dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 neyse ki invincible da animasyon kalitesi cok cok yuksek degildi. cok yorulmamislardir. ayrica sezonun bittigi yeri de sevmedim, tak diye bitmis oldu gibi geldi. dahasi bu kadar beklemeden, (eger dogru ise) kuzey korede cizdirtmeden falan sonra gelen limitli bolum sayisi yetersiz abi. tuketici olarak "sweatshop kullanacaksaniz degsin bari ulan!" deme hakkimizin oldugunu dusunuyorum. king regards, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2024 yeni bitirdim ikinci sezonu. abi bu nasıl bi sezon finali ya. sezonun kalanı iyi olsa finale bişey demiycem de sezon da çok kötü. şimdi bi 3 yıl daha bekletirler kesin 3.sezon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 (düzenlendi) 6 şubat. Ekim 15, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Harrrbi mi daha geçen aklıma gelmişti yeni sezonu ne zaman acaba 3 yıl sonra falandır kesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 3 bolum yayinlayip bitti, 4. sezonu bekleyin demesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 bu sefer sezon ortası ara yokmuş. Direk haftalık çıkacakmış tamamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar