Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı & Burak Sağyaşar'ın yaptığı yeni dizi "Teşkilat" 7 Mart 2021'de yayına başlıyor. Oyuncu kadrosunun başrolünde Çağlar Ertuğrul (Dağ, Dağ 2), Deniz Baysal Yurtcu (Söz, Hizmetçiler, 7. Koğuşta Mucize), Mesut Akusta (Börü) gibi isimlerin bulunduğu dizi TRT'nin söylediği kadarıyla MİT danışmanlığında hazırlanan ilk TV dizisi. Bir dizi MİT personelinin kaza süsü verilmiş bir suikastle öldürülmesinin ardından bu uluslararası komployu çökertmek isteyen bir başka kadronun devreye girmesini anlatıyor. Henüz YouTube'a konmamış bir fragman daha var, şuradan izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 mit danışmanlığı asfsg saçmalıklar silsilesi garanti o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Fransızların bayağı iyi bir istihbarat teşkilatı dizisi var Bureau des Légendes diye, onun uyarlaması olmuş sanırım. Hatta o diziyi yapan şimdi Amerikan versiyonunu hazırlıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 tam feamerlık dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 börü bundan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Eğer bokunu çıkarmazlarsa yalakalık anlamında hükümete, fena dizi değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Yazdım sildim durduk yere başımıza iş almayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Arabaya füze sıkan SIHA'nin Predator olmasini geçtim, bir seferde ayni anda bir degil iki füze sıkmasıyla beni benden almis dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Bugün akp genclik kollari kongresinin civarindaki reklam panolarinda hep bunun ilanlari vardi, hedef kitleleri belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Osmanlıcılara MİT yalakalığı dizisi de gelmiş. seçim yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar