korro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 oyunun survival yönü fena değil de, moblara vuruyorsun ne kaçıyorlar ne tepki veriyorlar çoğunlukla ve nehire girince ne takip ediyorlar ne ranged bir atağa geçiyorlar. ayrıca atak animasyonları çok kabız, bazı moblar otomatiğe bağlıyor stunda falan pek çok saçma şey gördüm bu tarz, bu oyun 3,5 senelik oyun bir de hiç mi düzeltme olmaz peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 oyunun combat sistemi komple baştan yaratıldı. skyrim gibiydi. her atak stunluyor o kötü. sadece kombo finisherlar falan stunlamalı bence. birden fazla mob sana girince böyle geriye geriye sendeleyip duruyorsun başka bir şey yapamıyorsun o stundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 ona ben de öok sövdüm, oyundaki en kötü şey o maalesef. bazı moblara da stun filan işlemediğinden tek yönlü oyuncunun aleyhine. hem tanklayıp hem solo dövüşmek imkansız gibi düşman arttıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Ben 2h blunt silah deneyim dedim Hafif vurusla da agir vurusla da komboyu tamamlayamiyorum. Yani 3. vurusa kadar geldigim olsa da 4.yu vurana kadar mob bana geri vurup komboyu bozuyor. Hem agir silah, agir vurusunun hit boxu cok kucuk, ustune bir de kolay interrupt yiyor. Bazi silahlarin hic kullanisi yok gercekten. Oyunun pve ve pvp metasi roleplay havasina cok ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 yancı npc veya başkasında değilse aggro bence 2h kullanmak intihar bu oyunda, ben şahsen solo oynarken sadece 1h + shield kullandım bu sonuca varınca. aksi halde new asagard gibi yerlerde reskille bağlıyorlar. keşke bu işe de el atsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 sarmadı beni pek ya. hem 2li moblar sıkıntı, hem diğer moblar çok uzaktan görebiliyor, nehire falan kaçınca peşini bırakıyorlar falan saçma geldi biraz. ölüp duruyom valla lel ana oyun 25 kaada inerse alırım artık indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Arena Champion'da ölüp, cesedimi lootlamanın imkansız olduğunu görünce uninstall attım ben de Oyunun çoğu sistemi dated hissettiriyor. Özellikle o combo konuları çok can sıkıcı, şayet kullanılabilir topu topu birkaç silah var aslında. Lore ve atmosfer bu kadar iyi olmasa oynatmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 briket kazmak sorun olmasa neler neler yapicam, lecture filan dinlerken haritayi ele gecirdim asdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 mazara sahane oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 ellerin dert görmesin, conan içinde bir asscreed odyssey yaptın adeta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Cadılar bayramında 30 kaada aldım ana oyunu, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 (düzenlendi) Tekrar baslamayi dusunuyorum bu sefer pers imparatorlugu kurayim. Yakinda 3.0 geliyormus biggest ever demisler. Kaplamasi buglu dlc armoru bile bir senedir duzeltmediler gerci. Araya da helmet saklama opsiyonu atmamakta neden inat ediyorlar bilmiyorum. Adama ver bin dolar modu var zaten, koy official oyuna. Bazi oyunlarda o olayi anlamiyorum, deli gibi sevilen modlar var ama eklemiyorlar resmi olarak. Mayıs 30, 2022 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 bu haftasonu bitiricem base i sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 3.0 buyuk diyorlardi da, yepyeni bir oyun olmus resmen. Sonunda transmog da geliyor. Battlepass, in game store falan var highlight. Oyun ici kazanilabilecekmis. Hizlandirmak isteyen pass alacakmis. Cok hayplandim. 80 kere karakter levellemekten sonra conan 2 gibi gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 enteresan haberler, büyü pek ilgimi çekmiyor ne yalan söyleyeyim ama transmog güzel. gene bir denenir, oyunu desteklemeye devam etmeleri olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 (düzenlendi) darfari witch doctor ya da arthurian rp yapabilirim. people of dragon dlc'si kale ve medieval teması için çok güzel zaten. corruption yüzünden tipimiz de kayıyormuş kotor'daki light/dark olayı gibi. drakula rp'si de çıkar yani mounds'ta böyle sivri sivri romanya mimarili bi kale. Haziran 18, 2022 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 şu yeni building menüsü ve kısayolları çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 age of sorcery 1 eylül'de geliyor. ayrıca 1-8 eylül free week var merak edenlere. oyun boyutunu da epey düşürüyorlar. denemek için güzel bir zaman. deneyenler pve 1045 resmi sunucusunda denerlerse yardımcı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 hmm benim için maalesef kötü zamana denk geldi ya, vakit ayıramam ilk hafta. ikinci hafta da muallakta. fırsat yakalarsam bakacağım ama. şu mob stunlock olayını da düzeltseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2022 (düzenlendi) yarım saat girdim baktım, çok olumlu ilk izlenimlerim. stat ve perk sisteminde güzel değişiklikler olmuş, gidip şehrimizin yanındaki akrep world boss'u sololayabilen bir char build yapabildim yancı gerektirmeyen. season pass'e xp toplama sistemi fo76 gibi olmuş yalnız, o biraz yorucu oluyor ama neyse artık. diğer neler değişmiş daha bakamadım, bir hafta filan daha pc zamanım kısıtlı. ama yine oynayasım geldi yancısız kendine yetebilen bir chara sahip olduğumu görünce. gerçi npc'ler hala staggerlock yapıyor mu ona bakma fırsatım olmadı, deneyen var mı? transmog aşırı kasınçmış ya, görüntüsünü veren item kayboluyor ve hem input hem output item crafting knowledge lazım. hiç işime yaramadı bu hala syl’in yaptığı eşyayı kullandığımdan. videodaki şu yeni vanir zırhı hangisi ve nasıl elde ediliyor bulamadım, bilen var mı? Eylül 3, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2022 Ben dün bir ümitle tekrar indirdim. Official serverlarda (50 pingim varken bile) rubberbanddan rubberbande koşup saldım conanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Oyunu p2w mi yapmışlar bana mı öyle geliyor? baktım para ile satın almalı birşeyler var direk sildim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 On 03.09.2022 at 14:08, Soimyr dedi ki: Ben dün bir ümitle tekrar indirdim. Official serverlarda (50 pingim varken bile) rubberbanddan rubberbande koşup saldım conanı. şu rubberband cidden hala duruyo mu ya lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 age of sorcery'den bu yana ilk defa girebildim. stat perk item ayrimi ve build sistemi guzel olmus. dandik ya da isimsiz demeden thrallar kraftladiklari esyaya katkida bulunuyorlar stat olarak. kraftlamadan goremiyoruz galiba hangi esya ne veriyor. hepsinde faydali bi seyler var tabi. sorcery icin ilgim yok bu oyunda ama su toplu gather yapan buyu faydali olabilir. bir de cok yararsiz perkler var, gercekten secim yapma hissi yok pek. her ana perkte iki secenekten secilecek olani bariz. en guzeli de transmog tabi. guzel giyinecegiz diye stattan armordan taviz vermiyoruz artik. yeni yeni buglar getirmisler sagolsunlar. duzeltmeleri de bi sene suruyo zaten. uzakta cisimler mor ve kaplamasiz belirebiliyo bi an, iki elli kilic cekme animasyonu stop motion gibi, cektiginiz yayin bi kopyasi sirtinizda falan kalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Abi size uydum aldım bu Conanı Steamde ama hiç oynayamadım bile ölüp duruyom. Üstelik GPasste de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar