Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Haber sitelerindeki bu haberleri görmüş müydünüz? Haberler copy paste olduğu için detaylı bilgi bulamadım Zaytung haberi sandım başta, https://www.cnnturk.com/turkiye/evcil-hayvanlara-pasaport-ve-mikrocip-zorunlulugu https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/evcil-hayvanlara-pasaport-ve-mikrocip-zorunlulugu/ https://haberciniz.biz/gundem/deri-alti-mikrocip-uygulamasi-yururluge-girdi-zorunlu-mutehlikeli-mi-hayvan-sahip-4005567 Ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Fikir bill gates'ten mi çıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Gelincik? İyi ama gelincik satmak yasak, ne iş bu? Yoksa bir AKP'li beyefendi gelincik çiftliği mi kurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Ben geçenlerde yabancı bir kaynaktan bakmıştım da weasel ve ferret olarak ayrılıyordu gelincikler ve biri yasakken diğeri legaldi. Belki TÜrküyede de benzer bir durum vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 (düzenlendi) tr'de hicbir vahsi hayvan legal degil benim bildigim ama satilan forum cok akliniza girmemek icin link vermiyorum, yaziktir Nisan 7, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Bu arada kedime çip taktıramazlar, takmam yani. Tespit edemezler zaten de olur da ederlerse cezası neyse veririm (ki baktım 50TL cezası). Takmam. Mümkün değil. Takmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Muhtemelen veterine goturdugumuzde falan zorunlu tutacaklar. Birisi cip isine girmistir gelincik isinden ziyade. Ben de taktirmam kedime cip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Kediye kopege cip avrupada amerikada var, kaybolunca onunla bulunuyor, saglik karnesi oradan takip ediliyor falan. Kotu bisey degil duzgun yapilirsa. Ama bizde olunca kimbilir hanki aqpli cip isine girdi diye dusunuyor insan haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 zorunlu tutulma uygulamasına karşıyım ama çipe neden genel olarak karşısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 (düzenlendi) chip dedigimiz rfid. hayvan sahiplerinin taktirmak istememesi ise asagidaki 2007 tarihli makalede anlatilmis: https://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/09/08/AR2007090800997_pf.html aslinda akbil kullanirken, paypass kredi karti ve benzeri kartlar kullanirken biz cok daha fazlasina maruz kaliyoruz. (ama kutlemiz de daha fazla tabi) kediniz wifi4, wifi5 ya da wifi6 bir modemin dibinde yatarken cok daha fazlasini alabiliyor. 2005-2010 arasinda cok tartismali bir konuydu. sonra nasil bir sonuca baglandi bilemiyorum. sanirim endise radyo dalgasi, radyasyon/enerji ve kanser den cok, disaridan yerlestirilen yabanci cisme savunma mekanizmasi olarak hayvanin olusturdugu bag dokusunun kotu huylu olabilmesi meseleydi. detayini hatirlamiyorum cok. Mayıs 9, 2021 Namessar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2021 evet var artık sigorta şirketleri zaten direkt sigorta yaparken çip taktırıyorlar. İleri okuma yapmadım bununla ilgili de bence takılmasında fayda var. Özellikle çalınma, kaybolma gibi durumlarda direkt hayat kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar