Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimetsu no Yaiba

Drall

Öne çıkan mesajlar

19 saat önce, Borlach dedi ki:

Yani onun kendi içinde bi açıklaması var. İlk sezon bittikten sonra youtube da dolanırken mangadan spoiler yemiştim. Spo içine çooook hafifce yazıyorum ama açıp açmamak yine sana kalmış.

Gizli içeriği göster

Bu bölümde muzan'ın anılarında gördüğümüz eleman (ki ilk sezon tanjiro'yu ve küpelerini görünce yine bu adamın olduğu bi anı sahnesi girmişti) bayağı allah gibi bi adam. Tanjiro da onun mirasçısı gibi bişey. Onun için bu power up normal kalıyo ama yinede one piece ile kıyaslarsan  tabi inanılmaz bi power up.

açmıyorum nolur nolmaz, öyle böyle devam ediyorum umarım toparlanıyordur durum ?

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

frame per second olarak bakabiliriz ona. 1 saniye içinde kaç farklı animasyon sahnesi var şeklinde. çok fazla sahne demek daha fazla çizim yapılması demek daha fazla çizim de animasyonculara paraları dökmek demek.

mesela tam şu saniyeden itibaren kötü örneklere bakabiliriz:

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...

İlk sezondan sonraki sezonlar bu zorlama komedinin cılkını çıkardılar bence, bölümlerin havasını kaçırıyor aptal aptal bögürtüyorlar karakterlere. Tadında bırakamıyorlar gereksiz uzun tutuyorlar.  İstedikleri kadar muhteşem animasyonlar yapsınlar, sırf sakız gibi uzattıkça uzatmak için böyle cılkı çıktıkça bir türlü ilk sezonun bütün olarak güzelliğine yaklaşamıyorlar. 

Sosyal ağlarda paylaş

yoşivara arc'ı netflix'e koymuşlar diye geçenlerde bir şans daha vereyim diye izledim de "öldük ama daha ölmedik"in bu kadar cılkı çıkarılmaz ya. ölmeyeceksen ölme, ölümün kıyısında 6 bölüm geçirme yani. "enerjim bitti parçağımı kaldıracak gücüm yok" e oğlum üstüne 120dk daha savaşıyorsun sonra. sakız gibi uzadı cidden, battle şonen tamam ama onun da kendi içinde bir varvasyonu olur, 6 karakter 10 bölüm savaştı neredeyse aynı kapışmayı. üstüne bir de  domuzla ağlak hala çekilmez. bu prodüksiyona bu hikaye & karakterler yakışmıyor. şu parayı doğrudüzgün bir hikayeye harcasalar aile yadigarı yapım çıkardı.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Spoiler

Hint dizi drama girişlerine çok özenmiş sanırım yönetmen. Her açıdan gösterilen 5 dakikalık michael jackson girişi izletti bize 😄

Son bölümün çeşitli yerlerinde komple yeni yeni animasyon teknikleri gördük diyebiliriz aslında. Kaliteyi daha da yükseltmiş stüdyo. Ağaçların her karede farklı açıdan gösterilmesi baya hoş duruyordu. Bu sezon actionu baya kısmışlar chibi sahneler de o kadar artmış. Parayı tükettiler belki de 🤣

Sosyal ağlarda paylaş

her film sinemaya geldi türkiyede aslında. bazen sinemada mı izlesem diye düşünüyorum. sonra sinemaların çözünürlüklerinin filan leş olduğu aklıma geliyor. 100hz 55" evdeki televizyonda süper kalitede izlemek varken dandik sinemaya gitmeye üşeniyor insan

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...