Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 ben multisini okudum, thrall ve base decay var, 15 günde gg. bütün yaptıklarım yıkılmasın diye 15 günde bir bakmam yani. üstüne server wipe veya kapanırsa gene gg. azımsanmayacak bir uğraş var, cidden baştan benim de yapasım yok hepsini. ondan ötürü soloda karar kıldım. yalnız combattaki stunlock çok iğrenç, 3-4 tane npc geldi mi ne kadar zayıf olurlarsa olsunlar stunlocka bağlıyorlar. o işe bir el atılması lazım çünkü hiçbir karşılık verilemiyor kaçmak hariç hepsi combo sallarken. thrall kessin diye daireler çizip duruyorum. demin duvar dibinde kıstırdılar diye reskill yedim, üstüne thrall ve at da öldü gerizekalı ai guard me seçiliyken scouting modeda kendini savunmayı bıraktığından. cesedi zor geri aldım beş kerede. ama işte birşeyler üretip sonra meyvesini yemek filan keyifli, kıza kıza oynuyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 @Sam okurken kanım çekildi tam felaket senaryosuymuş. Kaç kere rage quit attım ben de hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 (düzenlendi) sorma ya bir kere daha benzer oldu ama bu kadarı olmamıştı. yol üstündeki herşey de soloda hızlı spawnlandığından bütün köy sprintliyor peşimden left4dead gibi. adamlar solo sunucusunun render distance dışında herşeyi resetlemesi, sistemleri çalıştırmaması işini düzeltmeye çalışmamış. belki de pc kaldırmaz diye yapmıyorlar ama o zaman da başka bir çözüm üretmeleri lazım. star metal bulmak imkansız asteroid düşmediğinden eğer asteroid bölgesinde durulmazsa, anlatmıştım. böyle antin kuntin işler var. aynı meselenin faydasını da görmedim değil ama, render dışına çıkınca npcler resetlendiğinden sepermaru’da aşağı yukarı git gel yapa yapa eksik kalan named crafter topladım öyle. birazdan purge gelecek herhalde bakalım nasıl geçecek bu sefer. kimeryalı zerkerları dizdim kapıya, iki sıra çit bu sefer. geçen sefer herkesi kesmişlerdi lol. 7 days to die alsam mı diye düşünmüştüm bu olay için, bunda kısmetmiş. tam film olan purge gibi, kapıya dayanıp herkesi kesmeye çalışmak hesabı ahah. Haziran 22, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 (düzenlendi) biz knox'la 2 kişi official pve sunucuda takılalım diyoruz, bize katılmak isteyen çıkar mı? temasa geçebilirsiniz, ufak klan kurup iş bölümü filan yaparsak eğlenceli olabilir. Temmuz 1, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 On 02.07.2021 at 01:07, Sam dedi ki: biz knox'la 2 kişi official pve sunucuda takılalım diyoruz, bize katılmak isteyen çıkar mı? temasa geçebilirsiniz, ufak klan kurup iş bölümü filan yaparsak eğlenceli olabilir. Devam ediyor musunuz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 (düzenlendi) yok kimse ilgilenmedi, biz de başlamadık. ilgileniyorsan online görünce sorarım ama ayın 21-28 arası pek boş vaktim olmayabilir. Temmuz 18, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 başladım mı 2-3 ay falan oynuyorum periyot olarak, inmesi zaten bir gün sürecek 113 gb olmuş. siptah almadım oynamadığım dönemde çıktı. eskilerden de derketo dlc'si yok sadece. oynanacağı zaman buradayım ya da steam paticik grubu aktifse üyeydim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 2 saat önce, Sam dedi ki: yok kimse ilgilenmedi, biz de başlamadık. ilgileniyorsan online görünce sorarım ama ayın 21-28 arası pek boş vaktim olmayabilir. ben görmemişim mesajı yoksa gelebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 knox oyuna ara vermiş sanırım ama bakalım, gelişme olursa gene yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 aldim oyunu duruma gore katilirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 official sunucularda wipe atılmıyor sanırım; o yüzden de bütün güzel bölgeler (hatta güzel olmayan bölgeler bile) kapılmış durumda düzgün unofficial serverlar olabiliyor, onlara bakmak da bir opsiyon derim ben (gelir miyim bilemiyorum, 2 defa lvl60 + endgame yapmıştım, yemiyor şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 15 günlük decay varmış gerçi bildiğim, siptah'a geçenler filan derken yıkılmış olabilir bazıları ama dediğin gibi de olabilir. wipe yoktur, stabil diye resmi sunucu düşünmüştük. o kadar emek birkaç haftada uçup gitmesin. neyse tekrar konuşurum onunla sonra madem halen ilgiliyse yazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 (düzenlendi) başlıkta hazır kıpırdanma var. official pve seçin bir tane. indikten sonra ben de bakarım önce bi dolaşıyorum sunucuyu. belli noktalardaki binalardan yoğunluk seviyesi belli oluyo genelde. sunucular için stat sitesi de vardı aslında, oyuncu sayısı peak filan, bulabilirsem bakarım. ne kadar boş olursa o kadar iyi yani. kalabalık bi sunucuda oynuyodum 1004 ya da 1005'ti, şansa bala güzel yere kurulmuştum ama orası da olmasa bina dikecek yer yoktu. bi adama az küfür etmedik, metre aralıklarla bloklar falan koymuş kaç hektar alan çevirmiş, herif aylarca aktif oynamadı sadece decay resetlemeye girdi. üşenmeden blok blok dolaştı herhalde. bu arada önemli bi tip verim decay ile ilgili. mesela bi bina diktiniz, yirmi metre öteye bi tane daha. ikisinin decayini ayrı ayrı resetlemeniz gerek ayrı birer oluşum onlar. ama inşa ederken önce aralarında geçici bağ kurarsanız blok blok, sonra aradaki bağlantı taşlarını yıkarsanız tek parça olarak kabul ediliyor. anlatması zormuş asdb, tek seferde TtttttttttT yaptınız, aradakileri silince T T kaldı. ikisi tek bi yapı artık teknik olarak, decay timer aynı. Temmuz 19, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 valla işte düşük pingli, kalabalık olmayan bir tane dediğin gibi ama knox'la oynamaktı ana maksadım ondan ötürü onunla konuşmadan %100 varım diyemiyorum. solo hevesimi almıştım bayağı geçen ay ama işte beraber oynayacak oyun bakıyorduk uzundur. o vazgeçmişse tekrar düşünmem lazım. yarın konuşabilirsem yazarım sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 (düzenlendi) ben indirdim hazırım, hype kaybetmeyin. Temmuz 19, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 (düzenlendi) bugün internetim patlak, 5dk var 5dk yok (arıza kaydı yaptırdım bakalım ne zamana düzelecek) ama yine de knox'u görünce konuşacağım. zaugna hariç herkes gönüllü anladığım, onu da ikna ederiz başlarsak. ok knox var, diğerleriyle de konuşuyorum. öm'den yazdım temas bilgilerini, konuşuruz sunucu için. son durum: laurelin, bone, knox, sylvanas, ben, belki zaugna. Daha gelmek isteyen varsa buraya yazabilir veya benimle temasa geçebilir. Sunucu netleşince herkese yazacağım, başlayınca klan işini de yaparız. Temmuz 19, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 pve official server 1045’te karar kıldık, klan adı paticik olacak. katılmak isteyenlere kapımız açık. benim net bugün de patlak maalesef, telekom düzeltene kadar katılamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 oyunda feci Ultima Online tadı alıyorum. bir tek büyü eksik. keşke bu ekiple Ultima Online ekibi birleşip bir Age of Conan 2 veya Ultima Online 2 yapsalar da olmaz tabii öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 dünkü base'i siz mi yaptınız bu arada? oyun hakkında hiç fikrim yok spor yaparken aralarda izledim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 evet zaugna ve sylv yapmış ilk binayı, ikinciyi laurelin. içini ortak doldurduk hepimiz. kimimiz ırgat, kimimiz iç dekoratör. purge geldi, sonda da red mother geldi boss olarak. herkes kolay kolay derken önceki dalgalara, ölümlerden ölüm beğendik sonda lol. en sonda bizi öldürmekten sıkıldı gitti ahah. neyse bir table ve 3-4 şey hariç kurtardık basein önemli kısımlarını. bir dahaya iyi hazırlanırız. sonraki herhalde 3 gün sonra gelir. aman büyü filan olmasın ya, büyüsüzlük en güzel kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Buyuk bir kibirle "meh sadece impler geldi" dedim. Sonra adeta gazap yagdi. Dogup dogup ciplak halde cesedimize kosup duran bes kisiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 ahah ben ölmedim ama, vanir heavy seti yapmışım iyi ki son yarım saatte. bugün size de yaparım isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 (düzenlendi) Ben düz mapi sonsuz oynadımda Siptah'a geçerseniz bir noktada katılabilirim Temmuz 24, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 siptah almadık bir de siptah daha ziyade pvp odaklı filan denmişti, ama geçersek yazarız mutlaka buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 14 saat önce, sylvanas dedi ki: Buyuk bir kibirle "meh sadece impler geldi" dedim. Sonra adeta gazap yagdi. Dogup dogup ciplak halde cesedimize kosup duran bes kisiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar