Goering Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 (düzenlendi) of dayanamiyorum 16gigo mbp alacagim ben de Ocak 9, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 hmm usb-c powered monitor: https://www.incehesap.com/lenovo-thinkvision-m14t-61dduat6tk-14-6ms-60hz-ips-fhd-monitor-fiyati-47917/?ref=go&utm_source=epey.com + macmini almaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 14 inç bu? emin misin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 yani macbook air almakla ayni sey oluyor biliyorum macbook air alayim ya o zaman asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 ben de alacagim macbook air 18 saat pro 20 saat sarji gidecek diyor islemci ayni ama 10% batarya buyuklugu farki var demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Pro ile air arasında gimmick + ekran parlaklığı + pil süresi + ekran kartı + fan farkı var. Arka sayfaya yazdıydım sanırım, kız arkadaşıma aldık aralık sonu. Güzel alet, bendeki 2015 pro'nun bayağı yavaş kaldığını farkettim düz kullanımda bile. Yalnız touch bar kadar boş beleş bir şey yok. O kadar alışmışım ki oradaki tuşları kullanmaya aleti kontrol hızım yarı yarıya düştü neredeyse, sesi nereden açacağımı, nereden ekran değiştireceğimi falan bulmak için bön bön klavyeye bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 (düzenlendi) ben komple vazgeçtim air veya macmini. ipad pro aldım 12,9" + kalem + kılıf + kablo fln = 11k (eğitim indirimli) fantezimi yazmıyorum, biliyorsunuzdur 2 haftaya geliyor, bakalım. Ocak 14, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Sonunda dayanamayıp macbook pro M1 aldırdım amerikadan.Evdeki hdd, usb, sdcard vs aletleri kullanmak için mecbur hub gerekiyormuş, herkes 1400 TL lik bisi önerdi, daha uygun bisi kullanıp memnun olan varmi? 2015 pro dan sonra bu da sorunsuz çıkar umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) hayır, gerek yok ne lazım sana? ztn 2 tane usb-c var kasanda. hdmi-ethernet-usbc-usb3x2 -> 150-300tl *bu marka iyi thunderbolt istersen +1000 olabilir Şubat 8, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) Bende bir tane 500 luk hdd, goprodaki sdcard, birde farenin usb dongle i var. Arasira TV ye hdmi dan baglamamda gerekebiliyor Şubat 8, 2021 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 3 saat önce, miyaw33 dedi ki: Sonunda dayanamayıp macbook pro M1 aldırdım amerikadan.Evdeki hdd, usb, sdcard vs aletleri kullanmak için mecbur hub gerekiyormuş, herkes 1400 TL lik bisi önerdi, daha uygun bisi kullanıp memnun olan varmi? 2015 pro dan sonra bu da sorunsuz çıkar umarim bende dandik bi hub vardı, şundan. 1-2 aydır m1 air ile kullanıyorum, bi sıkıntı yaşamadım şimdilik. usb-c'den şarj etmiyor sadece, şarj için diğer slotu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) abi ayı gibi pahalı cihazlar alıp çin malı hublar kullanmayın gözünüzü sevim ya. hem de garantisiz yurtdışından alıyorsunuz, 100 liralık alet takmayın. 150 lira dediğin 20 dolar yapıyor, geldisi gittisi çin'den 3 dolara falan ithal edilen bir cihaza 20 binlik macbook'u emanet ediyorsunuz. yeni usbc macbooklarda her port aynı zamanda şarj girişi de olduğu için cart diye tüm anakartı yakma ihtimaliniz var. gidin apple'ın multiport usb-c'sini alın geçin. sırf port dönüştürücü değil, aktif çalışan adaptörler bunlar. Şubat 8, 2021 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) 1. bos yapmissin 20k'lik alet kullanan yok adam amerikadan aldim yazmis. 2. garantili teknosa - hepsiburada verilen linkler 3. icindeki chip'ine kdr ayni, USB PD'nin anakarti yakma sansi 0 hata varsa power deliver etmiyor. https://www.usb.org/documents = Spoiler oyle kendi hub'imi yapayim fln yok... napim ben housing'ini... Şubat 8, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 1 saat önce, ginaly dedi ki: bende dandik bi hub vardı, şundan. 1-2 aydır m1 air ile kullanıyorum, bi sıkıntı yaşamadım şimdilik. usb-c'den şarj etmiyor sadece, şarj için diğer slotu kullanıyorum. kablonda sikinti olabilir. bu hub'lardan gani gani alindi cevremde, 1 tane skinti yasayan gormedim. +1metre usbc kullanmayin, perf. dusuyor veya hic sarj etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Teşekkürler, daytonanin 8 lisinin siparişini verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) gule gule kullan hem laptop hem hub'i 4k60hz test edebiliyorsan, diger herseyi calisiyordur. muallak orasi. Şubat 8, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) Dandik çin malı usbc cihazların tehlikeli olduğunu tam olarak şu makaleden okumuştum ben de zamanında: https://www.theverge.com/2016/2/4/10916264/usb-c-russian-roulette-power-cords neyse ne bileyim sizin için ucuzsa kullanın yav banane. ben 3 dolarlık dandik çin malı şeyi evde elektriğe bile takmam değil mac. aldım kullanmadan attım, plastik kokan cihazlar yani. Şubat 8, 2021 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) kablo diyor abi, ben de dedim orj. kablo sart. hub farkli. niye farkli, cunku iletisim kuramazsa data veya power vermiyor. ustte video'da gosteriyor. Şubat 8, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Daytona 8 li sorunsuz çalışıyor, yeni M1 işlemci beklediğimden de iyi çıktı. Dün stremio üzerinden 4k film izledim, en ufak takılma, ısınma olmadı.Tek kötü yani(2015 macbook pro ya göre) şu tepedeki dokunmatik ekran, bir türlü alışamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 birden fazla monitor kullananlar dikkat etsin. henüz multi monitor desteği yok sanırım m işlemcinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 USB-C HUB arayanlar Satechi'ye de bakabilir. Çok iyi adamların aksesuarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 https://www.apple.com/tr/imac-24/ çok güzel şunlar ya, süs olarak bile güzel durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Ben bunların çenesini beğenemedim ya. Eski iMac'e en azından orada bi elma logosu vardı. Bu biraz garip duruyor böyle boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Elma stickeri yapistirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Arkadaki logoyu buyutmusler, cevirip ona bakabilirsin logo lazimsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar