gömdük bak nerede şimdi. Ben artık 5+ milyon euroluk transferleri şu ortamda normal bulmuyorum. Iflasin esigindeki takimlarin milyon eurolari cope atmayi normal bulmasi... Sene basindaki muhabbetleri hatirliyorum, CLde bir galibiyetle hersey halloluyordu ki daha fazlasi alinacakti zaten (zaaa?). Simdi de Xden alip Yye satarsak diye dusunup gene bol keseden harcamalar. Guzel guzel batirmaya devam, patladigi yerdeki drama icin heyecanliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 21 dakika önce, Darksun dedi ki: kim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Gedson'un hedesiydi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Gomise sevinemedi adamlar ya. Bunun bir tık üstü cidden GS ye kiralamak olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Gomis'e kim niye sevinsin zaten anlamıyorum ki. 36 yaşında adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 forumlarda çıldırıyolardı yarım kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Önder hocam sen bu işi bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 hoca napsın ya 2 top direk 2 penaltı verilmedi. Batshuayi izlemekten sıkılıyorum gerçekten. Bugün maça gidecektim passo'da telefon no güncelleyemedim bir türlü saçma prosedürleri var dilekçe gönderiyorsun vs. Bütün gün uğraştım olmadı, iyi ki olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 takım kötüydü bugün. rahat kazanmamız gereken maçta yine 2 puan bıraktık. bana kalırsa önder hoca yanlış kadro ile başladı maça. bats yalnız kaldı, top getiremediler. bi kaç cılız atak. 2 yarı değişikliklerle hareketlendi ama yine bitiricilik yok. takım gol yemiyor ama gol de atamıyor. önder hoca ile kısır geçecek maçlar belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Aynen dostum vivale hoca ne yazık ki hatalı kadro ile oyuna başladı. İlk yarıyı rezil bir futbol ile çöpe attı. Önder hoca bu işi bilmiyor. Bilmiyor derken a takım TD si kesinlikle olamaz. Gençlik desen hala su kadroda güveni sürekli yedek tutuyorsan, serdar saatçiyi kadroya bile almıyorsan kafanda tilkiler dönüyordur net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 adam idareten duruyor zaten boşverin, hiç olmazsa genç menç oynatsın seneye gitmeyecek adamlar tecrübe edinsin en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 bu macin gelisi hucum istatistiklerinin goz boyadigi rize macindan belliydi. rakip yakin tarihte oynanip yenemedigimiz takim oldugundan ihmal buyuk. rotasyonun bu sekilde icrasi hata. bir yerde rakibi kucumsemek. tekrari yasanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Adanayi adanada tokatlama zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 la babuş sen yazma şöyle şeyler yav balo üçleyecek şimdi senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 (düzenlendi) balotelli iptal olan golün siniriyle max 60. dk gg Şubat 14, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 enseye dirseği vardı kırmızısı verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Balotelli 3 kez kırmızı gormeliydi ama cesaret yok hakemlerde. Neyse önder akillanmis fantazi kadrolardan çıkmış. 2. Yarı 2 tane daha saplayıp 3 leriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Beşiktaş'ın orta saha çoktu ama prof TD ne yazık ki göremiyor . Cidden altyapı bile az buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Köy takımı gibi yatarsaniz, boyle saplarlar HAHAHAGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Köy takımina hoca olamayacak adamı taraftar gazıyla TD yaparsan buna da katlanacagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 (düzenlendi) neyse fuckir e rağmen 1 puanı kurtarmışız. kupa maçının etkisi çok bariz hissedildi. başarılı bir defans hattımız yoktu ama bu maçta tel tel döküldüler. apaçiler az akıllı oynasalar farka giderdi maç. önder hocanın da yapacağı hamle yoktu, oyuncuların yarısı sakat, formsuz. adana deplasmanda 1 puan iyidir. asarız keseriz diye fuckir konuşmasaymış.. Şubat 14, 2022 vivavale tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 4 saat önce, FuCKiR dedi ki: Balotelli 3 kez kırmızı gormeliydi ama cesaret yok hakemlerde. Neyse önder akillanmis fantazi kadrolardan çıkmış. 2. Yarı 2 tane daha saplayıp 3 leriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 13 saat önce, vivavale dedi ki: neyse fuckir e rağmen 1 puanı kurtarmışız. kupa maçının etkisi çok bariz hissedildi. başarılı bir defans hattımız yoktu ama bu maçta tel tel döküldüler. apaçiler az akıllı oynasalar farka giderdi maç. önder hocanın da yapacağı hamle yoktu, oyuncuların yarısı sakat, formsuz. adana deplasmanda 1 puan iyidir. asarız keseriz diye fuckir konuşmasaymış.. Sen de mi brütus.. abi ben 60. Dk yazdım, gördüm orta saha düştü hani ince bakma da gerekmiyordu okadar barizdi. Bizim TD göremedi ne yapayım beya. Cidden çok kotu TD alt yapıda bile olmaisn bı zahmet. Ali Koç'un TD versiyonu. Hep yanlış hep geç kararlar. İkinci maçından sonra puanını vermistim zaten bunun. Jorge jesus veya amorim gelmeyecekse şuanda şg ye razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git