Loex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-elektrikli-ev-aletleri-kucuk-ev-aletleri-jura-j-9.3-kahve-makinesi-915853802/detay/ Para ile alınabilecek en iyi kahve makinalarını Jura üretiyor. Bu modelin reklamında direk Federer oynuyor o derece. aynısnın farklı kasaları 25bin tl+ şuan. çok iyi baktım bakım temizlik vs hiç aksatmadım zaten alet kendisi yapıyor. toplamda 1280 küsür kahve yapılmış evde kullanmayınca ofise getirdim. Sade kahve dışında bir şey içmediğim için satacağım ofisin mutfağı küçük çok yer kaplıyor detaylı açıklama ve resimler linkte mevcut 10.000 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Of fabrikasında çalışan işçi benden çok kazanıyormuş, acaba işçiye 30 bin veren adam bu makineden ne kar yapıyordur onu ödemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 kar amacı olan bir şirket olsa çoktan başka yerde ürettirmeye başlardı. Muhtemelen isviçre saati kafasında üretiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 İsviçrede asgari maaş 2800 franc, işçiler 3500 civarı alıyor bu ilana göre, yani bunu yapan işçiler 30k maaş alıyor teorisi makine kalitesini desteklemek için koyulmuşken aslında tam tersi mi dıdıdıdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 neden geleceğin parlak yıldızı çinde üretim yaptıran bir şirket seçmedin de kokuşmuş sahtekar avrupalı şirketi seçtin löx? çinin batıdan iyi olduğunu bilen birisi avrupa elitizmi yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 "Arkadaşlar yeni çıkan çin üretimi makineler ile karşılaştırmayın lütfen isviçrede üretiliyor bu alet. Fabrikasında çalışan işçiler 30bin tl üzerinde maaş alıyor :)" Hahahah gördüğüm en iyi satış yorumlarından biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 13 dakika önce, goldbären dedi ki: neden geleceğin parlak yıldızı çinde üretim yaptıran bir şirket seçmedin de kokuşmuş sahtekar avrupalı şirketi seçtin löx? çinin batıdan iyi olduğunu bilen birisi avrupa elitizmi yapmaz. ben batının ahlakını beğenmiyorum teknolojisine laf etmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 34 dakika önce, goldbären dedi ki: neden geleceğin parlak yıldızı çinde üretim yaptıran bir şirket seçmedin de kokuşmuş sahtekar avrupalı şirketi seçtin löx? çinin batıdan iyi olduğunu bilen birisi avrupa elitizmi yapmaz. Offffff kubat damaj gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 24 dakika önce, roket adam dedi ki: "Arkadaşlar yeni çıkan çin üretimi makineler ile karşılaştırmayın lütfen isviçrede üretiliyor bu alet. Fabrikasında çalışan işçiler 30bin tl üzerinde maaş alıyor :)" Hahahah gördüğüm en iyi satış yorumlarından biri haha ilana tıklamaya zahmet etmemiştim eyvallah. sdhfsdhf kofti trollüğü ispatlandı böylece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 yav he tamam hadi uzayın. alakanız yok alet ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 25 dakika önce, Loex dedi ki: ben batının ahlakını beğenmiyorum teknolojisine laf etmedim hiç avrupa'nın çalışma ahlakı kalbini çalmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 26 dakika önce, Loex dedi ki: ben batının ahlakını beğenmiyorum teknolojisine laf etmedim hiç ifadeniz çelişkili. çin batıdan her konuda üstün demişsiniz. şimdi kahve makinasında değil diyorsunuz. bizimle baltaya kadar geleceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Aynı makineyi sirket cinde urettirse ederi maksimum 2k olurdu. Demekki milletin işçisine ekstra 23k veriyoruz. İşin ilginci çinin işçileri hemen her konuda isvicrelilerden üstün 35 dakika önce, roket adam dedi ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 kutusunu bulmuşsun demek üstadım, üçüncü elde satıcan yarasa çorbası bile yapmışlardır o alette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 reklamında federer oynadığı için bir markanın iyi olduğunu düşünmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 nasıl ya... böyle güzel mankenlerin reklamında oynadığı bitcoin borsaları da güvenli ve kaliteli değil mi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 (düzenlendi) Ekselansları varsa kalite vardır, güven vardır. Lütfen... yalnız 30bin tl alan işçiler komikmiş, bunu dokuyan çocuk kör oldu repliği gibi Mayıs 5, 2021 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Adamın sattığı alet 3. el bi de, hala işçinin ekmeğini yemek istiyor sgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 16 yaşında çocuğu "yazılımcı" diye çalıştırıyordu. tabi ki ekmeğini yiyecek işçinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Ama adam düzenli, geleceği görüp yatırım yapmış, 1k ya aldığı aleti üç yıl sonra 10k ya satarım demiş satmaya çabalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 yalnız zeytinburnu'ndaki en pahalı item olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 1k ya almadım la 900 euro ya almıştım tam çok iyi hatırlıyorum. siz hayırdır çok özlediniz herhalde hemen ilk mesajıma üşüştünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 sinek gibi adamlarız nabak sdfhsgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Avrupalı Türk 10k nedir aq ülke uçuyor zaten herkes zengin mantığı ile bakınca aslında 10k fena değil bana bir ay 3k € verin maaş yattığı gibi alırım bu aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 avrupalı türk kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar