sipeyskeyk § 05 Oca 2021, 08:06 UO forever'da oynayan 1 kişi bile yok, vay anasını :) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Bone § 05 Oca 2021, 09:15 çok güzel kale ve ev tasarımları var ya. offline bir şekilde uo mu oynasam yoksa bir uo shardına mı girsem karar veremiyorum. ama şu emeği verebildiğin başka mmorpg olmaması çok acı. örnek: Spoiler sırf şu tasarımları görünce bile insanın oynayası geliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Fistan § 05 Oca 2021, 09:53 güzelmiş evler ben nebulada oynuyorum sdfg orda bi kaç psikopat var kale dizayn etmişler türk bayrakları atatürk portreleri, gs, fb renkleri logoları falan akıyorlar 😀 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
nutella yerim § 05 Oca 2021, 09:55 2 dakika önce, Fistan dedi ki: güzelmiş evler ben nebulada oynuyorum sdfg orda bi kaç psikopat var kale dizayn etmişler türk bayrakları atatürk portreleri, gs, fb renkleri logoları falan akıyorlar 😀 kurtlar vadisi muzigi ile video cekip youtube a yukleyen falan var bayiliyorum ben ss atsana firsatin olursa 🙂 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos § 05 Oca 2021, 10:31 Ocak 5 Silphatos tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Umuruk § 21 Şub 2021, 23:44 2021 yılında neden böyle bir işsizlik yapıyorum bilmiyorum ama girdim indirdim oynuyorum Umuruk tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk § 22 Şub 2021, 07:03 Ben burayı bıraktım, uo outlands'e geçtim. Patiden oynayanlar orada, yol yakınken oraya gel istersen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş