Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invincible - Amazon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

neyse ki invincible da animasyon kalitesi cok cok yuksek degildi. cok yorulmamislardir.

ayrica sezonun bittigi yeri de sevmedim, tak diye bitmis oldu gibi geldi.

dahasi bu kadar beklemeden, (eger dogru ise) kuzey korede cizdirtmeden falan sonra gelen limitli bolum sayisi yetersiz abi.

tuketici olarak "sweatshop kullanacaksaniz degsin bari ulan!" deme hakkimizin oldugunu dusunuyorum.

king regards,

Mesaj tarihi:

yeni bitirdim ikinci sezonu. abi bu nasıl bi sezon finali ya. sezonun kalanı iyi olsa finale bişey demiycem de sezon da çok kötü. şimdi bi 3 yıl daha bekletirler kesin 3.sezon için.

• 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

sezon 3 (ilk 5 bölüm)

Spoiler

cidden cecil haklı, mark çifte standardın en önde gideni. o kadar nutuk attıktan 2 gün sonra kardeşi patır kütür öldürünce cezalandırmanın bahsi bile açılmadı lmao.

ama iyi yaptı çocuk artık o ikisi baymıştı.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

en başından beri baba haklıydı aslında

Spoiler

thinkmarkthumbnail.jpg 

aşırı güçlüsün, tabii ki güçsüzü korumak için zarar verenleri elemen gerekiyor, ufacık çocuk bile bunun farkında ama hala gitmiş "öldürmek kötü ehehe" diyor. rehabilite edip insanlığa kazandırabilecekmişsin gibi varsayımlara gerek yok. cecil'in kötüleri adam etmesi konusunda kesin bir beyin yıkama olayı bişeysi de vardır.

bu gidişata göre oliver çok hızlı büyüyecek, hızlı güçlenecek ama mental zihin çocuk olarak kalacağı için ileride kötü adam konumuna gelip mark ile savaşacakmış gibime geliyor da. umarım bu kadar klişe ilerlemez konu 😄 

Mesaj tarihi:

dnd statlarını düşünürsek int olarak değil de wisdom olarak çocuk kalacak.

1 tepsi baklava çalmış kötü birisi 3 yıl hapis verelim demek var
açlıktan dolayı para değil baklava çalmış, cezayı hapis olarak değil de başka şekilde verelim ve aynı zamanda ona iş ekmek verelim ki bir daha böyle bir şey yapmasın demek var 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

7

Spoiler

ya adamın beyninin pekmezi aktı da değil pekmezi reçel yaptı gene ölmedi. sonra da poposundan 18 tane inv çıkardı çünkü why not. bu kadar asspull yapmamak lazım.

gene öldürmedi, iki sezon sonra gene asspull gerekince geri gelir. hakikaten multiverse olayının cılkını çıkarmamak lazım bu kadar. neyse cecil gene haklı, mark gene aptal.

Mesaj tarihi:
Spoiler

O gelen dayı en güçlü viltrumlu falan değil mi ya thragg değil mi o dayı? Neden beni gönderdiler falan dedi sanki mere soldiermış gibiiii??==?=??

Mesaj tarihi:
Gizli, 06.03.2025 21:06 tarihinde dedi ki:
  Gizli içeriği göster

O gelen dayı en güçlü viltrumlu falan değil mi ya thragg değil mi o dayı? Neden beni gönderdiler falan dedi sanki mere soldiermış gibiiii??==?=??

o sonra gelecek. Şimdi gelen Conquest farklı karakter.

Mesaj tarihi:

7

Spoiler

yani anam kardeşim diyen eleman 2 günlük kız arkadaş yaptı diye kardeşini, anasını komple umursamaz oldu öyle mi?

sadece ayağı kırıldı diye günlerce komaya giren super hero kız da ayrı bi saçmalık. 

ergenler mi yazıyor bu senaryoları kim yazıyor anlamak mümkün değil.

Mesaj tarihi:
Oce4n, 09.03.2025 01:28 tarihinde dedi ki:

7

Gizli içeriği göster

yani anam kardeşim diyen eleman 2 günlük kız arkadaş yaptı diye kardeşini, anasını komple umursamaz oldu öyle mi?

sadece ayağı kırıldı diye günlerce komaya giren super hero kız da ayrı bi saçmalık. 

ergenler mi yazıyor bu senaryoları kim yazıyor anlamak mümkün değil.

Spoiler

Yani hocam 2 günlük kız arkadaş dediğin de eve yani.... Gözün başkasını görmez o durumda

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

s3 final

Spoiler

neyse eve ölmedi çok şükür, mark’ın boş boş zevzeklikleri ile binlerce insan dışında kayıp verilmeden bölümün bitebilmesi mucize. cecil de mark yenilince ne yapabilmeyi düşünüyordu bilmiyorum ama o necroborglar hariç başka plan yok hala anlaşılan. eve’in limiterı kalıcı kaldırmak için uğraşsalardı bari.

bütün bu olaydan çıkardığı ders de artık “aileme yan bakanı öldürücem”. ya ağzını burnunu kırdılar işte git elini öp cecil’in. tek başına bir halt yapamadığını hala anlamadın. bütün dünya tarumar oldu hala vicdan avutma.

ya cecil adamın tek gözü var zaten onu kapayın. ille bir idiot ball tutacaksınız.

zebani dedektifin günahını aldılar, o da onlardan intikamını alacak galiba.

Sam tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...