sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Dostum kız başka birini bulmuş. Muhtemelen bir süredir takılıyor. 33 yıllık tecrübem ile vardığım kanı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 33 yıllık tecruben referandumda da "Evet" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 O zamanlar 33 yıllık değildi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 benim 33 yıllık tecrübeme göre kızın kafasında başkası var. Ama bizimkiyle bitirmeden oraya yüklenemiyor. ergen ergen bu niye böyle böhühüeaaa demek yerine sert durup naparsan yap deyip arayıp sormazsa, minimum 1 aya dönecektir kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Dönmeyebiliyorlar, arkadaşa boşuna ümit vermeyelim Ama her türlü en mantıklı seçenek kıza seninle mi uğraşacağım ne yaparsan yap mesajını vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 2 saat önce, Deathblade dedi ki: 33 yıllık tecruben referandumda da "Evet" demişti. sdfkjsdfjklsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 2 saat önce, Deathblade dedi ki: 33 yıllık tecruben referandumda da "Evet" demişti. Referandum olalı epey oluyor. Dört işlemin biraz zayıf sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 İletişimi selamı sabahı kes tamamen vakit kaybı zamanına yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Belli yaş aralıklarında bu tür aşklar unutulmaz , olmazsa yıkıldım olarak hissedilmesi normal. Ama sen kafanda bitirebiliyorsan bitir. Bazı şeylerde neden yada bir cevap aramayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 üzül de çok üzülme acısına alışıyorsun sonra umursamıyorsun. Başka birisini bulmuş ya da aklında biri var işte. Hiiiç şaşmaz. 30'unda da 40'ında da 50 yaşında da hep aynı duyguları yaşama ihtimalin olacak. O yüzden çok da şaapmamak lazım ya. 1-2 ay takıl işte ağla, üzül sonra devammmkee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar