Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robot Süpürgeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären, 20.09.2025 16:28 tarihinde dedi ki:

Bir ölüm korkusu bir de "spec sheet maxlayamazsam" korkusu seni yedi bitirdi be abi. Kaç aydır alamadın mı süpürgeyi?

cani sikiliyor.

hepsi can sikintisi.

en guzeli ne biliyor musun? paranin 75%'ini bana versin. bak caninin sikintisi hemen gececek. hayatta kalmaya calisirken boyle sacma konular hic aklina gelmeyecek elemanin

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

benden 9 ay sonra adamlar kol eklemiş üzerine, şimdi yarı fiyatına satamıyorum bile daha garantili alet. objeleri alıyor topluyor falan etraftan ve taa 9 ay önce tanıtmışlar. 2k usd falan. al bunu, 1 sene sonra adam getir götür yapanı, hayvana mama su vereni falan tanıtır ağlarsın. acayip hızlı ilerliyor.

UUFRJTr.png

• Uzuldum 1
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bunu alacağın paraya üst kata bir süpürge, alt kata bir süpürge alırsın üstüne tatile gidersin.

Edit: Bir önceki sayfada yazmıştım ama 3 yıldır hala Dreame D9 Max kullanıyorum ve 2 kedili evde tüm beklentilerimi karşılıyor. Muhtemelen Bone yine feature list atacak ama gerçekten niye zıplayan bir yere evrildi bu süpürgeler. Niye zıplıyoruz?

Deathblade tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:

3 cm lik eşikler var evde diye eski modeller benim evde eziyet oluyordu. oda oda benim gezdirmem gerekiyordu. merdiven vs biraz ütopik olsa da şu eşikleri rahat geçen modeller uygun fiyata düştüğünde yapıştırırım direkt.

Mesaj tarihi:

bu arada bence robot süpürgelerde içinden kol çıkması veya merdivenlere tırmanabilmesinden ziyade, kenarları ve köşeleri temizlemek için fırçalarının ve moplarının esneyebilmesi daha önemli bence.

şu tip sistemler:

xDLoxTo.jpeg

zP6uwYN.jpeg

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Roborock Q8+ almıştım. mop özelliğini kullanmıyorum (henüz) ama odaları temizlemesi gayet iyi. perdede ve birkaç halıda takılması dışında kullanması da çok kolay geldi.

bir tane daha robot süpürge almam gerekiyor. bu sefer fırçası ve mopu yana extend olan bir model almak istiyorum.
yine Roborock mı alsam, yoksa Dyson mı alsam emin olamadım. farklı modelleri kullananların önerilerini almak istiyorum.

sanırım Türkiye'de satılan modellerden ilgimi çekenler şunlar:
https://www.epey.com/robot-supurge/karsilastir/941495-966620-971200-1004989-1017835-1024984-1027243-1032957-1034168-1035879/dreame-x40-ultra_roborock-qrevo-curv_dreame-l40-ultra_dreame-x50-ultra-complete_roborock-q8-plus_ecovacs-deebot-t50-pro-omni_roborock-qrevo-edge-5v1_ecovacs-deebot-x11-omnicyclone_dreame-l40s-pro_dreame-l40-ultra-ae/

yeni Dyson modeli de şuymuş:

https://www.dyson.com.tr/spot-scrub-ai-robot-supurge-siyah

Mesaj tarihi:

bir de Roborock Q8+ için toz torbası nasıl alabiliriz, sitesinde satmıyor, Hepsiburada'dan S8 vs gibi farklı isimle satılanlar buna olur mu acaba?

Mesaj tarihi:

Roborock QRevo Master aldık biz de, haftada 3 gün mop yapıyor, 5-6 gün temizliyor. Eşim karşı çıkıyordu bu zamana kadar ama iki kedili evde başa çıkamadık ve ikna ettim, aldık. 15 günü geçti herhalde, canavar gibi. Tek sorun kedilerin robotu sürekli takip edip temizlediği yerleri hemen pati izi ve kıl yapmasında. Alçak domdomlar!

• Haha 2
  • Yeni Oluştur...