Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 ben yapıyodum bunu lan dfgk hatta kompresörü fanın dibine dibine sokuyodum maksimum hızla dönsün diye hahah zarar veriyomuş demek püf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 (düzenlendi) ben de az yapmadım zamanında, sonra fanlardan biri tam o anda şlak diye bozulunca aa acaba bu kötü bisi mi demiştim. 15 yaşında falandım...... Ocak 23, 2021 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Yazılanları okumadım ama belki aynısını yapan vardır ben direk bisiklet pompası kullanıyorum, tabi ucunda kıyısında kesin tozlar birikiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 (düzenlendi) On 12.01.2021 at 21:32, Deathblade dedi ki: Zamanında araştırmıştım. Fiyat/performans açısından kompresörlerin kralı. Dezavantajı, çok açık kalınca plastik borusu ısınıyor. Ama zaten 10 sn içinde bütün işini bitirmiş oluyorsun. http://www.sutasmarket.com/sutas-blower-kompresor-52 Bu bende var çok iyi, araba fln. da temizlersin bununla. Bir tarafı vacuum diğer tarafı kompresör ama hem vacuum hem kompresor kullanmak ömrünü kısaltır ve kompressör yaparken toz attırır tabii. Ocak 24, 2021 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 hiç ihtiyacım olmasına rağmen alasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 (düzenlendi) VAAAACUUM @Silphatos emiş borusunun çapını daraltacak bi aparat da lazım ama sana Ocak 24, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 sana da yarıçapı en az 19inç olan geniş başlıklı lazım kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 terbiyesiz herif... bu arada sarı kompresörler çinde tek fabrikadan çıkıyor sanırım, hepsi aynı kalıp ama etiketi değişiyor sadece. hangisini alsam bilemedim hepsi no-name gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Sari kompresör - Justin Bieber Mavi kompresör(Sutaş) - Justin Timberlake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 cenıfır yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Selam, 3 saat önce, Silphatos dedi ki: hiç ihtiyacım olmasına rağmen alasım geldi Spoiler Getir temizleyeyim kasayı, uğraşma bunlarla Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 jenny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 1 dakika önce, paramecium dedi ki: Selam, Getir temizleyeyim kasayı, uğraşma bunlarla Saygılar. eyv amca benim kasa filtreli ya içi cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 On 12.01.2021 at 20:22, Fistan dedi ki: hava spreyleri var, ucuz https://www.hepsiburada.com/ara?q=basınçlı+hava+spreyi 80 lira ucuz mu arkadaşım hava için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 ben elektrikli süpürgeyle dalıyodum bu arada, fana da direk dayıyodum. Statikten patlamadık iyi ki bu yıla kadar. PSU 9 yıllık, temizlemiyorum yaşıyor. İçini açmadan kompresor mü üfliycez buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 oto lastikcisine götürüyorsun kasayı abi bi pıst pıst yapsak diyosun. 2 tl lastik şişirme parası verip eve geliyorsun. bisiklet tamircilerinde falanda var kompresör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 çok kuvvetli hava yakından komponentlere zarar verebilir, üfleyici yeterli kompresördense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 üfleyici ben mi oluyorum? o nasıl terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 80 liralık spreye yönel sen sdfs. kucağında kasa lastikçi aramaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 1 saat önce, goldbären dedi ki: pee is stored in the balls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 bisiklet pompası alın doğal havanızı kendınız sağlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Selam, 7 saat önce, goldbären dedi ki: çok kuvvetli hava yakından komponentlere zarar verebilir, üfleyici yeterli kompresördense. Komponent derken büzüşen dudaklarını yesinler... yesinler ve bitirsinler ki göbeğinden sallama :P 8-10 bar basıncı karta 1cm uzaktan vurmadıktan sonra sıkıntı yok. Ayda bir temizlediğim E6400'lü bilgisayarım hâlâ çalışıyor, evdeki sistemi de 3-4 ayda bir iş yerine getirip temizliyorum. Balansı ve yatağı bozulan fanım olmadı, yerinden sıkılıp fırlayan bir komponentim de olmadı daha. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 abi ben zten 8-10 bar basıncı 1cmden sıkmasınlar diye dedim cidden. bi jumper uçar ararsın sonra. king regars, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 https://www.hepsiburada.com/platinet-basincli-hava-spreyi-p-HBV00000Y5YMK?magaza=TechTech bu spreyi aldım yanında gelen pipeti spreye uymuyor öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar