Sotto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Boyle orta saha kanatlarla olmaz abi bu is. Karaman + Meras ikinci lig topcusu degil mi. Ozan + Yazici + Calhanla olmaz abi. Grup maclarinda asiri sansliydik uzaktan gollerle filan ama yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Yusuf kadar yetenekli adam top almak yerine saklanıyorsa, aldığında hemen harcıyorsa milli takım topçusu olmaz. Yetenek olarak yusuf kadar sahada 4 5 adam vardır en fazla. Yazık valla. Çıkarsın irfanı alsın daha özgüvenli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 (düzenlendi) Yusuf hakan kenan daha bir tane organize atak yapamadı acayip basıyor önde İtalya top alamıyorlar. Şişirme topları da chiellini ve bonucci beleş beleş topluyor Haziran 11, 2021 Liebe tarafından düzenlendi İsim düzeltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Aaaa.. Tüm müsabakalar TRT olmuş Teşekkürler TRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Abi top almak demek şudur, çıkıp görünür olacaksin, armut ağacı gibi yerinde dikilirsen, adamların 3 oldugu yerde sen 2 olursan o topu alamazsın. Yusuf gotunu kaldırmıyor sanki oyunu ben kurucam. Zahmet et bir git su topa arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 bi aksilik olmazsa kornersiz bitirecez maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Şimdi şu duran toptan sisirir bir korner alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 1 saat önce, FuCKiR dedi ki: Valla benim umudum yok ama takımdan değil şg den dolayı. Bir de senaryo yazayım, şöyle ilk yarıyı gol yemeden bitirsek, derken 70-80 arası duran toptan bir kafa golü, 90+2 italya köşe vuruşu top direkten dönse galibiyetin sevinci katlanır katlanır Ilk yarı tuttu sırada 70-80 arası gol atmamız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 çı ka mı yo ruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 6 dakika önce, Laraken dedi ki: bi aksilik olmazsa kornersiz bitirecez maçı. zhzhzhzh sut yok sut, cok heyecanlilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 stats cok kotu, cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 tam bunu koymaya geldiydim ahuhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Hiç bekleme ozanı çıkar irfanı al şenol uyuma şenol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 (düzenlendi) önde basma taktiği ilk defa bu maç kullanıyormuş gibi ya bizimkiler, hiç bi çözüm yok takım içinde. boş pasları bile tribüne yolluyoruz. Haziran 11, 2021 Laraken tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 7 dakika önce, FuCKiR dedi ki: Hiç bekleme ozanı çıkar irfanı al şenol uyuma şenol Şenol beni dinliyor ya. Dedim ben umudum yok şg den diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Berabere bitirebilseler bari bu ilk maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Adı Immobil olan adamdan gol yedik, mutlu musunuz geziciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 6 saat önce, FuCKiR dedi ki: Şimdi ben başlangıcı yapayım natanyaldan uzun wot gelmeden. Ben çok umutsuzum açıkçası. Umutsuzluğumun ilk sebebi şenolun hali, basın toplantısında yine kendiyle kavga ediyor felaket gergin konuşamıyor adam resmen. Sinirliyken hiç düşünemiyor adam hemen de herkese yansıtıyor bu durumunu. beşiktaşta bunun acısını çok çektik. İkincisi de kolay gol de yemiyor adamlar. Bizse pozisyon veriyoruz. Defansımız biraz sallandı gibi son zamanlarda. Bir de yusufu sanırım ilk 11de oynatacakmış. Ben hiç beğenmiyorum milli takımda yusufu, 11de başlatmazdım şahsen. tabi bunun yanında ilk maç ve inş benim yüzüm kara çıkar Sonuçu beklemeden alıntımı yapayım. Çok üzgünüm ama duygusal davranmadan neyse onu yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Turnuvanın ilk golünü de biz attık bu arada. KOY-DUK-MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 KORNEEEEEEEEEEEER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 asisti uğurcana yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Senol Gunesin tek basarisi dogru zamanda dogru yerde olmak. Onun gaziyla 1-2 bisey yapti kariyerinde cakma filozof. Takima bak. Bir tane plani yok cikmak icin. Topu kaptik ne yapacaz takimda bilen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 2 saat önce, Natanyal dedi ki: aksine ben şenor'a milli takımda daha çok güveniyorum. o kafa yapısı ve oyun tarzı ile tam yerinde şuan. başarılı olacaksa burada olacak ki eleme gruplarında fransadan iki maçta 4 puan almış hoca alarak geliyor. bugün sürpriz beklemiyorum realite olarak ama sürpriz olursa da bir gram şaşırmam. italya hücum hattı çok sağlam ama bizim savunma hattı da bir o kadar sağlam. orta sahaları yaratıcı değil, savunma hattı mental olarak aşırı kuvvetli ama hantal. güzelliğimiz bizim hücum hattındaki herkes zaten bu adamlara veya onların seviyelerine karşı oynamış başarılı olmuş adamlar. Ne oldu paşinyan raks edecektin romada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar