Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Cok begendim, tek oturusta bitirdik. https://www.imdb.com/title/tt10986410/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Baya iyi dizi. yani football vs soccer geyikleri, ingilizlerin futbol geyikleri.. daha ilk dakikadan gallagher kardeşlere atıf ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 amerikan futbol hocasının, ingiltereye gelip premier lig takımının başına geçmesi. oradaki geyikleri bekliyorsanız yanılıyorsunuz. feel good dizisi ben de bitirmiştim şimdi başlığa rast gelince yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Haberim yoktu bundan, fragmanı izledim, Apple'a üye olmayı denedim, not available dedi =( Bu kadarmış Ted Lasso maceram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 hay allah parasıyla alamıyosrak nasıl izleriz ki başka türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 dizimag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 stremio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 güzelmiş bi günde bi sezonu yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 bugün de ikinciisni yedim beynim aktı. Spoiler nathan'ın etnisitesini neden tam belli etmediklerini de anladık, token karakter dmeiştik ama olması gerektiği gibi ortadoğu/hint/paki kırması adam iyiliği kaldıramayıp kuduran yavşak oldu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Apple'ın en iyi dizisi olabilir. Bence amerika-ingiltere geyikleri çok iyi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 apple'in en cok izlenen dizisiymis. On 16.01.2022 at 23:41, goldbären dedi ki: bugün de ikinciisni yedim beynim aktı. İçeriği gizle nathan'ın etnisitesini neden tam belli etmediklerini de anladık, token karakter dmeiştik ama olması gerektiği gibi ortadoğu/hint/paki kırması adam iyiliği kaldıramayıp kuduran yavşak oldu sdfs. Spoiler futbola girmeden futbolun meyvesinin yenmesi icin birinin "special one"/mourinho vari bir sansasyonal figur yapilmasi gerekiyordu diye degerlendiriyordum fakat itiraf etmeliyim pek dikkat etmedigim epey bir build-up varmis. aktor listelemis. cok hosuma gitti koyayim buraya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 öhhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 cikti mi?? cok guzel dizi abi. tv'de yapilmis en iyi 10 optimistik / feel good show olabilir. 10 sezon koysalar bugun, yine izlerim sikilmadan. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 nate izlerken sinirleniyoruz ama artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 lama gibi tüküre tüküre bitmedi bi nate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 aahaha diziye giren yıldız oyuncuya bak dkasjkas çok iyi çakıyorlar ya 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Futbol ile hiç alakam yok, Ted kadar bile yok o derece. O yüzden soruyorum, bu yeni yıldız oyuncu bir yere gönderme mi? Benzer bir futbolcu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 zlatan işte, egosundan bir süre sonra kendisinin karikatürüne dönüştü herif. dizide isteseler de o kadar artis yapamazlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 diziye getirebilecekleri en meme topculardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 baya iyi başladı bence üçüncü sezon. zlatan tiplemesi de tam diziye uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 sunu hep taso diye okuyorum sessizkelebek gelio aklima jager e yuxelmisti suursuz ajhsgfdkjahgdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Farewell Ted. Ne guzel bir diziydi.. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar