Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 43 dakika önce, Xenocide dedi ki: 95 tl olarak belirdi. Nedir şimdi, ben bu 1 tane armor yapcam diye yarım saat craft bekleme işinden falan bi tiksindim ama oyundaki etkisi ne derece? Mining yapıcam, mineları ingota çevircem diye 5 dk beklicem, 1 armor torso 10 ingot isticek, sırf torso yapcam diye 2 saat beklicek miyim böyle mi oyun gerçekten asdf he taktiği var bu arada bunların deri kurutma sırasında 1 tane boş slot kalacak şekilde stack itemi boş kutulara koyun mesela. mining veya pişirme sırasında da hepsi aynı mantık. tüm slotlar çalışıyor. son saniyede bile gelip dağıtsanız boş kutulara çalışıyor olay. hammadde süreci var oyunda özetle ve bence çok güzel bir sistem. mesela deri setleri yapmak için lazım olan hammaddeler: çiğ deri kurutulmuş deri (güneşe karşı 10 dk bekletiliyor) sertleştirilmiş deri (kuru deri suda bekletiliyor 30dk, sonra kireçli suda bi 30dk daha, sonra ağaç özünde de bi 30dk daha bekletilince deri sertleşiyor (tüm malzemeleri aynı kutuya koyun otomatik süreç işliyor ardarda )) gibi ilerleyen bir süreç var. ve bu beklemek hiç dert değil planlamayı daha keyifli yapıyor. gerekirse 1 değil 2 tane kurutma rafından yapıyorsunuz. gece siz uyurken sabaha malzemeleriniz hazır olacak diyebiliyorsunuz mesela. veya oyun içinde kurutma süreçlerine başladığınız sırada gathering işlemine devam edebiliyorsunuz. 2 işi aynı anda yapıyorsunuz özetle. ve her bir sürecin gerekli eşyası da farklı. alchemy için mortar&pestle cooking için cooking table, cauldron, oven... craft olayını özellikle çok sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Benimi oyunu kasıyor, sadece bende mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 6 saat önce, Silphatos dedi ki: https://steamdb.info/sub/385835/ volvo suggested priceın %67 fazlasını çakmışlar bizim regiona sağolsunlar almam o zaman yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Beyler ben 2 aydır oynuyorum. 1 zırhın bile çok etkisi bar. Oyundan 2 günde zırhları kuşanalım deşelim geçelim diye beklentiniz varsa bu oyun o oyun değil. Herşey değerinde. Düşen bir itemin bile önemi büyük. Poe deki gibi 2 milyon dropdan birimi seçeyim derseniz değil. Bir silah kaptırırsanız içiniz gider yapması zor. Yani oyun güzel survival. Ben çok beğendim. Herşey kararında. Bence bütçe ve kadroya göre çok iyi olmuş. Büyük bütçe ile yapılsa efsane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 steamde birisi duping var hala çözemediler, wipe da atmayacaklar diyor. biraz beklemek lazım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 kalabalığı kaldıramadılar evet. sunucular laglı, yeni sunucu açıp çözmeye çalışıyorlar hala. dupe olaylarını discordda duyurdulardı zaten tüm dupe itemleri silip yapanları da banlayacağız diye. ama ekip zengin değil sonuçta aşırı hızlı çözümler beklememek lazım, fakat şu anki tepki hızları bile baya iyi aslında. 1-2 günde yeni bir şey geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) Beyler oyunu oynayan varsa DC deyiz haftasonu full ve hafta içi akşamları https://discord.gg/tUFnAw9E Ocak 31, 2021 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 azcık izledim de ultima özlemi çeken biri için fazla survivalcraft geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Yani biraz oynayalim belki begeniriz dedik Bellow ile. Dun bugun derken 8-9 saat gomdum ben ama o lag nedir ya rezillik. Hayir birde mezarlikta fln loot acik (ki cogzel bisy bu, keske heryerde acik olsa), bugun bi zombi domuz yanima isinlanip vurdu, ondan kacarken skeleton isinlandi oteki taraftan cart diye indim. Adeta UO gunlerine dondurdu ama kotu anlamda, 56k ile baglanmiyoruz artik el insaf. Lag boyle devam ederse 1 haftaya oyuncularin cogu kacar zaten herhalde. Ayrica harita cok mu kucuk ya, birde dikdortgen yapmislar resmen. 98de cikan oyunun mapi sunun yaninda masterpiece kaliyor. Cok ilginc gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 lag için çözüm bekliyorum ben de, oynanacak gibi değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Inventory sorunu mu var yoksa ben mi beceremedim ya. Hoarderlığı affetmiyor çantalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Balık tutmayı beceremedim ben de, E,R,T seçenekleri var, ne yaparsam yapayım tutamadım hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Arkadaşlar EU 2 de serverın 2. guildini kurduk. ELDERS TR olarak . ilk türk guildi. Oyun içinde Knight ya da Undying den invite isteyebilirsiniz. Büyük küçük harf olayı var whisper atarken. şu an 10 kişi var guildde. bekleriz. kapasite 50 zaten . guild olarak dungeon run ve eşya paylaşımı yapıyoruz. zindanlar için grup kurmakta kolay oluyor tabii. https://discord.gg/jkfySSSc DC adresimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 1 saat önce, loop dedi ki: Balık tutmayı beceremedim ben de, E,R,T seçenekleri var, ne yaparsam yapayım tutamadım hiç.. Steam yorumlarını okurken görmüştüm, biri yazmıştı balık tutmak bu kadar zor olmamalı, guide okumadan çözemedim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 şurada var rehberi: https://steamcommunity.com/app/1134700/discussions/0/3114770913753622425/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 (düzenlendi) Balık tutarken "bite, bite, bite , R,E " diye oyundan biri söylemişti zaten, ama o bite anını göremiyorum ben, bir hareket olmuyor.. Zaten başlangıç adasını terkettim o questi yapamadan.. Ama illaki ilerde balık tutmak isterim.. Gerçi efect olarak değil de, ses olarak anlıcaz galiba, sesi açıp denicez.. Şubat 1, 2021 loop tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 youtubedan bi kaç video izledim de, çok kötü lan oyun halbuki hazırdım hypea. Legends of Aria'dan hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Gelmek isteyen olursa . 15 kişilik guild ELDERS https://discord.gg/nvw3xcyC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 On 01.02.2021 at 13:25, Xenocide dedi ki: youtubedan bi kaç video izledim de, çok kötü lan oyun halbuki hazırdım hypea. Legends of Aria'dan hallice. O kadar kötü değil bir 15 dk oynadığın zaman gelecek vaat ediyor oyun görüyorsun. Bana kalırsa şimdi başlanmayabilir ama alternatif olarak güzel dursun kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 İltihaplı safra kesesi nedir nerde bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 ana karadaki mezarlıktaki zombi domuzlardan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Bir de kalay külçesi yapamadım.. Small bloomery de yapın gibi bir şey var, o nedir. Pota fırını değil galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Neyse oyunu ingilizceye çevirince çözdük bilinmezleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 wild terra dediler gecekondu oyunu gibi heryerde ev var. madenlere spawn olcak yer kalmadi. ama oyun cok iyi. gelisirse baya sarabilir. 50 saat gomdum ben. aktif oynyan varsa ekleselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Lag sorunu düzeldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar