Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

daha 2-3 saat oynadım ama beğendim ben Black Ops 6 campaign. Düz aksiyon yerine daha stealth takılmaya da izin veren bölümler, partiye girip ajanlık yapma bölümleri filan var. Daha açık leveller, düz koridor da değiller. Bölümler arasında safe house da ekiple muhabbet etme, safe house puzzleını çözme var. Belki senelerdir CoD campaign oynamadığımdandır ama hoşuma gitti sdf. Hatta en son oynadığım Black Ops 3 olabilir galiba, nefret etmiştim ondan.

multiplayer da ise herkesin ordan oraya atlaması, 10 metrelik slidelar filan sarmıyor ama hiç.

progamer tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

türk değil miydi zaten yapan, geçen yıl haber olmuştu hatta. ss vardı 2050'ye kadar filan üyelik gösteren. bu başkasıysa bilmiyorum.

ms'te limit olmasa hani 25 yıllık olmasa bile 10 yıllık filan rahat yapılırdı lol. 2026 yazı gözümü korkutuyor şimdiden, aylık 1000₺ filan olur herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

yok değil muhtemelen

https://old.reddit.com/r/PlayStationPlus/comments/1gbag2i/lads_i_did_it_subscribed_to_ps_plus_until_2048/

bizde şimdi şansımız olsa yapardık ya, o ilk fiyatından olsa mesela efsane olurdu şu an. 30 sene 5000 lira ederdi. zaten 2500'e falan çıkmış oyun fiyatları heh. tabii donanımdan yine her türlü geçerdi.

Sosyal ağlarda paylaş

XBOX_GamePass_Announcement_16x9_11.4.202

Coming Soon
Metal Slug Tactics (Cloud, Console, and PC) – November 5
Go Mecha Ball (Console) – November 6
Harold Halibut (Xbox Series X|S) – November 6
The Rewinder (Console) – November 6
Turnip Boy Robs a Bank (Console) – November 6
Goat Simulator Remastered (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – November 7
Microsoft Flight Simulator 2024 (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – November 19

Leaving November 15

Dicey Dungeons (Cloud, Console, and PC)
Dungeons 4 (Cloud, Console, and PC)
Goat Simulator (PC)
Like a Dragon: Ishin! (Cloud, Console, and PC)
Like a Dragon: The Man Who Erased His Name (Cloud, Console, and PC)
Persona 5 Tactica (Cloud, Console, and PC)
Somerville (Cloud, Console, and PC)

• Like 2
  • Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Metal Slug Tactics guzel eğlenceli. Roguelike özelliğinden nefret ettim ama, hiç sevmem yeniden başlama olayını. Özellikle en başlarda oyun seni kaybetmeye zorluyor. Yeniden başlayınca da zort diye herşey gidiyor sadece açılmış haritalar kalıyor.

Bitireyim de gideyim oyunu değil, bokunu çıkarana kadar oynamalık bişi yapmışlar.

Sosyal ağlarda paylaş

yükledim ama daha oynamadım ama kötüymüş öyleyse. son dönemde merak ettiklerimin hepsi hüsranla sonuçlandı maalesef.

ara'da era sonu civ culling.

dead island 2'de abartı respawn. bir kat aşağı inip geri çıkınca bile.

sifu'da çok hassas timing isteyen combolar. (hadi bu neyse diyelim de artık bunların bile ayarı var yeni oyunlarda)

şimdi de bu mst'te bu dediğin.

tales of arise'da sonlara yaklaştım sanırım ama o da sürüklemedi maalesef çeşitli nedenlerle. "hadi bit artık" dedirtmesi oyunun üzücü.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...