fenris Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 4 dakika önce, Bone dedi ki: Seirei no Moribito hah şunun ismini hatırlamaya çalışıyodum. yavaştı biraz ama dövüş kareografileri çok iyiydi.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Biz çocukken TRT de yayınlanan uzayli anime hangisiydi?
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 (düzenlendi) galaxy rangers'ı diyorsan eğer (aklıma başka gelmedi uzayda geçen) amerikan yapımı o. edit: wikisine baktım şimdi japonya'da yaptırmışlar sdfsdf Kasım 15, 2020 Borlach tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 4 saat önce, DoGMeaT dedi ki: Biz çocukken TRT de yayınlanan uzayli anime hangisiydi? Robotech'i veya Legend of the Galactic Heroes'i kastediyorsun sanırım.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 On 15.11.2020 at 22:53, DoGMeaT dedi ki: Biz çocukken TRT de yayınlanan uzayli anime hangisiydi? Ulysses 31
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 sanirim Legend of the Galactic Heroes buyuk filolar, savas, siddet fln icerikliydi baya, yahut bana oyle geliyordu cocukken
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 (düzenlendi) yok öyleydi. herkes power armor giydiği için sadece baltalar çalışıyordu gemi içi savaşlarda, kan gövdeyi götürüyordu. ayrıca gemiler darbe aldıkça içinde olanları gösteriyordu: Kasım 19, 2020 Sam tarafından düzenlendi
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Fate zero ilk sezon 12. Bolume geldim ama bir seyler mi kaciriyorum yoksa ikinci sezon da mi sahlanacak? bombos muhabbetler, sonucsuz kavgalar, ergen etkileyen iki kisinin bildigi sir degildir vari cümleler. Oyununu da cektim gaza geleyim diye
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Legend of Galactic heroes inanilmaz yahu inanlmaz izledikce izliyorum, bir suru serisi, sezonu filmi fln var ama ilk yapim bu sanirim 1988 , link ucmadan izleyin izlemediyseniz ben hayran kaldim animede de kafama kazili olan sahneler var, 20 yil once gordugum ve hic unutmadigim, onlari ariyorum 30. bolumdeyim, hayran kaldim genreyi(sci-fi, anime) hic ilgi cekici bulmuyorum ama bu seri inanilmaz, helal olsun trtye
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 hbb de vermişti sonra ama hepsini verdiğini sanmıyorum kanallarımızın. logh işte yıldızların hizalandığı, bir kere gerçekleşebilen bir yapım. ova kalitesinde, sulandırılmayan roman uyarlaması. tadını çıkararak doya doya izle, sonra da bir daha yok böylesi çünkü. 110 bölümlük ana seriden sonra 25’lik iki tane side story serisi var, onlarla tamamla. şimdi de remake çekiliyor, en son onlara geçebilirsin. seri zaten sci-fi’dan ziyade space opera, uzayda geçen napolyon dönemi gibi birşey. aynı hikaye musketlerle bile anlatılabilir neredeyse. esas olay o muazzam genişlikte kadronun etkileşimi, politika, entrika, mücadele. bu denli izleyiciye akıllı davranan çok az yapım var.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Castlevania daki orgy sahnesi iyiydi ahzhx
Öne çıkan mesajlar