Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 gaming laptop lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 ben freedos Acer Nitro 5 / AN515-58 modelini aldım üç ay önce 24k'ya. bence bugün hala kendimi tebrik ediyorum. tek kötü yanı 3 hdmi çıkışı yok o üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 bi de 15 inc ekran olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 (düzenlendi) bana mı sordun öyleyse evet. hemide vatandan ben bile şaşırdım 23k olmuş hatta Şubat 27, 2023 xwhiplashx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 3 degil 2 hdmi'i bile yoktu nitro'larin. tek hdmi bi de displayport ozelligi olmayan usb-c. bi de vatandan nasil freedos aldin, ne zamandan beri retail'ler freedos laptop satiyor, ortalik karismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 tl down olunca napacaklarını şaştı firmalarda tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 (düzenlendi) gerçi fan sesi masaüstündede var. ya sabit cihaz olunca zaten xbox var diyorum, evet oyunlşar falan farklı ama sabit olması problem yaratıyor. o yüzden mobil bişi lazım. Şubat 27, 2023 Suark tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 şu fan sesi işine çözüm bulsunlar gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2023 xwhiplashx, 20.02.2023 18:54 tarihinde dedi ki: ben freedos Acer Nitro 5 / AN515-58 modelini aldım üç ay önce 24k'ya. bence bugün hala kendimi tebrik ediyorum. tek kötü yanı 3 hdmi çıkışı yok o üzücü. Bu hala iyi bir buy mı? Amazonda var valla, alsam mı diye düşünüyorum. 25788 fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 sipeyskeyk, 01.10.2023 22:58 tarihinde dedi ki: Bu hala iyi bir buy mı? Amazonda var valla, alsam mı diye düşünüyorum. 25788 fiyatı. oyuna göre bi değerlendirme istersen starfield oyununu yükledim oyuna girdim ama medium ayarlarıyla seri oynayabiliyorum. ultra seviyede bi keyif olmadı. neyse ki çokta benim için problem değil. ama hala çok iyi verim alıyorum. video edit, sosyal medya post hazırlama, fifa, simülasyon vs yılan gibi iş çıkarıyor. 24k freedos almıştım çokta uçmamış fiyatı şu anda yine tavsiye edebiliyorum aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 Merhaba, ağırlıklı olarak yazılım geliştirme amaçlı kullanacağım ve ara ara oyun oynayabileceğim bir laptop için ne önerileriniz neler olur? Oynayabileceğim oyunlar en fazla CS2, wow falan olur herhalde. P/F yüksek cihazlar için tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2023 Yazılım geliştirirken docker vb vm kullanacaksan ram i düşük olmasın aletin en önemlisi o. Kullanmasa da baya ram allocate ediyor çoğu container. O zaman da sistem yavaşlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 Merhaba. Şuna bakabilirsin. Amazon da peşin fiyata 6-9 taksit. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPJQZNG?ref_=cm_sw_r_apan_dp_ETNPMBS7FWP712D9JYBV&language=tr-TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar