Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Localization dosyalarını bir kenara koyunca bile ciddi boyut farkı var. Grafiklerde kısmışlar biraz arkaplan vsyi okuduğuma göre.

biliyorum linkleri dün baktım zaten lol. İki kere aldım base oyunu, bunu da direkt alırdım kazıklamaya çalışmasalardı da neyse bir düşüneyim.

Mesaj tarihi:

35gb install sam. Pc de ve bunda fark bana gore yok.  Hatta zelda falan pc gibi. Boktan switch yerine pc de emule cok daha iyi ki p5 grafik olarak tarziyla guzel yoksa 2d gibi bi sey.

Oynaması cok bayik ama benim icin klik fest. Off bos bos muhabbetler cocuklar arasinda. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

DF switch kıyaslamasına baktım, çöp gibi kaplamalar filan. tüm zamanların en iyi jrpg’si öyle duvardaki yazıların okunamadığı şekilde oynanmaz yani. neyse sanırım basıcam alıcam sanırım artık napalım.

Comparaison.jpg

keşke ms store garabetinde olmasaydı ama. app çok kötü çalışıyor hala, egs client’tan bile kötü çalışıyor bazen library’i bile gösteremiyor. en son her açtığımda uplay’i de açmaya başladı durduk yerde oyuna basmasam da.

https://www.gamesindustry.biz/microsoft-drops-game-pass-growth-target-for-ceo-compensation

büyüme beklentilerinin çok gerisinde kalmış ama çok abartıymış beklentileri de.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

iyi ok madem deneyeyim öyle değil diyorsan.

base oyunu iki kere aldım aslında, royal'i değil. 😛 neyse soul hackers 2'yi oynamam lazım aslında 2024 başlarında kalmadan, onu indireyim gp'den bir yandan.

Mesaj tarihi:

p5r ps3’e çıkmadı ki? neyse kendim bakayım madem ama switch için aldıkları ss’lerde bulamaç gibi duvarlardaki posterler, tabelalar, grafitiler vs.

Normali ilk ps3

Yuzu da 2x 4x 8x res yapiyorsun.. dene gör en kotu. Switch varken bende pc de emule ediyordum, zelda falan. 40 sene atıyordu grafikler.

Scalanova tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

valla tuzu ve ryujinx videoları izliyorum, duvarlardaki yazılar filan 1999 tier, çözünürlük değil yani kaplamalar düşük kalite bayağı. bak mesela:

3:25’te duvardaki yazılar bile okunmuyor. böyle değil ps4 videolarında.

Valla ben Steam sonrası Xbox store a geçiyorum.

Hem TRY, hem fiyatlar çok iyi.

Gaben reis mutlu musun?

200 TL de barda iki bira parası.

Deathblade tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

teknik olarak xbox store kadar kötüsü yok ya. dosya bozulur düzgün tespit edip düzeltemez. saçma sapan bi cli nin update i eksik diye oyun açılmaz ama eksik olanları otomatik yüklemeyi geçtim tepki bile vermez hiç tıklamamışsın gibi. bari hata ver şu yok diye. mod yüklesen, exe ye parametre eklesen vs oyun dosyası bozuldu der vs. say say bitmiyor.

gamepassi bedava fiyattan aldıysan ondaki oyunlar için idare edilebilir ama biraz indirim var diye para verip ekstra oyun alınmaz.

• Like 1
  • Yeni Oluştur...