Oce4n Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 görsel olarak kaliteli bir son bölümdü. ama çok eksik bırakıldı. sezon final bölümü olduğu söylenmeseydi bu hafta da yeni bölümü bekliyor olacaktım ben. final gibi hissettirmedi.
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 başladı 4. sezon. 3 bölüm çıktı gerisi haftalık
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 (düzenlendi) iyi başladı, thaddeus more like chaddeus amirite. Spoiler yalnız o conq'un oradan kaçacağı belliydi, cecil bayağı ondan beklenmedik bir aptallık yaptı. Mart 19, 2026 Sam tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 s4 - 5 Spoiler oğlum mark niye boğazını sıkıcam diye ısrar ettin o kadar, onca kere dövüşmeden öğrendiğin bu muydu yani? irongirl dışında dünyadan kimseyi istememeleri garip geldi daha öncesinde hiç tanıtmamışken ama eğlenceli char, sağ kalır umarım.
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Spoiler yani mark ölür veya hastaneye gitmesi gerekir diye beklerken kendi kendine iyileşmesi de meh geldi biraz... ama güzel eğlenceli bölümdü
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 6 Spoiler İşte ağır regenleri var diye kabul ettik artık, güçler biraz garip işliyor bunlarda neyse. Sonda conquest’i bir daha diriltselerdi ama iyi sövecektim. flash gordon’un tabancadan 3-5 daha üretseler hiçbir galaktik savaşa gerek kalmazmış yani adam sololuyor herşeyi. Diğerlerine pek gerek yok yani. oliver da boys’daki the deep çıktı. Bunlar birbirlerinden mi esinleniyor nedir lol.
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2026 Spoiler Sokrates reis nasıl bir chadmiş valla önüne gelene verdi küsküyü. Tüm bölüm ona tezahurat ettim 1
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2026 7 Spoiler chaddeus rip yalnız bu serinin güç dengeleri cidden saniyeden saniyeye değişiyor, ciddiye almak zor suspension of disbelief'i sonuna kadar kırınca bile. bir saniye gezegeni patlatıyorlar 3 kişi, öbür saniye hemen kafası kopuyor tek hamlede. ama başrolün kafasını patlatamıyor durup düşünecek kadar zamanı kalıyor filan. kardeşim kitelayın işte sıkın tabancayı hepsi bitsin. bütün stratejiyi tabanca üstüne kursaydınız bitmişti bu iş. pom pyro mage var hepiniz 1vs1 atıyorsunuz. nub nub dövüşler. 50 viltrumite da bitmek bilmedi 30-40 öldürdüler hala 40 tane kaldı diyor. oğlum o kaç bölüm önceydi 40'a düştükleri. kalisinin ölüp ölüp bitmeyen 10000 yeniçerisi gibi.
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 16, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2026 o güç dengesini ben de tam çözemedim mantık içi dışı komple karışıyor Spoiler bi bakıyosun gezegen kıran lav içinde yüzen insanlar karton gibi ikiye ayrılıyor. bir yumruk uzaya fırlatıyor diğer yumruk bağırsakları deliyor... tamam thragg güçlü de bu kadar güç farkı da abartı değil mi küçükken kazana mı düşmüş bu nasıl güç
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2026 (düzenlendi) Spoiler Abi mantık hataları beni de çok yormaya başladı. Benim favorim yumruk atınca hiçbir halt olmaması ama ellerini bıçak gibi yapınca karşıdakini kesip atmaları sürekli. O zaman sürekli bıçak gibi yapın elinizi ak?!? Space racer uzaktan snipelayacaktı thragg'i işte. Ya da 6 tane değil 200-300 tane ragnar fırlatacaktınız. Mal mal işler yemin ediyom. Sokrates reyize yazık oldu gerçek bir chaddi. İyi bari Nolan ölmemiş, ona üzülecektim. Hayır bir de savaşı da kazanıyorsunuz zaten ne bu acele hemen gidelim thraggi öldürelim tribine giriyorsunuz? Al herif basmış steroidi 100 viltrumlu gücünde Nisan 18, 2026 Gizli tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Sezon 4 sonu Spoiler Eve kendi metabolizmasını da otomatik yeniden inşa edebilseydi.. Ya o thragg öyle iç güveyi gibi yaşamayı kabullenecek olsa 100 yıl önce yapardı, niye şu aşamada yapsın. Plan mantıklı olabilir ama onların karakterine uyan birşey değil hani. “Gel bunu yap” deseler bile yapmazlar. chaddeus doğrusunu yapmış, haklı yani. Sık tepegöz bitir meseleyi. Öyle olmasa zaten 40-50 yıl sonra aynı yere varacak.
Öne çıkan mesajlar