cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 (düzenlendi) iPad veya Mac almayı dusnenler icin, airpodsu bedavaya getirebiliyorsunuz eğitim indirimiyle https://www.apple.com/tr-edu/shop/back-to-school Temmuz 16, 2021 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Kimse yazmamış, ancak yeni seri aşırı iyi duruyor. 14" olan da güzel, 16" olan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 14" olan saçma biraz satıldığı speclerle. M1 pro 8 core koymuşlar 2000 dolar, 10 core olanı alınca 2500 dolar. Öte yandan 16" olanda 10 core olan yine 2500 dolar. Aralarındaki tek fark birisinde 512gb ssd var, diğerinde 1 tb. Bir de 14"'te de m1 max işlemci olacak falan dediler ama yok ne alakaysa. Ha bir de 24500 liradan başlıyor mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 m1 pro lu 14" mbp gol olmus direkt. 2014-late den beri mbp kasa degisip islemcide iyi bir guncelleme olunca degistirecegim diyorum, artik degistirilemeyecek sene gelince bu guncelleme geldi. Hayattaki sansim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 40k olmuş prolar vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Apple m1’le evrim gecirtmisti islemcilere, bunla insanlik hizmeti yapmis, bu kadar fark rekabette elini daha da guclendirmez herhalde. hemen gidip yenileyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 şu an 23.5k tllik fiyatıyla giriş seviyesi 14inç mbp, almanya fiyatından yaklaşık 1000tl daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 (düzenlendi) vmware fusion'un x86 windows / linux kurabilme desteği gelmesi lazım acilen bu cihazlara. emülasyon eksikliği var apple silicon mac'lerde, işiniz az da olsa win gerektiriyorsa patlıyorsunuz. yoksa cihazlar şahane, apple'ın son 6-7 yılda saçmaladığı her şeyi düzeltmişler. touchbar saçmalığı, tek harici monitör kısıtlaması, sadece usb-c çıkış olması rezaleti, dandik klavye falan hepsi değişmiş, çok iyi gerçekten. sd kart girişi bile koymuşlar anladığım kadarıyla. hala elimde 2016 model macbook var 12 inç tek portlu, onun m1 versiyonu çıksa peynir ekmek gibi satılır ama tıkılı kaldık işte intel ile. Ekim 18, 2021 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Kasayı yandan beğenmedim ama işlemciler vb olmuş. Sanki bir sonraki Air tertemiz alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 ciddi iyiymis ama bu bez harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 (düzenlendi) 12 saat önce, roket adam dedi ki: vmware fusion'un x86 windows / linux kurabilme desteği gelmesi lazım acilen bu cihazlara. emülasyon eksikliği var apple silicon mac'lerde, işiniz az da olsa win gerektiriyorsa patlıyorsunuz. yoksa cihazlar şahane, apple'ın son 6-7 yılda saçmaladığı her şeyi düzeltmişler. touchbar saçmalığı, tek harici monitör kısıtlaması, sadece usb-c çıkış olması rezaleti, dandik klavye falan hepsi değişmiş, çok iyi gerçekten. sd kart girişi bile koymuşlar anladığım kadarıyla. hala elimde 2016 model macbook var 12 inç tek portlu, onun m1 versiyonu çıksa peynir ekmek gibi satılır ama tıkılı kaldık işte intel ile. diğer saçmalıkları bırakıp yeni saçmalık getirmişler. çentik çok tipsiz yapmış aleti. fullscreen mode problemleri yaşanır bir süre şimdi. millet selfie foto amacı olan telefonlara bile ekran altı kamera getiriyor. sadece meeting yapılan mac kamerası için ufak bi renk kaybı bile olsa ekran altı tam kullanım alanını bulmuş olurdu. çok kalite aranmayan özelliği. Ekim 19, 2021 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Ya centik isi o lanet touchbar ve portsuzluk yaninda devede kulak. Kimsenin sallayacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 18 saat önce, cabiria dedi ki: şu an 23.5k tllik fiyatıyla giriş seviyesi 14inç mbp, almanya fiyatından yaklaşık 1000tl daha ucuz avrupadan vergi indirimi kapiyorsun ama 10-30% ulkesine gore. 24.5 almanya 23.5 tr 19845 almanya net fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Yurtdisindan alinca Turkiye garantileri nasil oluyordu? O isler karistiydi son donemde sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 36 dakika önce, sardalya dedi ki: avrupadan vergi indirimi kapiyorsun ama 10-30% ulkesine gore. 24.5 almanya 23.5 tr 19845 almanya net fiyat? doğrudur o zaman fark daha fazla, hatta almanyada eğitim store fiyatı 2020euro, ona bide vergi indirimi, 17k tl lere düşer heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Begendigim model 33.339 lira. thanks rte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 22 saat önce, roket adam dedi ki: vmware fusion'un x86 windows / linux kurabilme desteği gelmesi lazım acilen bu cihazlara. emülasyon eksikliği var apple silicon mac'lerde, işiniz az da olsa win gerektiriyorsa patlıyorsunuz. yoksa cihazlar şahane, apple'ın son 6-7 yılda saçmaladığı her şeyi düzeltmişler. touchbar saçmalığı, tek harici monitör kısıtlaması, sadece usb-c çıkış olması rezaleti, dandik klavye falan hepsi değişmiş, çok iyi gerçekten. sd kart girişi bile koymuşlar anladığım kadarıyla. hala elimde 2016 model macbook var 12 inç tek portlu, onun m1 versiyonu çıksa peynir ekmek gibi satılır ama tıkılı kaldık işte intel ile. win icin emulasyon sikintisi var ha? o kotuymus cidden. benim kullandigim programlar sadece win ustunde biraz yardimci olun memedalibey demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Win için emülasyon sıkıntısı --> var. İşin windowsa düşüyorsa bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Parallels ile de sıkıntı var mı? Sanki yok diye biliyorum gelen maillerinde filan ama tabi m1 macbookum yok deneyimlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Ben kurulmuyor diye biliyordum da Parallels 17 destekliyormus su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 yok abi parallels ile de x86 windows kurulamıyor. arm windows kurabiliyorsun o da zaten arm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Hiçbir şekilde normal windows kurulamıyor sanırım. Şirketten siparişleri verdik custom olduğundan 1 ay içerisinde gelecekmiş. Bakalım build süreleri vs ne kadar hızlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Hah şimdi oldu roketin dediği başta ben komple anlamışım ama x86 diyorsa doğrudur. Ama x64 windows kurmada sıkıntı yok diye biliyorum Parallels vesilesi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 x64 dediğin x86'nın 64 bit olanı, bir çok yerde x86-64 diye geçer zaten. yani bildiğimiz kullandığımız normal windows'u kurmak mümkün değil nokta. ancak arm windows kurabilirsin onda da arm için compile edilmiş yazılımlar çalışıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar