Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Lag var diye bıraktılar sanırım, ben ufaktan taklıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 yok ben devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Bende oynuyorum 1092de hala. Baya turtle base kurdum solo.milletin stashi patlatiorum. Bakalim benimkini ne zaman patlatacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 sen bulamadin mi bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Server base'i paylaşsanıza abi solo singleda oynuyorum 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 her gün kuruluyorum şu oyuna ya. alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Daha oyundan bile sıkılmadan habere bak gözüme çarpanlar Taming geliyor Jhebbal Sag dini geliyor (conan okumuşlar bilir. yeni dungeon zır silah yığınla şey gazlandım direk yine https://www.conanexiles.com/blog/a-look-back-and-the-way-forward/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 official server 1092'de oynayan var mı hala? anca base'i update etmek için giriyorum solo baydım. oynayan varsa bayramda raidleyelim milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 olm gidip silent legion armor recipe öğrensenize dünyanın en basit boss'larından biri yani. 900 armor agility bonus olmadan. saçma sapan op bir armor üzerinizdeyken ölme ihtimaliniz direkt olarak zeka seviyenize indirgeniyor bu durumda. taming gelse bile oyun çok bayık. end game bomboş. world boss'ları kesmek, dungeon'lardaki boss'lardan çok daha zor falan acayip bir dengesizlik var. güzel oyun ama işte bayıyor gerçekten bir noktadan sonra. bir de düzelemeyen purge sistemi var ki, allah belanı versin funcom dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Uzun süre ark oynamıştım şimdi bu daha mı iyi daha mı kötü ikisini de oynayan var mı içimizde? Ps4 de indirim gelmişken arkadaşlarla alsak mı acaba diye şey ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 ikisi de ayrı güzel ya. farklılar ama yani farklı yönlerden ağır basıyolar conan exiles pve içeriği daha zengin base yapmak daha eğlenceli ve göze hitap ediyor. ark son dlc'ler ile falan bambaşka bir yöne doğru kaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 DareJedi said: Uzun süre ark oynamıştım şimdi bu daha mı iyi daha mı kötü ikisini de oynayan var mı içimizde? Ps4 de indirim gelmişken arkadaşlarla alsak mı acaba diye şey ediyoruz. İkisi de bol bol oynamış biri olarak bu daha güzel diyebilirim ama işte zevk meselesi. Bu ibneler çok gzüel ek paketler yaptı bi de tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Almaya deger mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 nickini iliklerine kadar yaşarsın bu oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Bak alirim ama ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 oyun bence ölü ama, sandnigger rp'si için daha iyisi yok sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Aldim Yog'a tapan Darfari oynayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 day one almıştım EA optimizasyon leşti bug şu bu beklemeye aldım. iki sene sonra tekrar indirdim şahane olmuş oyun. mmo oynar gibi survival oynuyorsunuz. içerik çok dolgun. son seviyeye geldim şimdi gear boss dungeon falan kovalamaya başlıyorum. khitan dlc'si de aldım allahın izniyle çin imparatorluğu ve seddini kurucam noobriver'a dsdbs. oynayan var mı aktif? özel sunucu ya da ofişal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Lag işi düzelmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 top sunucular 80-100 ping arası. 80-90 civarı sp oynarmış gibi oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 (düzenlendi) pve only mumkun mu bunda? mumkunmus Nisan 19, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 official 1043'te her patch öncesi kuruluyoruz biz. sonra base'i unutup decay'letiyoruz tekrar başlıyoruz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Ps4 te deneyen vae mi. Attıydım kütüphaneye ama yüklemedim değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 On 19.04.2019 at 17:17, mascio dedi ki: official 1043'te her patch öncesi kuruluyoruz biz. sonra base'i unutup decay'letiyoruz tekrar başlıyoruz falan. 195 saatim varmış oyunda ama şunu sorucam: kurulma işi falan bittikten sonra napıonuz, endgame vs konsepti olarak yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 patchten sonra purge'a bişiler oldu sanki. çölde bile ikişer üçer rocknose bosslar gelip duruyor. geçen server olarak pact imzaladık, purge yiyene herkes yardıma koşacak diye. geçen hafta clan üyeleri sağda solda takılırken tek başıma exile dalgası kesiyordum base'de. patchten sonra aynı anda 3-4 boss içeren purge yemeye başladık. starmetal ekipman döşediğim 10 thrall kaybedince noluyoruz falan diye sordum. patch ile ilgisi varmış. en son doğaçlama mitra summonladım hem eğlence oldu hem revenge sdssb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar