Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 (düzenlendi) Persona 5 emulator ile oyna geç.. switch veya ps3 vb Fitgirl.. @Sam Ekim 18, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 USD/TRY hatırına kaldırmıyorum linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 (düzenlendi) Tam kaldirmaya geldim inan. Edit : Onu acilmasin yuzyillarin gelenegini bozmayayim. Ekim 18, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Test ettim, yuzu ile 4k fsr acik 90fps.. Easy peasy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Localization dosyalarını bir kenara koyunca bile ciddi boyut farkı var. Grafiklerde kısmışlar biraz arkaplan vsyi okuduğuma göre. biliyorum linkleri dün baktım zaten lol. İki kere aldım base oyunu, bunu da direkt alırdım kazıklamaya çalışmasalardı da neyse bir düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 bir daha hicbir gelistirici nasil olsa iki kere alan ucuncu kez de alir diye dusunmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 35gb install sam. Pc de ve bunda fark bana gore yok. Hatta zelda falan pc gibi. Boktan switch yerine pc de emule cok daha iyi ki p5 grafik olarak tarziyla guzel yoksa 2d gibi bi sey. Oynaması cok bayik ama benim icin klik fest. Off bos bos muhabbetler cocuklar arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 (düzenlendi) DF switch kıyaslamasına baktım, çöp gibi kaplamalar filan. tüm zamanların en iyi jrpg’si öyle duvardaki yazıların okunamadığı şekilde oynanmaz yani. neyse sanırım basıcam alıcam sanırım artık napalım. keşke ms store garabetinde olmasaydı ama. app çok kötü çalışıyor hala, egs client’tan bile kötü çalışıyor bazen library’i bile gösteremiyor. en son her açtığımda uplay’i de açmaya başladı durduk yerde oyuna basmasam da. https://www.gamesindustry.biz/microsoft-drops-game-pass-growth-target-for-ceo-compensation büyüme beklentilerinin çok gerisinde kalmış ama çok abartıymış beklentileri de. Ekim 24, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Xbox Partner Preview: See What’s Next From Our Incredible Third-Party Publishing Partners https://www.youtube.com/user/xbox/hub Saat 20:00 ( 20 dakika sürecek ) .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 (düzenlendi) Bas al.. 3. Kez Ama önce 4k yuzu ile gor. Ben hepsini heryerde oynadim fark yok o gösterdiğin gibi. Ekim 24, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 iyi ok madem deneyeyim öyle değil diyorsan. base oyunu iki kere aldım aslında, royal'i değil. neyse soul hackers 2'yi oynamam lazım aslında 2024 başlarında kalmadan, onu indireyim gp'den bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Inan bana, ben 55 inch tv den oynuyorum gamepass da denedim ps3 emu ve switch emu fark yoktu aralarinda hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 p5r ps3’e çıkmadı ki? neyse kendim bakayım madem ama switch için aldıkları ss’lerde bulamaç gibi duvarlardaki posterler, tabelalar, grafitiler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 (düzenlendi) Normali ilk ps3 Yuzu da 2x 4x 8x res yapiyorsun.. dene gör en kotu. Switch varken bende pc de emule ediyordum, zelda falan. 40 sene atıyordu grafikler. Ekim 24, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 valla tuzu ve ryujinx videoları izliyorum, duvarlardaki yazılar filan 1999 tier, çözünürlük değil yani kaplamalar düşük kalite bayağı. bak mesela: 3:25’te duvardaki yazılar bile okunmuyor. böyle değil ps4 videolarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Hala El konsolu ile kocaman konsolları kıyaslıyor muyuz yaw. downscale abi işte oyunlar mecbur kaldırmıyor işte zaten oldu 7 senelik alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 abi gamepass'ten cities 2'yi indiriyorum da sanki speed limit varmış gibi 3 mb saniye ile indiriyor. bandwith 10mb/s var mı bu sorunu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 bende şimdi bitti, yavaş değildi gördüğüm hız. kullandı bağlantı hızımın maksimumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Football manager 24 gelecek mi acaba ilk günden 6 kasımda? bilen varmı? paralı şekilde var zaten de, ben beleşi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2023 gelecek 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 lanet olsun adamım! boş yere para verdim şu Wartalesa, bikaç ay sonra geldi bile GPye... neyse en azından FM24 geliyor belej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 GP 159 Tl GPU 209 Tl .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 süresi bitince yalan olacağını bilmeme rağmen 3 ay parasına 3 yıl kullanırken ben 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 (düzenlendi) Valla ben Steam sonrası Xbox store a geçiyorum. Hem TRY, hem fiyatlar çok iyi. Gaben reis mutlu musun? 200 TL de barda iki bira parası. Kasım 1, 2023 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 teknik olarak xbox store kadar kötüsü yok ya. dosya bozulur düzgün tespit edip düzeltemez. saçma sapan bi cli nin update i eksik diye oyun açılmaz ama eksik olanları otomatik yüklemeyi geçtim tepki bile vermez hiç tıklamamışsın gibi. bari hata ver şu yok diye. mod yüklesen, exe ye parametre eklesen vs oyun dosyası bozuldu der vs. say say bitmiyor. gamepassi bedava fiyattan aldıysan ondaki oyunlar için idare edilebilir ama biraz indirim var diye para verip ekstra oyun alınmaz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar