reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 hades güzel ama bu sene goty hades oluyorsa yazık cidden. neyse 2020 der geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 kim alacaktı ya? cyberkek düzgün çıksa zaten "başlık açmaya gerek yok, mod'lar birleştirsin cyberpunk başlığına lelele" derdik de, idea'lar dünyasındaki düzgün çıkmış cyberpunk'tan sonra bu yılki en iyi oyun hades. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 @GONDARCENGIZ ck3 ne la huauhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 17 saat önce, GokTuRK dedi ki: Ghost of tusushima ( kesin yanlış yazdım) yılın oyunu. TLOU2 nedir ya. Hele cyberpunk. Etmeyin eylemeyin Exclusive'ler keske listeye bile giremese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Açık ara hades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 negzel dogruyo lan adamlari. hi HADES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 nasıl oy veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 oha 1 sn flight sim 2020 niye yok la listede, ordakilerin hepsine basar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 İyi kötü aslında 2020'de çıkan ve remake olmayan oyunları düşününce Cyberpunk yılı oldu benim için. Cloudpunk ve Cyberpunk 2077 oldu öykü olarak en etkilendiğim, yıllar sonra da hatırlayacağım oyunlar. Cloudpunk'ı oynayın diyorum tekrar: https://store.steampowered.com/app/746850/Cloudpunk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 14 dakika önce, razzRaziel dedi ki: oha 1 sn flight sim 2020 niye yok la listede, ordakilerin hepsine basar ya. Oyun mu bu? Değil bence Ben dağ, taş, ülke gezmek için açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 sim işte, eğlenerek sim yapıyosan oyundur, eğlenmiyorsan derstir/iştir. yani illa hikaye ile oyuncuyu baştan sona kadar elinden tutup sona kadar götürmesine gerek yok oyun olabilmesi için. wasteland 3'ü denicez bakalım 2 kişi coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar