FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 italya çok acele ediyor pozisyonlarda. Biraz daha olgunlaştırsalar golü de bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Su an Hollanda’da dışarısı Ramazan’da iftar saati gibi, çit çıkmıyor ahsgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Milli takim kadrosu soyle kotu boyle kotu diye agizlarindan kopukler sacarak saga sola saldiran senol gunes holiganlari ins izlemistir bu maci. Sergen anlasmasaydi keske de geleydi milli takima. Yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Emre Belözoğlu gelecek diyorlar milli takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 On 24.06.2021 at 07:21, applev0dka dedi ki: İspanya her zamanki gibi, 5 atarken bile çok sıkıcı. Su ya. Neden anlam veremiyorum ama Ispanya maclarini izleyesim gelmiyor hic. Tek eglencesi yeni Guiza’nin gol kacirmasini izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Ronaldo ile orta sahanin arasini boyle 20mtr tutarsa portekiz pek şansı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Hollanda'ya cikan kirmizi hakli miydi? Adam duserken eli carpiyor gibi geldi bana, yoksa "madem dusuyorum o da oynamasin" diye tokatladi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 kırmızı haklı karar bence eli ile tokatlıyor çünkü topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Şu lukaku beşiktaşa gelse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 (düzenlendi) 19 dakika önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: Hollanda'ya cikan kirmizi hakli miydi? Adam duserken eli carpiyor gibi geldi bana, yoksa "madem dusuyorum o da oynamasin" diye tokatladi mi? Bence düşerayak yediririm ayağına gayet kasıtlı tokatladı, daha VAR'a gitmeden dedim kırmızı bu diye. Hatta adam fantazi lig takımımdaydı, ama doğruya doğru, hak etti bence. Haziran 27, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Portekizin hocasına 2 cift lafım.var. arkadas baski yspiyosun bunu da kanatlardan top keserek yapiyosun belli ki. Pepeyi 90da yoluyosun forvete stoperlerin arasına girsin diye. Daha erken yollasana oraya adamı. Zaten mertens bitiriyor atakları tek başına hatalı veya yavaş paslarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 (düzenlendi) Eden Hazard bitmiş ya. 2-3 tane hızlı topsuz koşu dışında hiçbir şey yapmadı adam. Bayağı da fırsat geçti eline. Haziran 27, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Portekiz sağ bek dalot milanda oynuyormuş. Beğendim bu maçta. Yarin da hırvatistan sürpriz yapabilir bence. Oynadıkça açıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Adamsin hırvatistan. Yüzümü kara çıkarma. Rebic yerine en başta orsic oynasaydı keşke. Hele korkunc ivan perisic olsaydı, hırvatlar turu atlamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Hadi be oglum, eleyin su futbol katili İspanya’yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Yine kazanırken kaybettik. Kramaric 3 3 ken kolay pozisyonu atsa şimdi turlamistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 İspanya PASSES ATTEMPTED 887 PASSES COMPLETED 799 Güzel futbol bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Ne comebackler yasandi dun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 On 24.06.2021 at 09:20, Silphatos dedi ki: porto belçik average meşin top fanları için diğeri ise average fußball enjoyerlara yönelik Nasıl zevk alıyo musun maçtan fusball enjoyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 oyun oynuyodum izlemedim asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Bu turnuvada 3.lük maçı yok mu? Birkaç yerden baktım, hep yarı final sonrası final maçını tek göstermişler, 3.lük maçı hiçbir fikstürde gözükmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 yok, o dünya kupasında var. almanya'ya yarı finalde elendikten sonra 3.lük maçı oynamamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 video illa silinir ama aga bu nedir (en kısasını buldum direk dalışı gösteren) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 bi de sinirlendi kırmızı karta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 hahah kolları açıyo bi de mal, herifin kariyeri bitiyormuş nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar