Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 bunlar her cherrynin üzerine uyumlu mu artıları eksileri yazabilir misin bir süredir kullanıyorsan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Her Cherry şeklinde olana uyumlu ama kalitesini bilmem. Kıyaslayacak pek bir şey kullanmadım. Kullandıklarımın en iyisi ama. RGB çok iyi görünüyor, ilk kez açtım bunları takınca.
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 kaç tane space çıkıyor içinden? spaceler de 6.50var 6.25 var bana 6.25 lazım.
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 17 saat önce, goldbären dedi ki: sdfsdf çok yoksul duruyor abi ksuura bakma da yok ya ne kusuru bende farkındayım yamukluğunun 3d printerda var bi sorun ama bakacağım ona
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Bilmem abi, standart dediler aldım ben, uydu da. Cetvel var evde, neresini ölçeceğimi söyle ölçeyim.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 1 saat önce, photographer dedi ki: yok ya ne kusuru bende farkındayım yamukluğunun 3d printerda var bi sorun ama bakacağım ona abi parçaları sanırım ters basıyorsun, yani tepesi tabandan başlıyorsun basmaya. henüz sıcakken de üstünde gezerken daha geniş iplik attıkça bir yana eğilmiş bazıları. 3d printer tecrübem yok da jelibon ve pasta tecrübemle salladım itibar etmeyin...
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 x ve y ekseninde bi kayma var sanırım printer'ın %1 lik falan ondan kaynaklı bir yamukluk olabilir. Telefonun su terazisi ile ölçtüm ne kadar doğru ölçer bilemedim ters de bassa düz de bassa böyle eğmemesi lazım @GERGE o ölçme işini ben de bilmiyorum ya inç galiba :S
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Bu arada çok güzel bir kazanım oldu benim için. Acaba custom keypadler yapan bir site mi kursam :S
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 (düzenlendi) ben de yuvarlak tuşlu, kodlama ve yazı için kullanımı rahat bir klavye arıyorum. 200 lira civarında yok sanırım. 300 lira üzerine de çıkmak istemiyorum. ingilizce q, türkçe q fark etmez. 200-300 lira aralığında bana göre bir klavye var mı yoksa everest, trust vs devam mı edeyim? Mayıs 11, 2021 Litminov tarafından düzenlendi
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 (düzenlendi) https://www.amazon.com.tr/dp/B07X3H1MJC/ Mayıs 11, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 En ucuz bu var sanırım alınabilir denilen: https://www.hepsiburada.com/redragon-k568r-dark-avenger-rainbow-aydinlatmali-gaming-klavye-blue-switch-p-HBV00001763I3?magaza=GoGameShop Nasıldır araştır, switchleri yazmak için uygun olmalı. Silphatos'un dediği bende var, güzel klavye ama mekanik yanında meh. Daha iyi membrane klavye kullanmadım ama, o açıdan direk onu al mekanik almayacaksan.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 (düzenlendi) dandik switchli mekanikten çok daha iyi bence onun tuşlar, bu fiyata da dandik olmayan mekanik olmayacağından bence en uygun o. gerçi 300ün üstüne çıkmam demiş 400 bu ama artık böyle fiyatlar yapacak bir şey yok Mayıs 11, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 mekanik klavyeyi pek sevmedim. blue switch de pek bana göre değil. ben daha çok apple magic keyboard tarzı klavyeleri seviyorum. tuşları ve yüksekliği kısa, dokunduğum an algılayacak tipte ince bir klavye arıyorum. magic keyboard çakması ürünlere yöneleyim en iyisi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Anladım istediğini, travel distance istemiyorsun, dizüstü gibi olsun. Bu elin alışınca vazgeçemiyorsun mekaniklerden de. Bir aydır filan evden çalışıyorum, bayram sonu işyerine döneceğim, ne yapacağım dizüstü klavyesiyle bilmiyorum. Blackwidow'a çok alıştım, Razer Green'ler tam ideal benim için. Sana şunlar lazım, ama ucuz değiller istediğin tip: Eğer paraya kıyarım diyorsan Logitech K360. Bu cidden iyi, bir sene filan kullandım, sonra kayboldu. Üzüldüm çok kaybolunca. Onun dışında HP Pavilion 600 var, tam istediğin gibi, fiyat da uygun.
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Mekaniklere daha yüksek bir bütçe ayırabildiğim zaman bakayım. Logitech k380'i beğendim tuşları da yuvarlak.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 direkt magic keyboard alsan? biraz pahalı ama şahane bir alet bence. ben de buna alıştığım için başka klavye kullanamıyorum.
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 (düzenlendi) Ben aslında butterfly switch klavyeli maclere hayran kalmıştım. kodlama, yazı yazma çok zevkli geliyordu ama onlar da uzun ömürlü değilmiş zaten sorunları yüzünden kaldırmışlar. Butterfly switch Mac'e özgü bir şeydi sanırım aradım bulamadım başka yerde. 1100 lira verecek olsam aslında logitech mx keys modelini düşünürdüm. O daha ergonomik gözüküyor. Mayıs 12, 2021 Litminov tarafından düzenlendi
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 ben de butterfly switch'li macbooklardan sonra magic keyboard'a geçtim zaten. ama o macbook'un tuş takımı 2 kere değişti yani reliability sıfır maalesef.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 21 dakika önce, Litminov dedi ki: Ben aslında butterfly switch klavyeli maclere hayran kalmıştım. kodlama, yazı yazma çok zevkli geliyordu ama onlar da uzun ömürlü değilmiş zaten sorunları yüzünden kaldırmışlar. Butterfly switch Mac'e özgü bir şeydi sanırım aradım bulamadım başka yerde. 1100 lira verecek olsam aslında logitech mx keys modelini düşünürdüm. O daha ergonomik gözüküyor. MacBook magıc klavye dusun,macbooklarla nerdeyse aynı hissiyatı veriyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Sana gereken ucuz klavye bu işte: https://www.amazon.com.tr/dp/B07FRCL9PD/ Magic 1300TL işte =(
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 (düzenlendi) Logitech bi kez daha bana kendini kanıtladı ya. G413 almıştım mekanik klavye, spacebar tuşunun ışığı yanmamaya başladı. Yazdım adamlara, sadece 1 tane video istediler, gönderdim. Hollandadan bana yeni klavye gönderdiler. Ellerinde G413 kalmamış ama, G512 olur mu dediler, baktım aynısının blue switch + rgb'lisi. dedim OLMAZ MI diğer klavyeyi de almadılar hala. ama bir dürüstlük abidesi olarak mail attım klavye geldi diğerini napıyım kankilerim diye. Adamların müşteri hizmetleri asla şaşırtmadı beni ya. Sorunu çözmeye yönelik direk hareketler. en geç 1 günde cevap alabiliyorsun falan. edit: adamlar klavyeyi geri istemiyor dsgf *BU BİR İLANDIR* Satılık G413, spacebar tuşunun ışığı arada gidip geliyor ahahah Mayıs 27, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 abi ben blue switch seviyorum, gece gürültü falan gibi bi derdim yok, g413 red switch'ti, eski razer blackwidow'umu özlüyordum. o clicky hissiyatı çok tatlu
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 512nin mavisi degisikmis sanirim galiba o kadar sesli degil, artik cok switch var cherry maviler daktilo gibi oldugundan oyun oynarken degil ama arada foruma oraya buraya yazarken iskence.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Kendime doğumgünü hediye bir tane kablosuz mekanik klavye almak istiyorum. Tenkeyless olsun, oyun performansı iyi olsun. Bonus olarak kedi kılı girmesin içine. Var mıdır böyle bir kombinasyon 1000 lira civarına?
Öne çıkan mesajlar