Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 25.06.2021 at 15:41, DareJedi dedi ki:

Ekle bizleri ben aktif oynayacak adam bulamıyorum resmen yoksa coop baya oyun var

olur valla, nerede duruyor toplu gamertag'ler?

benim: Hush002236

ne oynuyoruz bir de?

Mesaj tarihi:
On 07.07.2021 at 17:16, Dynun dedi ki:

Bende de 4k 120Hz bir LG var ama nedense hissedilir bir input lag oluyor, 10 metrelik bir HDMI kablosu kullanıyorum ondan olamaz değil mi ?

Biranı içerim dinan bey:

Spoiler

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

guzel coop'lar varsa bayramda oynayalim, haftaici cok zaman olmayabiliyo

LG Oled CX'i almaya karar verdim ya, benim eski oled 4,5k-5k arasi okutuyorum arkadasin annesine ? 

yenisi alacagim da 120hz iste yeni update ile o yuzden 6,5k maliyetle win-win

Goering tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Eleştiriler (medya dahil) ya yerin dibine geçiriyor ya da göklere çıkartıyor. Oynayıp göreceğiz.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

1 aylık pc gamepass kodu var ilk pm atana veririm yalnız hesapta aktif üyelik olmaması lazım, daha önce olup bitmiş olanlarda da çalışmayabilir. en iyisi daha hiç gp kullanmamış biri gelsin

gitti

Silphatos tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Xbox Series S'i alır almaz GamePass ile Dead Space I-II, Ascent, Forza Horizon 4, Shadow of War indirdim.

Daha önce gamepad ile FPS oynamamış biri olarak Dead Space I'i bitirirken baya zorlandım ama 2008 oyunu olmasına rağmen grafiklerin güzelliği ve oyunun akıcılığı beni benden aldı diyebilirim baya eğlendim. 

Kol'a kulaklık takıp kimseyi rahatsız etmeden oynamak da ayrı güzelmiş. 

Xbox ve Gamepass TR şartlarında büyük avantajmış. 

Mesaj tarihi:

sağ olsun silp 1 aylık hediye etti, kullanıyorum. Harikaymış ya üyeliği devam ettireceğim. Çok fazla oyun var ve benim oyun kültürüm hiç yok. Hikayeli, iş bilgisayarında çalışacak neleri oynayabilirim? Sabnautica falan çalışıyor, what remains of edith finch'e bakıyorum şu sıralar. Bir de Curse of the dead gods oynadım da bu oyun sabır işiymiş, delirtti. ? 

• Yeni Oluştur...