razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 natro'dan gına geldi, geçen sene hack'lenmeleri bir yana, ne destek mail'lerine bakıyorlar ne de telefonlara. sırf üşendiğimden taşımıyordum ama şu an mail'lere ulaşamıyorum nalet hosting yüzünden. neler var fiyat performans olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Postalar için Fastmail kullanıyorum, memnunum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 digitalocean kullanıyorum ben zorda kalmadıkça. aws lightsail de baya keyif verdiydi. türkiyede sıkıntı yaşamadığım hosting hatırlamıyorum. öneremeyeceğim o yüzden hiç birisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borayds Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 benim de OVH ya da AWS niyetim var ama kim uğraşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 guzel.net.tr kullanıyorum 5 senedir bi sorunla karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 tamam tr'yi geçtim gerek yok zaten niye tr kasıyorsam. web hosting için hangisi en iyi fiyat performans olarak onu söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Azure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 4-5 sene önce yurt içi hosting şirketi olarak Vargonen'i kullanıp memnun kalmıştım. Yaklaşık 1.5-2 yıl kadar bir siteyi host ettik, herhangi bir sorun yaşamadık. Genel olarak hep olumlu yorum yapmışlar. Kendi işlerim hani hobi şeklinde takılmalık olarak ise 2015'den beri Digitalocean'ın giriş seviyesi droplet'ini kullanıyorum. Bakımları önceden haber veriyorlar hani orada da bunca zamandır hiç sorun yaşamadım. AWS ve Azure'ın giriş seviyesi paketleri bence bir tık pahalı kalıyor. Oce4n yazmış mesela AWS Lightsail olabilir bu tarz daha ucuz bir alternatif lazımsa. Tabii Digitalocean ve Lightsail ile AWS / Azure arasında bir sürü konfigürasyon farkı var. Network'ten tut disk alanı oluşturmaya Digitalocean ve Lightsail hazır olarak geliyor. Web hosting haricinde tümden VPS şeklinde sunucuyu alır her şeyine bakarım diyorsan bence sırasıyla Digitalocean, Vultr, Linode veya UpCloud alternatiflerinden birine göz atabilirsin. VPS ile uğraşamam bildiğimiz web hosting tarzı paketlerden birisi lazım ve yurt dışı olsun diyorsan o zaman Almanya'da Hetzner var. Hem fiyatları uygun hem de epeyi sağlamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 TR için guzel.net.tr i bana çok övdüler. Kendim veridyen kullanıyorum. başka topicte bahsettiğim mail sıkıntısı dışında bir problem yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Kişisel site için hangi hosting ve domain'i önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 turhost kullanıyorum 10+ senedir. Problem yaşamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volkankaracay Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Hosting arayınışda faydalı olabilecek bi site önereyim, http://hostinginfo.com.tr/ adresinde Türkiye'deki 500 den fazla hosting firması hakkında bilgiler bulunmakta. Hosting firmalarını popülerliğine göre, YSC Belgesi alım tarihine göre , alan adı tescil tarihine göre veya alfabetik listeleyerek inceleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Basit şeyler için hiç uğraşmayın, Oracle Free Tier kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 reklam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volkankaracay Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Hosting arayınışda faydalı olabilecek bi site önereyim, http://hostinginfo.com.tr/ adresinde Türkiye'deki 500 den fazla hosting firması hakkında bilgiler bulunmakta. Hosting firmalarını popülerliğine göre, YSC Belgesi alım tarihine göre , alan adı tescil tarihine göre veya alfabetik listeleyerek inceleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 https://wpmavi.com/blog/en-iyi-hosting-turkiye-en-iyi-host.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar