Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Localization dosyalarını bir kenara koyunca bile ciddi boyut farkı var. Grafiklerde kısmışlar biraz arkaplan vsyi okuduğuma göre.

biliyorum linkleri dün baktım zaten lol. İki kere aldım base oyunu, bunu da direkt alırdım kazıklamaya çalışmasalardı da neyse bir düşüneyim.

Sosyal ağlarda paylaş

DF switch kıyaslamasına baktım, çöp gibi kaplamalar filan. tüm zamanların en iyi jrpg’si öyle duvardaki yazıların okunamadığı şekilde oynanmaz yani. neyse sanırım basıcam alıcam sanırım artık napalım.

Comparaison.jpg

keşke ms store garabetinde olmasaydı ama. app çok kötü çalışıyor hala, egs client’tan bile kötü çalışıyor bazen library’i bile gösteremiyor. en son her açtığımda uplay’i de açmaya başladı durduk yerde oyuna basmasam da.

https://www.gamesindustry.biz/microsoft-drops-game-pass-growth-target-for-ceo-compensation

büyüme beklentilerinin çok gerisinde kalmış ama çok abartıymış beklentileri de.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

teknik olarak xbox store kadar kötüsü yok ya. dosya bozulur düzgün tespit edip düzeltemez. saçma sapan bi cli nin update i eksik diye oyun açılmaz ama eksik olanları otomatik yüklemeyi geçtim tepki bile vermez hiç tıklamamışsın gibi. bari hata ver şu yok diye. mod yüklesen, exe ye parametre eklesen vs oyun dosyası bozuldu der vs. say say bitmiyor.

gamepassi bedava fiyattan aldıysan ondaki oyunlar için idare edilebilir ama biraz indirim var diye para verip ekstra oyun alınmaz.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...